Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hadd írjam Neked francul: Dö lalé, Stephan??!
Így igaz!!
Emlékezzetek vissza: a szakközépben ketten voltak az osztályban akik értették és tudták mit is tanulnak mi az amiről szó van. A többiek pedig megérteni próbálták! A mindennapokban ugyan ez van.
Tehát aki megengedett alatt megy az balesetet okoz,aki gyorshajt az sérthetetlen.
100 az osztrák,a 110 az nálunk van 2x2 sávos úton.
Ezt a nyugati álszent nihilista nyugalmat egyetlen dolog generálja, mégpedig a pééééééz!
Egy társadalom hangulatát az határozza meg, hogy mennyire fut jól a szekér. Németországi fizetésekkel én is a nyugalom netovábbja, a tolerancia és barátságosság élharcosa lennék és te is és mindenki. A német kormány sem lop kevesebbet, sőt, de ott olyan jól élnek az emberek, hogy le tudják szarni ezt, ahogy a szomszéd új kocsiját vagy hangos motorját is.
De amíg a mindennapi megélhetés is gond, addig igenis a fél ország idegbeteg lesz, joggal!
Addig igenis elgondolkodik mindenki, hogy mivel seftel, trükközik a szomszéd, hogy új kocsija lett és a hangos motorját is legszívesebben felgyújtanád, mert a kibaszott péntek délutánod is maszekolással telt, hogy a némethez képest csak a negyede életszínvonalat majdnem el tudd érni és szombaton délelőtt esetleg pihennél.
Ennyire egyszerű ini bá, ha van pénz, van nyugalom meg mosolygás. Ha nincs pénz, akkor van idegbaj és harag.
Na annak meg pláne nincs semmi értelme
Melózok bakker.
Pénteken partikertire megyünk evés ivás jók a poGramok...
#Maradjotthon
Na megyek bringázni, hogy feltarthassam saját szórakoztatásomra az autósokat
A motoros paradicsomokat én is kerülöm!
Remélem pénteken csak este esik, és akkor mehetek bóoottbaaaa, jaaa lehet hogy zárva lesznek, így messzebbre kell menni
Mondjuk a kopácsolókat a németek is felnyomják. szóval az pont nem jó példa.
Sőt magadnak sem szerelheted a kocsid ha látják, mert felnyomnak környezet károsításért.
Tegnap elvert a jegeseső de alig voltak az utakon, jó volt. Hétvégén meg kerülöm a népszerű kanyargósokat.
Általánosságban egyre idiótább mindenki
Egyre kisebb az inger küszöb.
Nagyon fura összevetni ezeket a dolgokat pl egy németeknél elő emberrel. Teljesen más felfogás. Nekünk mindig félig üres a pohár nekik meg többnyire félig tele van
Pl ha itt a szomszéd vesz egy új kocsit akkor annak örülnek, nálunk meg bosszankodik a nép hogy neki miből telkek rá
Vagy épp ha Kopácsol a szomszéd napi 2 órát akkor már mindenki hiszti
Stbstb

Pl engem basztogattak sok éve hogy hangos a motorom, (full gyári volt mindegyik eddig )
De érdekes mód se az MTZ traktor nem hangos se a rettenet liaz se hangos, pedig mindkettő hangja nagyobb volt mint a motoromnak
Azok az emberek szoktak ennyire intoleránsak és rugalmatlanok lenni akik tényleg ennyire szögletesek, szóval én elhiszem róla.
Sajnálom a környezetét.
Na ezzel pont nem mondtál semmi csak írtál valamit hogy tied legyen az utolsó szó
Meg is érdemled, hogy az élet kegyes legyen hozzád
Gondolom mindig egyedül motorozol?
Mert ezt, más motoros szerintem nem nagyon tolerálja
Igen. Ezért van baleset mindig azokon a hétvégéken amikor kiszabadulnak a fogalmatlanok az útra és halál precízen betartják a sebességhatárokat, sőt inkább alatta mennek.
Az abszolút sebességhatárok egy általánosítás. Van akinek az is sok, van akinek kevés.
Azért van így mert a relatív sebességhatárokat képtelenség kiírni.
Szóval semmiképen nem egy olyan szám amit oda raknak, ami mindenkire halálos ha túllépi. És nem egy olyan szám ami alatt életben marad.
Osztrákoknál pl sok helyen 110 a megengedett sima országúton. Ott mások a fizikai törvények?
Nem, csak rájöttek hogy az egyenesben miért ne ereszthetné el a polgár?
Vannak balesetek igen. Mindig vannak, akik nem tudják a határaikat, ezt egy tábla nem mondhatja meg senkinek, tehát ha mindenki betartja a limitet akkor is szükség van a józan észre, a képességeid, a határaid ismeretére.
Igen. Én a motorral eljutni oda, ahol és közben olyan dolgokat látok, ami nekem tetszik.
Amikor feketék, figyelnem kell és lemaradók valamiről, ami engem körülvesz és érdekes.
A hatodikat kiszereltette belőle és le van fojtva 25kw-ra.
Érdekes dolgok ezek.
Vettél egy aránylag nagy motort.
Irigyellek, hogy te ennyire be tudod tartani vele a 30-50-70-90 km/h sebességhatárokat.
Ha "száguldozni" támad kedved, akkor felmész egy autópályára, és meghúzod másodikban 130-ig?
Ha így van akkor minden elismerésem a tiéd.
Ha nem, akkor hagyjuk szerintem az álszent mellébeszélést!
Ha a mártírt játszod, az nem fog segíteni.
Mindenkinek egyforma joga van gyakorolni az élet dolgait. De az alapvető szükségletek előrébb valóak lesznek mindig és mindenhol.
Ezt sajnos tudomásul kell venni.
De te, vagy ti mindig a rendhagyó esetekből akartok következtetést levonni, pedig az MINDIG tévútra vezet.
Na.
Amit írsz, az egy vágy, esetleg elvárás.
Van rá lehetőséged (hogy milyen eséllyel, az már más), hogy változtass rajta.
Ezen kívül egy lehetőséged van - velem együtt - hogy betartsd.

Az, hogy a nem mai autókra, ezzel ellenkezik, hogy van Európában több ország, ahol több új és modernebb autó van forgalomban, ennek ellenére ott is kb. ezek asebességlimitek vannak. Tudom, ne mond a német autópályákat, mert igen, van olyan is, de ott jelzik is a lehetőséget.

Tudod, mondhatod te, hogy mi a nem veszélyes, de ezzel szemben én, ha nem is naponta, de hetente azért látom azt, amikor alufólia galacsinná hajtogatott autókat hoz be a tréler. Néha motort. Volt már sírdogáló rokon is, jöttek engedéllyel, hogy a személyes tárgyakat kihalásszák a roncsokból.
Az, hogy ki volt a hibás, hogy ők, vagy a kicsit éppen záróvonalat átlépő másik egy tök modern járművel és milliós levezetett km-el a hát mögött, az már tulajdonképpen nem is érdekes.
Igen, érteni fogunk ahogy a kanyarban kilocsolt olajból is, lehet minden sarokra rendőrt állítani is tarkón lőni mindenkit aki 1km/h-val túllépi a megengedettet.
Mindent lehet csak hogy az arrogáns vén besavanyodott pöcsök kielégíthessék az általános gyűlöletüket a világ felé.