ha lenne 40 rugóm felesleg akkor a kígyósra is váltanék peca engedélyt és még többet pecáznék
nekem még mindig ez a favorit: https://edigital.hu/kompakt-fe...
amíg nem romlik el nem lesz másik pénzért mert minek
Erről mit tudsz?
Én gépem még tuti nem ilyen "ISO invariant", de állítólag manapság már felesleges tekergetni....ehhez képest pont nem jött össze neki a példában http://youtu.be/kyPwmrBYdA8
bogyó azért klasszisokkal jobban fotózna egy kenyér pirítóval is mint pl a zoli bármivel
ezért nincs szüksége csoda technikára arany áron, mert azért gyorsan elért arra a szintre hogy egy picivel jobb már nagyságrendekkel drágább
aztán mivel evvel nem keres zsetont kb pénzkidobás
szerintem
mondjuk a cigi is a pénzkidobás kategória......
Bogyó egy kicsit más dimenziókban mozog a fotózás terén mint amit te hiszel a fotózásról
A jobb gép azért kell egy jó fotósnak, mert több lehetőséget ad neki. De a képet ugyan úgy ő készíti el. Ugyan úgy ahogy lehet pályázni MZ-vel is, de azért Rossi valahogy mégsem azzal megy pályára.
A többiek akiknek meg lövése sincs róla, azokkal elhitetik hogy a drágább géppel majd tudnak olyan jó képet csinálni, mint az a profi akinek a képeivel reklámozzák
Ha ráfutófékes, akkor?
Attól még az a fék nem az autóhoz van méretezve. Na meg attól még tolja maga előtt a motort....rossz esetben keresztbe fordítja.
Az a hajtéslánc a motoron nem egy autóé! Nagyon nem.
Az első kiállóig mi értelme van elhúzni? Ott felvegye egy tréler? Akkor egyből azzal kell menni.
Látod, nem is lett belőle semmi, csak egy halott ötlet volt.
Ez az. A pár évvel ezelőtti, lévén 2012-es cikk.
Amúgy ha jól látom ráfutófékes. Hajtáslánc meg hát úgy is akkora mint egy autónak szóval nincs azzal gond. Nem a világ végére, csak az első kiállóig kell elhúznia.
A váz (jó kopottas mindene, de hibátlanul műxik), a képstabis kitobival (16-50), egy kis Sony fotóstáskával, 16GB-os SD-kártyával, gyári + 1 u-gy- tartalék akksival - 40 ezer pénzért a tiéd lehet. Plusz egy tízesért adok hozzá egy összesen 5 percet (!!!) használt, hibátlan Sony AS-20 akciókamerát is. (Szintén 16GB-os micro-SD kártyával), minden gyári tartozékával. Szóval 50 ezer forintért az egész kacatgyűjteményt viheted, mindennek meg van a számlája és gyári doboza is természetesen.
Egyelőre csak elmélkedtem a dolgon, lehet karácsony előtt, Black Friday-kor beújítok.
A 6000-hez képest a 6400:
- fémházas, por- és cseppálló.
- sokkal jobb AF kevés fénynél, és qrvára sokkal jobb követő autofókusz. Egyszerűen nem tud tévedni.
- 12 bit helyett 14 bites RAW-képek, sokkal szebb, részletesebb színárnyalatok.
- kisebb zaja van az érzékelőnek: az a6000 kb. ISO 800-ig jó, az a6400 meg ISO 3200-ig gond nélkül.
A régi, vacak kis Sony NEX-3 MILC-emet leváltanám a motoros táskámban, oda menne az a6000. A 6400-zal meg járnék fotózgatni (de nem motorral).
Hmmm, a 105 a végén tényleg kicsit remegős főleg ha duplán belenagyítok.
Se a sigmának se a tamronnak nem találtam hasonló gyujtotávút.
Mc11 és canon lencse talán meg olcsóbb lenne a7iii-ason tuti a fokusz is jó lenne de a 6000-esen nem biztos
Miért akarsz helyette 6400-at ? Mediamarktnal erdemes figyelgetni, van amikor indokolatlanul magyok az akciók, mint az én 6000-esem 140-ert.
Polifoam nem lesz jó! Össze fog nyomódni és mintha ott sem lenne. Nagyon drága megoldás lesz.
Vakond elleni védelem, simított homokágy 5-10 cm, egy réteg mezőgazdasági fólia (van valami más neve is asszem, általában fekete színű és szőtt cucc) és arra jöjjön a medence.
APSC Sony MILC-re sajnos nincs alternatívája: az olcsó 55-210 az konkrétan szar, nem érdemes érte 100 ezer forintot sem adni. Sokkal drágábban lehetne esetlen a Sony 70-200F4 G, de az meg fél milla, és nehéz mint a dög, hiszen fullframe vázakra is jó.
ADAC használja tudtommal.
nekem még mindig ez a favorit: https://edigital.hu/kompakt-fe...
amíg nem romlik el nem lesz másik pénzért mert minek
Én gépem még tuti nem ilyen "ISO invariant", de állítólag manapság már felesleges tekergetni....ehhez képest pont nem jött össze neki a példában
http://youtu.be/kyPwmrBYdA8
ezért nincs szüksége csoda technikára arany áron, mert azért gyorsan elért arra a szintre hogy egy picivel jobb már nagyságrendekkel drágább
aztán mivel evvel nem keres zsetont kb pénzkidobás
szerintem
mondjuk a cigi is a pénzkidobás kategória......
A jobb gép azért kell egy jó fotósnak, mert több lehetőséget ad neki. De a képet ugyan úgy ő készíti el. Ugyan úgy ahogy lehet pályázni MZ-vel is, de azért Rossi valahogy mégsem azzal megy pályára.
A többiek akiknek meg lövése sincs róla, azokkal elhitetik hogy a drágább géppel majd tudnak olyan jó képet csinálni, mint az a profi akinek a képeivel reklámozzák
Attól még az a fék nem az autóhoz van méretezve. Na meg attól még tolja maga előtt a motort....rossz esetben keresztbe fordítja.
Az a hajtéslánc a motoron nem egy autóé! Nagyon nem.
Az első kiállóig mi értelme van elhúzni? Ott felvegye egy tréler? Akkor egyből azzal kell menni.
Látod, nem is lett belőle semmi, csak egy halott ötlet volt.
Amúgy ha jól látom ráfutófékes. Hajtáslánc meg hát úgy is akkora mint egy autónak szóval nincs azzal gond. Nem a világ végére, csak az első kiállóig kell elhúznia.
https://bogyofoto.hu/motorral_...
A 6000-hez képest a 6400:
- fémházas, por- és cseppálló.
- sokkal jobb AF kevés fénynél, és qrvára sokkal jobb követő autofókusz. Egyszerűen nem tud tévedni.
- 12 bit helyett 14 bites RAW-képek, sokkal szebb, részletesebb színárnyalatok.
- kisebb zaja van az érzékelőnek: az a6000 kb. ISO 800-ig jó, az a6400 meg ISO 3200-ig gond nélkül.
A régi, vacak kis Sony NEX-3 MILC-emet leváltanám a motoros táskámban, oda menne az a6000. A 6400-zal meg járnék fotózgatni (de nem motorral).
Se a sigmának se a tamronnak nem találtam hasonló gyujtotávút.
Mc11 és canon lencse talán meg olcsóbb lenne a7iii-ason tuti a fokusz is jó lenne de a 6000-esen nem biztos
Miért akarsz helyette 6400-at ? Mediamarktnal erdemes figyelgetni, van amikor indokolatlanul magyok az akciók, mint az én 6000-esem 140-ert.
Pár napos új tagokkal lett tele az egész Sportmotor fórum? (Szinte minden topikban....)
Vakond elleni védelem, simított homokágy 5-10 cm, egy réteg mezőgazdasági fólia (van valami más neve is asszem, általában fekete színű és szőtt cucc) és arra jöjjön a medence.
Aztán legalább gyorsan és "jó" körülmények között nyúlsz ki
Kinek kell az öreg kori szenvedés