Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Évek óta szlovákia, kb ugyanakkora távolság fényévekkel jobb utak, kisebb forgalom, kevesebb barom motoros. Néha még akarnak magyarul is érteni az elköltött eurónak meg örülnek jobban mint a mátrában a lángosos.
Ezen nem lehet
És ha bekékül a szöveg akkor baszhatom mert ez a geci megváltoztatja ha akarom ha nem
Ha fehér a keret ki lehet ütni a javaslatot
De pl a lehet- kehet szó hiba nem kék és nem fehér hanem simán elfogadja
Szóval buzi ez, de ritkán kell tölteni meg 3 évesen is
Soha nem preferaltam a matrat.
voltam is 10 ev alatt 3x.

Abbol az utolson kapott a felni rendeset, szoval ujabb 10 evig bannolom.
De ez rajfon wazz!
Baszki, kapcsold ki a predektivet
Én 2x voltam arra eddigi életem során 1x motorral egyszer kocsival
A Kékestetős motoros fotót meg akartam csinálni kert ugye olyan alap mint a repce meg a szalma bája de annyi sport géped volt hitt hogy hagytam a francba nem állok sorba egy ilyen fotó miatt negyed órát
Meg éhkopp....de egxébként is arrafelé nyájakat kell terelni, tessenek visszatérni a kiindulási állapothoz...
Igy huzatos, jon harom elem, azokkal befoltozzuk.
Egyik sem futomu tartoelem.
Én.már évek.óta nem járok arra, sztem ezután se fogok. Gyökerek azok arra ott mind, csak az eurós külföldi turista autóval a kompatibilis. Ugyhogy ott rohadjon meg parád polgármestere ahol van, remélen idén senki nem hagy ott egy vasat se.
Azt kellene tenni hogy felszedni az aszfaltot
Aztán nincs motor nincs autó nincs bevétel
De lesz nyugalom és csend
Elég tré. Messzire ne menj vele, de főleg ne vigyél semmit
Nálunk már van. Kapják be.
Feladtam a cuccot, sztem holnap megkapod
Igazabol nem latszott a takolas,csak purhabbal javitottsk egy serulest,ami megeszi a femet igy.
Javitva lesz a hyundai ennel szarabb volt.
Ez milyen jármű? Neked volt ilyen rozsdabogjád? Vagy megirígyelted azt az orosz mestert, aki hulladékokból csinál autókat?
Voltunk még a "tavasz" előtt tunéziában és ott a több sávos úton a taxi alig ment 30-40-el és érthető....mert rövid időközönként egy kurva nagy fekvőrendőr volt minden egyenesebb úton.....nem szeretném ha itt is ez lenne.
Csomó??? Sorold már. Meg ha az ember csak kirándulni akar arra annyira nem jó a pálya.
Északi hegységben meg kb. ez a gerinc út, tehát bárhova mész, azon kell menni.
Alakul a fekete öves monyákolás.
Nem kell arra motorozni ott van egy csomó versenypálya a környéken, miért nem lehet odamenni motorozni?
A helyiek olajat szoktak kilocsolni a kanyarokban
Szóval gebedjenek meg. Főleg hogy a motorozás nyílt úton megy.
Azok a részek amiről beszéltek elég ótvar kátyúsok voltak.

De lehet olyat játszani, hogy akkor zárjuk le és senki ne menjen arra. Kíváncsi lennék meddig menne a biznisz, meg a kiépített túrista rabló szarságaik ha nem engedik be azokat akik pénzt költenek ott.
Ezeknek a buziknak semmi sem jó
Amíg szar út volt az volt a baj. Jó út lett akkor meg az a baj hogy közlekednek rajta
Amúgy meg minden kanyar közé legalább egy fekvő rendőrt kell tenni
Nincs száguldozás nincs hang fasza minden.....
Ja akkor meg az a baj hogy szar az út
Ki érti ezt......
Mindenkinek más nem olyan fontos már. Nekünk volt kettő vatta új autó járólapról, ez pl. már engem nem vonz.
Egy bizonyos kor után már nem olyan fontos.....
A legfontosabb szakma, a basszakma vagy nebasszakma.