Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahhoz képest, hogy ez egy "G"-s objektív (olyan mint Canonnál az L), szóval ahhoz képest egy műanyag vacak. (De gondolom, hogy főleg csak a kisebb súly miatt...)
Viszont brutálisan éles nyitott blendével is, qrva gyors az AF és eszméletlenül jó a képstabija. Könnyebben kitartom bemozdulás nélkül mint a szintén stabis 18-105-ot a hosszabbik végén.
Egy tájkép, amin nem mondhatjátok, hogy a lófasz sem látszik :-)
Mennyire vagy megelégedve a 70-350-nel ?
Ez a fotó a fotóművészet esszenciája!
Ezt a fotót már legalább 30 éve láttam először!
A mai világban.....? lovaknál nem divat az lmbtq?
Tegnap este(hétfő) szakadt az eső Tapolcán villámlott dörgött, majd csend lett.Most felhő alig látszik, egyelőre süt, de azt mondják estére, és a hét többi részén pocsék lesz az idő!
Kancáknak ritán van
Sajnos nem az én alkotásom. Tavaly, egy este találtam lovat valami hasonló képhez, de nem volt f@sza!
Megy ez neked.
Gyakorlás teszi a mestert
A lényeg inkább az, hogy ne legyen technikai malőr miatt elszalasztott pillanat. A képkivágás, komponálás, blende megválasztása a fotós dolga marad, de egyébként ne kelljen "ezer képet" lőnie sorozatban, mert 2-3 expozícióból is meg lesz a várt, hibátlan mű.

Mondtam az előbb: ez a gyorsan mozgó, pillanatról-pillanatra változó dolgok fotózásához kell: pl. egy profinak sportfotóra, esküvői fotózáshoz, stb. Ahol nem megengedett hogy a "pillanatról" lemaradj vagy technikai malőr miatt ne legyen jó a kép, mert nincs ismétlési lehetőséged. Tájfotózáshoz tényleg felesleges.
Szóval a gép egyre jobb a fotós meg egyre kevésbé képzett
Amúgy a régi tükrös- filmes korszak volt az igazi. Ott ja hiba volt pénzes hiba volt, az önjelölt hobbi fotós gyors elvérzett ha nagyon béna volt
Mivel 9-15.-ig bent vagyok melóban és nem mozdulhatok el mert egyedül vagyok csak netes rendelés,egy cégnél volt úgy hogy rákattintok és kiadta postával az ugyanennyi volt vagy drágább.
A többi nem rakja fel ezeket a francokat tételesen,vagy nagyker 100 db.
Egy hete keresgélem.
Amennyiért ezek idejönnek plusz idő, itthon is kapsz...azonnal.
Már pár éve is volt ilyesmi....
Akkor is csodálkoztam, hogy milyen fasza lehet megmozdítani (kuplung a motoron) és lefékezni (fék a motoron) egy 1.5 tonnás kocsit!
A motor hajtáslánca, fékei nem ilyen súlyra lettek tervezve.

Biztos elhúzza egyenesen, deeee...... az nem minden.
Amúgy meg nem keresgélek berendeltem eztet a bilincset.

https://www.ebay.com/itm/Oetik...
juhhúúúúú akkor tessék.

http://youtu.be/1cGuXbqYXZY;t=62s
Aszongya airbus defense űrközpont,repülőgyár,titkos hiperszuper német bűnbarlang tökelege..............ez tuti valami cuccot tol.............
Mit ajánlasz?
A Petra nem volt szar - csak más célra való.
A Sony zoomobjektívekből már meg van a hiánytalan, tökéletes sor (10-től 350 mm-ig), mindegyik optikai képstabival, most - a fotóson kívül persze - a váz a messze leggyengébb láncszem nálam.