Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szépen tereli, meg jól mongggya.
160 is volt később
De amúgy szépen megy. Nem a sebesség mutatótól lesz hangos, meg veszélyes egy motoros.

Amit meg beszélt annak minden szavával egyetértek.
Engem ott a rendőrök nem is nagyon izgatnak. Ahol ki tudnak állni, ott amúgy sem megy gyorsan senki, akinek esze van, a többit meg szedjék csak ki.
NKH már gáz.Full gyári motoromra felraktam egy picivel nagyobb plexit. Igaz hogy TÜV engedélyes, de tudjuk hogy az nem hatja meg őket
Amúgy én Kakucsra szoktam menni. Nem gyors pálya de a kanyartechnika a lényeg, arra meg nagyon jó, nincs tolongás, nem is drága, és egész nap a mienk, nem az hogy 40ezerért kétszer 20perc.
Még ha csak 15 éves, de 8éves gyerek az 50-es minimotorjával. Azt panaszkodott hogy nem akar menni rendesen az a szar
Én szeretek pályázni is, de ahogy mondod, az nem olyan hogy délután elugrok egyet gurulni.
Ezenkívül egészen más jellegű motorozás. Nem helyettesíti egyik a másikat.
Igen, nekem ez a kirándulás
Odamegyek, kanyargok, élvezem a tájat. Ha jó a szakasz és van időm, többször is.
Euróring a másik irányba van.
H.ringet szerettem, de már nem igazán alternatíva.
Brezova tanya volt ott, de az is inkább kismotorokkal jó.
Ferihegyi reptér mellett is szoktak tüntetni a repülők miatt
A francnak költözött ide ha zavarja
Főút mellett lakni ezzel jár a világ minden táján.
Ráadásul eléggé felfejlesztették a túristák kizsákmányolására. Sástón pl. csak egy kemping volt meg a természet, most meg pénzért lehet parkolni és belépő jegy van. Na meg persze hatalmas nyüzsi. Amíg ingyen volt a kutyát nem érdekelte szóval ők akarták a tömeget, akkor mire a rinya?
Inkább az hogy nincs alternatíva.
Meg kellett volna építeni az M0 nyugati szakaszát, egy csomó elkerülő utat, meg külső körutakat. P+R parkolókat, és akkor le lehetne zárni a belvárost.
Mondjuk kifelé sem engednék senkit, Karigerivel egyetemben
Tegyenek ki védát Parádra
Biztos van olyan fasz aki lakott területen is húzza neki, meg jaszkarizik, de ott semmi értelme, tényleg csak a lángos miatt szoktunk elmenni odáig, vagy hogy menjünk tovább Sirok irányába.
A 24 es útnak kizárólag a kanyargós részének van értelme, és ennek a szakasznak, mert ami Mátraháza előtt van az szar.
https://www.google.hu/maps/@47...
Mintha eddig betartottam volna
Valami biztos hallatszik, főleg ha herélt szarokkal mennek.
Meg azért míg felérünk átmegyünk a településeken. Bár én nem húzom neki lakott területen. Nincs ott semmi amiért érdemes lenne pörgetni.
Bár azért a csend és elszigeteltség mintafalujában amikor nyaraltam a helyiek Simsonjaira, motoros fűkaszáira és láncfűrészeire ébredtem minden hajnalban, szóval elmennek a kurva anyjukba, azzal hogy a főútról odahallatszik a motor
A Lillafüred irány is jó, de nekem eléggé kiesik. Hogy a kutyasétáltatás után, indulva, de még asszony előtt hazaérve megjárjam
Aztán a múltkor is beragadtam egy tötymörgő túramotoros mögé....FAstrával
Fejtsd ki. Nem tudom mire utalsz.
Rajzolj már nekem egy útvonalat gmapen.
Mentem én is Szlovákia irányába, de annyira nem estem hasra. Egyszerűen ilyen napos menetben mire átvergődöm magam az egymás seggébe érő falvakon fordulatok vissza.
Aztán a Vác Rétság szakasz ami értékelhető volt ebből.
Akkor majd mehetnek a köcsög endurósok széttúrni a természetet
Nem gyakran járok, akkor is csak hétköznap. Hétvégén nem megyek népszerű helyre mert nem lehet haladni a sok gyökértől, és olyankor nem is a motorosok a legnagyobb buzik. Suzuki Swift esek is nagy királynak érzik magukat és szemrebbenés nélkül vágja a kanyarokat.
Hétköznap viszont normális banda szokott összeverődni. Általában helyiek.
Száguldás is relatív. Teli van kanyarral, egy két egyenesben lehet túllépni a sebesség határt, ha valaki erre izgul, de amugy nem ikyenkor van nagy hangja a motoroknak, hanem kigyorsításkor.
Mátraháza Parád között lehet motorozni. A többi út vagy fos, vagy unalmas. Az odavezető útnak viszont elég nagy a forgalma motorosoktól függetlenül, megértem ha zavarja a helyieket, de a világ már csak ilyen. Utoljára a kommunisták alatt volt ott kis forgalom, mert nem volt autója a népeknek.
Hello Boss jól vagy?
Csak egy tanács...Ha valakivel bajod van..menj oda..és mond el...A férfiak..igy csinálják...Ezt a komcsi-libsi feljelentgetést...csak a ratyik csinálják...Remélem segitettem..
Ja és csak megjegyzem halkan, évekig enduroztam és krosszoztam is. Most is vennék egy exc300-st ha lenne rá pénzem.
De valami oknál fogva a mi társaságunk soha sem volt ilyen mint a lentebb felvázolt, mi mindig próbáltuk elkerülni az olyan helyeket ahol sok az ember, nem piáltunk és randalíroztunk feleslegesen.
Biztosan mi csináltuk rosszul.
Tehát, hol szerepel benne az enduros szó ? Offroadosokat írtam, ők a terepjárósok, tudod a szakadt gaz meg a jobb kormányos papírnélküli landrover amivel egyetlen pocsolyában mennek oda vissza, beragadnak és rancigálják egymást csörlővel.
Szerinted ez teljesen elfogadott ?
Megtaláltam...ezt Te irtad...Fasza gyerek lehetsz...Micsoda férfi...
Na akkor most légyszíves keresd vissza és olvasd el mégegyszer mert nem igaz amit írsz.
F.Levi
Az öntötvényt arra érthetik hogy behajtani tilosban quadoztak, gondolom mgszokottan dagonyáztak, szétbasztak mindent.
Én is hívnám a rendőrt, ha spiclinek neveznek ha nem... a tököm tele van az offroadosokkal is, egy kurva pocsolyában bőgetik a füstölős szarjaikat. Tudnám mit élveznek ebben tudnám hogy lehet feljelenteni őket... elég lehet egy kép vagy videófelvétel amin rajta van az arcuk vagy utána engem kurnak meg mert lefotóztam őket ?
Elobb jutok el az alpokba mint a matraba, szoval nekem tokmindegy mit talal ki a polgi.
Hazudsz...Azt irtad...hogy elég ha csak fényképet csinálsz róluk...vagy kell felvétel is...hogy fel tudd öket jelenteni....Válaszoltam is rá...de biztos nem láttad...Ugy öt napja lehetett..Zúgatják.. a pocsolyában a krosszmotorokat...a hülyegyerekek...
A köz által is használt közúton igen.