Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó-jó
De lassan már elég
Én nem mondtam, hogy tudok kacifántosan.
Megpróbálhatnám, de az valszleg bucsus lenne és nem kacifántos.
Még ez sem lenne baj, ha látnék valami készséget a sajátjuktól eltérő vélemények elfogadására.
Amúgy nem fura a vélemény, legfeljebb rávilágít arra a konkrét esetben, hogy ahol átlógnak egymásba az életterek, ott illendő önmérsékletet tanúsítani.
Vagy hogyan is mondjam.
Nem is vagyok rá kíváncsi.
De ha szeretnél kibontakozni, akkor hajráááááá!
Én is leírtam a legelején, hogy nem menő átlépni a szabályokat csak azért, mert bárki is azt hiszi, hogy van olyan képessége, ami feljogosítja arra.

(Kacifántos? Akkor te még nem olvastál igazi kacifántos írást.)
:-D
Nem azt mondom hogy te nézed Szar filmet
És a megszokottól eltérő sem feltétlen rossz
Csak a nép mindig is furán nézett a megszokottól eltérő dolgokra
Nem tudja eldönteni szüksége van-e erre
Levi arra gondol, hogy amit más 3 mondatban elintéz, azt te egy ódában.
És még kacifántos is a megfogalmazásod.
Amúgy minden oké
A megszokottól elérő az már rossz?
Az ember lusta egy teremtés. A kutatók sokszor, amikor egy új dolgot találnak, nem járnak a végére, nem derítik fel, nem kategorizálják, inkább kijelentik, hogy rendhagyó. Így sokkal egyszerűbb...
Ezt teszed most te is?
A megszokottól eltérő nézőpont
Ha szar a film tökmindegy merre van az ember arccal
Mi vezetett erre téged?
Remélem nem az, hogy többen vannak az ellenkező véleményen.
Háát, ez csak nézőpont kérdése. Az eddigiek alapján inkább úgy érzem, hogy aki háttal ül a moziban az te vagy
Szívesen, csak ha nem gond, először megvárom, tényleg ennyire érthetetlen vagyok-e.
Ezt legyél szíves fordítsd le klingonról magyarra.
Elhiszem, csak egyelőre úgy látom, hogy amikor valaki a határ túlsó oldalára indul, le sem szarja, hogy a más pázsitját tapossa le az áthaladáskor. Mindenkinek van lehetősége, hogy a határátkelőn menjen, elzárt pálya pld. de mindenki feljogosítva érzi magát, mert neki olyan jó pázsittaposó cipője van (tudása, motorja), hogy tulajdonképpen ott a fű még jobban is fog nőni.
nagy hiba, gyönyörű helyek vannak a határ túloldalán, bármerre indulsz.
Jó étvágyat!
Dehogy, ilyent nem írtam.
Én egyszerűen a határ innenső oldalán próbálok maradni.
tehát te vagy a legokosabb és a legszebb, értjük mi
Az énfajtámnál az utolsó szónak nincs jelentősége, én biztos vagyok az igazamban, és amikor az élet engem igazol, reszelhetném az ujjam, hogy "ugye megmondtam", de persze ilyent nem teszek.
Aktuálpolitikai témákat nem feszegetek (csak ha szeretnétek) de eddig mindig az lett, amit gondoltam. És nem azért mert okos vagy jövőbelátó vagyok, mert nem, hanem mert a történések logikája általában az elemi iskola 4. osztályos szintjén megmondható.
Az emberek azt nem szeretik, ha önnön hibájuk következményét a szemükbe mondják, inkább kurvaanyázzak, lopjam el a motorját, csak inkább nehogy nyilvánvalóvá tegyék azt, ami amúgy nyilvánvaló. Ha nem mondják ki, akkor nincs is.
Milyen madár is az? Ja, megvan, a strucc.
Olyan 80-90%-ban igen.
A célzásodat értem, viszont én ezt tudom is, nem is erőltetem magam másra, bennem a tartáson kívül van önismeret, szerénység, jóindulat, belátás.
Ha te egy halmazba rakod a szabályokat betartókat (nálam ebbe belefér a kis mértékben, ésszel, de nem minden esetben) a szabályokat felrúgókat,
akkor olyan mértékben elbeszélünk egymás mellett, hogy sohasem fogunk közös nevezőre jutni.
Ezt csak tetézi azt - szerintem - hogy te a saját álláspontodat szélsőséges esetekkel próbálod alátámasztani, de csak a te irányodban szélsőségekkel. A gyors közlekedő jó, a szuttyogó nem jó.
Nálunk is van 110-el haladható út, ott meg is van neki a lehetősége, és nemcsak a szakasz elején kirakott tábla.
Neem, dehogy.
Robban, robban, robban, na végre nem robban....francba de mégis
Ilyen ez űrhajó biznisz
Küldök fényképet magamról hogy 15 km-re voltam a tetthelytől és meg sem kell erőltetnem magam a Ps-el.szóval letagadom,ott sem voltam.