Visszanéztem és tény, hogy te nem jelentetted ki, hogy másokat leszarva bárhol bármikor járatnád a motorod és azt is megértem, hogy a fórum szerényét próbálod bármivel ekézni viszont oly sokszor találkozom azzal a hozzáállással amit viszont én ekéztem, hogy már ezt láttam bele, akkor bocs ha amúgy nem szívatnál szomszédként reggel 5-kor tiltáson melegítve a gépedet.
Nem is erről volt szó. de mindegy, igazad van természetesen. Lehet hogy el is adom a motoromat mert van akit zavar a motor, de mit csináljak ha mást meg az zavarna hogy már nem motorozok?
A semmin?....mert azt hozta a szociáldarwinizmusra........így neked kell mesélni róla ha el akarsz gondolkodtatni mert szeretek okulni a nálam érzékenyebbektől és okosabbaktól......na meg szerényebbektől.
Forgassam úgy? Ha mellettem laknál és állandóan reggel, este bármikor már az udvarodon melegítenéd mikor nekem aludnom kéne a vagy csak nyugalmat szeretnék pár alkalom után megkérnélek udvariasan, hogy ezt légyszi ne tedd........mert én sem teszem hajnal 2-kor mikor indulok vagy hazaérek mert nem akarok zavarni másokat téged sem. Nyilván egyedi alkalmak vannak ahogy hétvégén a szomszédnál volt mulatós parti és hajnalig szólt a dáridó, de hát ez nem gond, gond akkor lenne ha minden hétvégén vagy akár hétköznap is ezt tenné, da azt az évi 5-6 alkalmat simán kibírjuk ahogy ők is elviselik ha mi hangoskodunk kb. ugyanennyiszer, de nem állandóan.
Ez sem jobb Leviénél.....ebben erősen liberális vagyok, mindent szabad ami nem tilos és mindent csinálhatok amíg másokat nem zavarok ezzel vele......hisz pont ezt várom el én is másoktól.
2023-tól nem lehet forgalmazni..... na bumm.... egy csomó kint van, azok besorolása nem változik.... a legtöbb meg múzeálisnak van jelentve, azok sem változnak....
drágábban lehet majd eladni őket 2023-tól
Mondjuk ez elég önző hozzáállás......és téves mert a magad igazát azzal próbálod igazolni, hogy a másikét degradálod mondván, hogy beszari mert a mások véleményétől fél pedig pl. nálam ez biztos nem igaz.......mert én azért tolom reggel ki a motort az utcára és ott indítom és mihamarabb elgurulok mert tekintettel vagyok arra, hogy a többiek még aludnának, pihennének.......és biza én is beszólok bármely szomszédnak ha sokadszor (az első pár alkalommal tűröm) zavar meg a pihenésben herélt kipuval vagy drifttel bármivel.
Ez visz előre, ha a zősember nem akart volna kevésbé ázni, fázni akkor ma még mindig a szabadban lankánk........nekem több kell annál amim van míg csak élek, az, hogy ezt meg tudom szerezni vagy sem az más kérdés, de törekszem rá amennyire a lustaságom engedi.
Ilyent szerintem én nem írtam. Azt írtam, hogy a sportkipufogót visszacseréltem gyárira, de a szomszéd csak az egyik ok volt, a a másik az - csak érdekességképpen - mert azt hiszem, a gyárban 26 mérnök megtervezte legideálisabbra a motort, ami a légszűrő bemeneti nyílásától a kipufogó füstölős lyukáig tart, és ebbe az összetett rendszerbe belenyúlni a világnézetem miatt nem az én tudásommal a legszerencsésebb.
Csinálhatok hangosabbat, csinálhatok más hangfekvésűt, csinálhatok jobban elpörgőt, de ideálisabbat nem. Én ráadásul úgy gondolom, ha gyorsabbat, erősebbet, hangosabbat akarnék, akkor vennék gyárilag gyorsabbat, hangosabbat, erősebbet.
A jól érzem magam, az a nálad róka fogta csuka, mert én részben tényleg attól érzem jól magam, hogyha nem mutogatnak ujjal rám, hogy ott a hülyegyerek a hangos motorjával, vagy csenget a postás, mert hozta a bírósági idézést a birtokvédelem miatt.
Az is igaz, ha valamire szükségem van, nyugodtan átcsengetek a szomszédhoz és az nem küld el az anyámba, hogy gondolkodjam el inkább a hangos motoromon el.
Vagy az orrom alá bassza a falevélégetés kapcsán a füstöt.
Élni és élni hagyni, ezt ismered?
Simán elindítom a panel mellett akár hétvégén kora reggel. Még senki nem szólt, hogy toljam arrébb mert ŐK sem szokták arrébb tolni a szemétdombjaikat mikor beindítják.
Nem kellett senki meggyőzése pláne nem a “tömeg”. Amikor leírtad hogy te azért nem indítod el a motorodat mert az zavarhatja a szomszédot, éreztem, hogy valami baj van a világnézettel és azóta is ezt érzem. Neked nem az számít hogy te jól érezd magad hanem az hogy “vajon mit gondol erről más”
https://hu.wikipedia.org/wiki/...
Én inkább ezen gondolkodnék el:
https://www.youtube.com/result...
Mert ilyent sokat nem láttok a gugli haverotoknál.
drágábban lehet majd eladni őket 2023-tól
Csinálhatok hangosabbat, csinálhatok más hangfekvésűt, csinálhatok jobban elpörgőt, de ideálisabbat nem. Én ráadásul úgy gondolom, ha gyorsabbat, erősebbet, hangosabbat akarnék, akkor vennék gyárilag gyorsabbat, hangosabbat, erősebbet.
A jól érzem magam, az a nálad róka fogta csuka, mert én részben tényleg attól érzem jól magam, hogyha nem mutogatnak ujjal rám, hogy ott a hülyegyerek a hangos motorjával, vagy csenget a postás, mert hozta a bírósági idézést a birtokvédelem miatt.
Az is igaz, ha valamire szükségem van, nyugodtan átcsengetek a szomszédhoz és az nem küld el az anyámba, hogy gondolkodjam el inkább a hangos motoromon el.
Vagy az orrom alá bassza a falevélégetés kapcsán a füstöt.
Élni és élni hagyni, ezt ismered?