Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik,
És vannak, akik az Indexet olvassák.
Nekem ez tetszik!
Majd most megtanulja a sok balfasz fővárosi nyomi, hogy libsi-bolsi hogyan rángatja dróton a hasznos idiótákat.
De sok balfasz nem tanult belöle...most választottak egy másik bohócot..aki 4 évig szivatja a népet....Legyen minden pesti zöld...és szivárványos...a vezér már megvan hozzá.... ...Cukor az élet...csak szopni kell...
Ha ezt bevezeti Geri faszenen sutik meg lassan.
A demszki kezdte ezt a faszságot 30 éve ez meg most fojtatja. Nemsokára egy gyalogos zászlós figyelmeztetőnek is kell a járművek előtt mennie.
Ez a faszi elmebeteg....
Kb. olyan okos döntés lenne, mint a múltkori okossága. Ritkítani a tömegközlekedést!

50-el közlekedve a városból kihajtó utakon jelentősen több autó torlódna össze és azok addig ugye ott pöfögnek....
Hát ez fasza...lassan tényleg bringával lesz mindenhol gyorsabb közlekedni Bp.-n: https://index.hu/belfold/2020/...
Ha a Mátrában motorozol...le-fel..sehol nincs lakott terület...Nem tudom mit hallanak Parádon...mert ahol mindenki motorozik...ugy 3 km -re lehet onnan...Sasvár is kiesik...Igaz..ott a szálloda nincs messze légvonalban...de nem az ut mellett van...
Az a mátra régóta egy kalap szar. Szombaton a bükkben voltam gépelni. Lillafüred -Jávorkút, a kutya se szólt hozzám, mert nem volt arra senki.
Ami erdekes getto az dobsinaban a telep, mintha a szazarforduloig visszamenne az ember, es nem a mostaniban.
Azlehet az, mintha india lenne.
Nyilas felé van ilyen, kibaszott szép meg jó út, de gettó az út mellett. Nem volna jó ott lerohadni az ut szélén
De ugye tudod te is, hogy nem erről van szó...
Huhh, erdoben mentem, visszafele, volt valami tó brezno elott, na az szar volt. De ilyen faluk kozt ahol sok volt a sved, na azok se tul jok. A 18 as jo minosegu szeles, kurvasok szalloda mindenhol. Az jo.
A mátfába senki nem a 90 miatt jár.
Én azt mondom, HA max 90km/h és a decibel sem több, mint ami gépkönyvben meg van adva, akkor a helyieknek le kell nyelni a békát.
Ha nem, akkor szurkolok nekik.
Brezno után poprád felé vagy két éve megcsinálták az utat egy jó darabon, az tök jó lett.
Néha tök.jó amugy eltévedni, különösen a lengyel határ közelében nagyon szép.l helyeket lehet találni, és néha egész jó az út is. Néha meg jó szar, de legalább a látvány kárpótol.
Csak tippelek, 526-os Breznobányaig, majd tovabb 72-es a 18-as utig ami popradhoz vezet, mondjuk a 18-as jo meg szep de nagyon televan varossal.
Szerintem nem, de ezen nem veszunk ossze, a banat tudja hogy levitt parszor erdokbe a google, azok kegyetlenek voltak. Eletemben nem jartam itthon sem ilyeneken.
Pedig kurvajo szerpentines, vilagvege elott kettovel falukon at, elveztem volna ha nem ilyen tre lett volna.
Van olyan, nem mondom. De lényegesen jobb a helyzet mint itthon.
Hejjj, zakopane felé kifogtam par olyan szar utat hogy aszittem majd szetesik az asztma.
El kellett volna pedig csetélni. Hátha jobban ért hozzá
Nem dob három ki ez suna mágnes is egyben
Már egy leányzó akart cserélni telefont velem.pedig se nem vagyok atléta se nem lángész
De olyan ez hogy akkor is bevonzza a muffot
Aztán ki tudja mikor lesz rá szükségem
Akkot dobdki a picsába
Minden normális.telefonon ki lehet kapcsolni.