Elon Musk-ot kérdezték hogy miért csinálja a SpaceX-et meg az űrhajó fejlesztéseket. Azt mondja valami elfoglaltság mindenkinek kell
Amúgy a legutolsó nyomáspróba végre sikerült, még a héten alágyújtanak a baszott nagy rakétájának.
Mindenki arról álmodik, hogy az X évig használt és X km-rel többet futott motorját ugyan annyiért, vagy még többért is fogja eladni, mint amennyiért vette...
Én azért árulom a ktm motort 1,1 milláért mert annyi a reális
700 ért vettem rá költöttem egyszer 4 ezret meg egyszer 1500at most kellene meg egy 500 forintos szimmeringet cserélni de lusta vagyok
Ezek a műszaki hibák javításai
Ilyenek hogy lecseréltem a komplett bowden szettet, meg a hasonló dolgokat nem számolom
Én nem kennek boldogabb egy új mercitől sem ha dolgozni kellene érte
Pl szomszéd lecserélte a vezermu szíjat a suv-on
Magyar szokás szerint a banán drága de a majom kell villogni így valami alja szíj ment rá
Azran 30 ezer után írja a gép hogy szíj csere kell mert kinyúlt
Most rendelt egy gyári szíjat ami 200 ezer lesz pluszban
Az astra nem kapott ennyi pénzt az utóbbi 10 évben összesen pedig új téli +nyári gumikat is vettem
Amúgy a legutolsó nyomáspróba végre sikerült, még a héten alágyújtanak a baszott nagy rakétájának.
Bár azért egy Ferrarit meg egy Ducati Panigale-t nagy duzzogva elfogadnék.
Ahhoz képest lazán letoltak 120-al a köcsög osztrák BMW-sek
700 ért vettem rá költöttem egyszer 4 ezret meg egyszer 1500at most kellene meg egy 500 forintos szimmeringet cserélni de lusta vagyok
Ezek a műszaki hibák javításai
Ilyenek hogy lecseréltem a komplett bowden szettet, meg a hasonló dolgokat nem számolom
Ha így nézed szart se ér
Mostt legalább 1,3 ért kellene eladni
Pl szomszéd lecserélte a vezermu szíjat a suv-on
Magyar szokás szerint a banán drága de a majom kell villogni így valami alja szíj ment rá
Azran 30 ezer után írja a gép hogy szíj csere kell mert kinyúlt
Most rendelt egy gyári szíjat ami 200 ezer lesz pluszban
Az astra nem kapott ennyi pénzt az utóbbi 10 évben összesen pedig új téli +nyári gumikat is vettem