De sok balfasz nem tanult belöle...most választottak egy másik bohócot..aki 4 évig szivatja a népet....Legyen minden pesti zöld...és szivárványos...a vezér már megvan hozzá.... ...Cukor az élet...csak szopni kell...
Ha a Mátrában motorozol...le-fel..sehol nincs lakott terület...Nem tudom mit hallanak Parádon...mert ahol mindenki motorozik...ugy 3 km -re lehet onnan...Sasvár is kiesik...Igaz..ott a szálloda nincs messze légvonalban...de nem az ut mellett van...
Huhh, erdoben mentem, visszafele, volt valami tó brezno elott, na az szar volt. De ilyen faluk kozt ahol sok volt a sved, na azok se tul jok. A 18 as jo minosegu szeles, kurvasok szalloda mindenhol. Az jo.
Én azt mondom, HA max 90km/h és a decibel sem több, mint ami gépkönyvben meg van adva, akkor a helyieknek le kell nyelni a békát.
Ha nem, akkor szurkolok nekik.
Néha tök.jó amugy eltévedni, különösen a lengyel határ közelében nagyon szép.l helyeket lehet találni, és néha egész jó az út is. Néha meg jó szar, de legalább a látvány kárpótol.
Szerintem nem, de ezen nem veszunk ossze, a banat tudja hogy levitt parszor erdokbe a google, azok kegyetlenek voltak. Eletemben nem jartam itthon sem ilyeneken.
Pedig kurvajo szerpentines, vilagvege elott kettovel falukon at, elveztem volna ha nem ilyen tre lett volna.
Nem dob három ki ez suna mágnes is egyben
Már egy leányzó akart cserélni telefont velem.pedig se nem vagyok atléta se nem lángész
De olyan ez hogy akkor is bevonzza a muffot
Aztán ki tudja mikor lesz rá szükségem
És vannak, akik az Indexet olvassák.
Nekem ez tetszik!