Bájer is beázott régebben hátul, mire megtaláltam egy függőleges likat csomagtérajtó mellett a bal sárvédő belsején 10-12mm átmérőjű valami gumidó lehetett benne nemtom. Azt ledugóztam. Fingom sincs mért van ott mert a kábelkorbács másikoldalon van fűzve.
Ezt mondja a kisunokám (alig 6 centivel magasabb nálam)amikor adok Neki egy kis pénzt nyugdíjkor, mert a "büdös kölök" nem átall a gimiben folyton ötösöket kapni., és ilyenkor mindig rátukmálok egy kis pénzt . De csak óvatosan nehogy "megsértődjön" !
Kombi hátsó ablak
Szerintem a tető sín tömítés hibázik de majd mr fbs segít
Folyik ez máshol is
Egy ideje olyan ázott kutya szag van a kocsiban eső után de nem érdekelt a téma annyira hogy utána nézzek
Egyébként tetszenek a mostani motorok, csak van egy olyan érzésem mellette, mintha a fele anyagot megspórolták volna, amikor gyártották őket! Láttam kettő matt-feketére festett gépet, szépek voltak.
40 papír lesz szerelve kb. Öreg technika conti road attack 2. Most is az van rajta, elől is az tavaly lett cserélve még a közepén látszik a conti felirat. Nekem tökéletesen megfelel a monsterre, ahogy én használom a motort.
"Irhattam volna az UNICEF-et is."
A lényeg felett elsiklottál, mert a cselekmény volt a lényeg, nem a célja. " Eredménye?? Mert lehet osztogatni, és segélyezni, de vajon foglalkozott-e már valaki azzal, hogy felnő a gyerek azon, hogy "minek menjek dolgozni-tanulni, majd jön a "segíííjjke" , hogy a kisujjamat mozdítani kellett volna !?? Mi a fsznak törjem magamat?! " Odacsinálok "nyóóc" gyereket, és megvan ! A családiból megélünk!!"
Pár éve sokat jártam az üllői auchan raktárba és az ott dolgozók nagyrésze külsős volt akiket nagyon messziről szállítottak melóba, akikkel sokat beszélgettem azok egy kisbusszal minden nap Túrkeve környékéről indulva jöttek össze és a legtávolabbi napi 5 órát utazott mert a környékükön nem volt mit csinálni, ez 2010 környéke volt, az utóbbi időkben jobb volt a helyzet és reméljük, hogy nem kényszerülünk újra ilyesmire, én a rendszerváltáskor napi 200km-t tömegközlekedtem Bp.-re ami kb. 4.5-5 óra volt mert csak ott kaptam munkát a környékünkön semmi nem volt.
Szerintem a tető sín tömítés hibázik de majd mr fbs segít
Folyik ez máshol is
Egy ideje olyan ázott kutya szag van a kocsiban eső után de nem érdekelt a téma annyira hogy utána nézzek
De megoldottam
A lényeg felett elsiklottál, mert a cselekmény volt a lényeg, nem a célja. " Eredménye?? Mert lehet osztogatni, és segélyezni, de vajon foglalkozott-e már valaki azzal, hogy felnő a gyerek azon, hogy "minek menjek dolgozni-tanulni, majd jön a "segíííjjke" , hogy a kisujjamat mozdítani kellett volna !?? Mi a fsznak törjem magamat?! " Odacsinálok "nyóóc" gyereket, és megvan ! A családiból megélünk!!"