Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi értelme
Ez olyan mint a videó játék mindig van szebb jobb nagyobb.
Aztán a játék öröme nem jobb mint a 90-és években amikor meg egy floppy egy játék volt
Cak belénk beszélik hogy jobb az élet ha nagyobb a kocsid meg ilyenek
Öregember nem gyorsvonat, Sanyi bácsi!
Sanyi, ha a fejlett nyugathoz kellene mérjük magunkat. Ezerszer különbek vagyunk és jobb az életünk. Az összes pénzüket megehetik felőlem. Svájc... soha többet nem szeretnék oda menni annyira gusztustalanok voltak az emberek, megállok egyetlen fényképet csinálni, motort leállítva gurultam oda és az út másik felén lévő házból alpári módon ordítanak ki hogy takarodjak el onnan mert ez nem parkoló, trafi mindenhol, saválló kerítéssel terelik az embereket mint a birkákat.
Franciákról meg aztán nincs is mit beszélni, az északi része élhető lenne számomra is de a déli egy undorito cigánytelep, Nizza, Marseilles és végig minden nagyváros... riviéra az...

Szlovének és a Horvátok, róluk vehetnénk példát, mindenben.
Ugyan már, Győr - Csopak 55perc.
Lesz beülős snitzel bezzegósztriában.

http://youtu.be/eYqxSOAVOa4
Hogy miért? Ők röhögve élnek életük végéig albérletben, mert annyit keresnek, hogy ezt is leszarhatják. Idehaza meg bele rokkan az ember és nem jut előbbre. Van különbség...
Ok változtasd.......a tiédet, de ne kényszeríts erre másokat mert én pl inkább gyorsulnék.
Nekem semmi bajom ha neked az okoz örömöt, hohy az etiópoknál jobban élsz, de én inkább azt szeretem nézni ahogy nyugaton élnek és ahhoz igazodnék.
Mert hajtasz meggondolatlanul, mint az állat.
Májusba kell vegyek noje gummát hátra. Nem sok van már a kockából.
Csibész
Hát persze.
Szóval 110-zel, kétszer egymás után? (Én így szoktam kéccáhússzal menni...)
Hagy ne legyen már az az etalon!
Tegnap okosan max kéccáhú vót néha lődörgéskor.
Amikor Lovas kocsival járt mindenki érdekes mód avval is odaért időre
Inkább az életvitelt kellene megvaltoztatni hogy ne kelljen örökké kapkodni rohanni meg idegeskedni
Ezek 90%-ban hibrid japán autó tulajok
Ne bántsd!
Ja: csészeleveleket nevelgetnek a műszerfalon, vaze!
Alapból kiemelném a tetűlassú Leaf-prius tulajokat.
Amugy mi a szarnak nemet színvonal a mérce?
Vagy amerikai vagy a fasz tudja mi
Miért nem a nigériai vagy hasonló színvonalhoz nézzük a pénzt-boldogságot
Itt is kurva jól élünk annyi a kaja hogy dagad a nép sör-bor-pálinka szarásig ráadásul olcsón
Pina hegyek mindenfelé
Szóval kb senki sem hal éhen-szomjan. Télen se sok ember fagy meg akkor mi a nép baja?
Talán az hogy a tehetség és az arc nem egyenes arányban változik. Mindig azt akarunk ami nincs
Ha mindenki hummerral járna az se lenne itt jó
Ez hülyeség
Rengeteg embert ismerek aki csúnyán teli van pénzzel aztán itt is ugyanez megy
Itt nálunk ez alap program. Mindegy mennyi pénzed van
Néha van olyan veszélyes egy tötyörgő, aki 3km--es kocsi sort csinál maga mögött.
Ott a rengeteg autós mögötte, aki idegállapotba kerül, mert valaki szögletes és ragaszkodik az elveihez.
Utána aki haladni szeretne az ésszerűség határain belül, és olyan előzéseket vállal, ami esetleg veszélyesebb az átlagnál.
Ebből is adódhat probléma az utakon.
Na a bringások... sárgán villognak a lámpák, főutat keresztezünk lakotton, véda is van de veszélyes ez a helyzet, volt itt már több baleset, köztük halálos is. Megállok mert ugye stop táblánk van, körbenézek bal-jobb-bal vissza jobb és a biciklis nem tudom honnan jött de huss átsuhant, tutifix hogy nem nézett körül, jó 60-as öregasszony... utána kanyar közepén szürke ruhában a sávnak inkább már a belső felén teker. A kurva anyját ha elütöm én vagyok a hibás.