Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen: öreg szarok már, mindenki csak "tanuló motorként" tekint rá. Használják egy-két évig, sz@rnak a karbantartásra, aztán mehet a HaHu-ra a következő mazsolának. Ahhoz képest viszont rohadtul tartja az árát. Én 5 kilóért vettem az enyémet lassan 5 éve (akkor a 2. legdrágább volt), annyiért el is lehetne adni, pedig dupla km van benne már...
Duksi se sok van.
Tobb beteg gs500 fordult meg a forumon egy ev akatt mint valaha fog angolbeteg.
Ezt te nem értheted a kanapéról pöffeszkedve.
Tudom, irigylem is tőle. Csak jól esik beszólogatni neki....
Még mindig nem értem miért kell kitörni és hova
Van kaja pia pina mi kell több ?
Ha van otthon több drága autó meg vitorlás a Balatonon akkor már helikopter kell meg Adrián egy 40 lábas kishajó Ha az is megvan magán repülő
Utána meg csak kellene valami űrhajó is
Sosincs vége a kívánságoknak hiszen mindig van egy nagyobb szám amihez viszonyítani lehet
Fasza a sor3om.
Neki hiába is mondom, hiszen megvette az "angol beteget" is.
Szereti a kalandokat a mi Zolink!
Jól vagyok köszi, remélem Te is Fater!
Szarhatár mind ne vegyetek.
Mindenhogy,Már rég vágyom egy igazi kurvajó calzonéra valami kis eldugott parti faluban.Akár még a szigeten is.
Elfogyott a lejtő.....
Azt nem értem, hogy akkor miért nem költöztél még egy kicsit arrébb, sofőrként elég jól lehet kint keresni
Én itt a környékemen nem látok nyomort. Aki nyomorban él az tehet róla, mert egy igénytelen buta ember. Aki egy kicsit is ad magára annak rendezett a háza, udvara, környezete. Az elmúlt években a szemét kérdés itt is nagyot ugrott, a legtöbb helyről összeszedték, eltűnt persze van még mindig sok primitív szardarab aki eldobálja, főleg a csikket.
Mi van Veled??! Nagyon lelassultál??!
Autóban és motorban is? Ja, te perverz vagy.....
++
Nekem jobb és tisztább lenne, nem szerete, a nyomort nézehetni olyat látok felénk is eleget.
Őket én is, kivéve azokat a városokat ahol afrikai törzsbe csöppenve érzem magam, mint pl Vicenza. Svájcból beérve az olaszokhoz egy megnyugvást éreztem, hogy jó helyen vagyok.
Én az olaszokat simán birom.
Tehát jobb a saválló kerítés és a birkaterelgetés.
Nem emlékszem hogy nagyon alacsony lennél, én kiláttam mindenhol a gaz felett pedig jártam én is délen is és keleten is. Ez egyetlen kiragadott dolog volt egy hatalmas egészből, persze tudom, jön az eü meg hasonlók, itt a példa, a fejlett nyugaton nem bírnak a migrikkel. Hiányzik ez nekünk ? Egy nagyon jó helyen élünk, lehetne mit változtatni de mindenhol lehetne. Soha sem szeretnèk olyan steril, birka környezetben élni mint a svájci vagy a német nagyrésze, még az osztrák annyira nem is vészes.
Neked, nekem nem, én szeretek haladni előre lépni amennyire tudok. Szért akik visszavágynak a középkorba mégis a neten terjesztik ezt.
Én kevésszer jártam keleten és délen, de nem vágyom vissza, én nem azt akarom látni ahonnan ki kéne törni hanem azt ahová jutni szeretnék. Néztünk gyönyörűnek tartott látképet hegyről csak nem láttunk a gaztól és szeméttől míg ilyen élményben nyugaton nincs részünk, ott nem kell egy fényképhez egymás hátára kapaszkodni, hogy kilássunk a gazból.
Ennek semmi köze a korhoz, aki öregen lassan él az fiatalon sem tett másként.
Szerinted egy babszis kapkod?
Ezer alatt nincs élet.