Én csak azt tudom hogy anno a 80 as évek előtt nem volt ennyi kocsi, igazándiból alig volt. Mindenki dolgozott. Több 10 ezres munka helyek is voltak. És mégis mindenki oda ért és haza is tudott menni
Amúgy ez az 1 kocsi 1 ember dolgot simán büntetném
Kamra rendszer és menne a büntetés
A kivételeket be lehet tenni a rendszerbe könnyedén
Egen, de a nullas is azert all be mint a gerely mert nem 5-8 kmrol ingaznak, kb minden nap a lehajtoig allt a sor Gödöllő fele egy lampa es a tomeg miatt felenk, reggel meg kerepestol cinkotaig allt a sor, jellemzoen egy ember egy kocsi felallas, de max ketten ultek benne. Ma pl esik, szerinted mennyi bringas lesz?
Ha ki lenge építve ami kell a biciklizéshez(tárlók simább utak, melo helyen átöltözni stb) nem lenne ám gáz az a biciklizés
Egy 50-60 éves Csepel biciklivel is jobban lehet haladni minimális forgalom mellett mint most a BKV buszokkal
Ilyen 12-15 km/h tempót a 70 éves anyám is tud menni a leány korában vett biciklijével szóval 5-8km távokat bárki letekerne fél Órán belül
Estére csak megszülték hogyan is kéne nevesiteni pest környékét, gondolom nem volt kedvük településekkel bibelődni, meg igy egyszerűbb is.
Mondjuk.az megkülön szivás lesz ha a tervek.szerint a négysávból.kettőt elvesznek a bringásoknak, a körut igy is be volt állva csucsidőben délelőttbis, délutan öt körül meg végképp. Régen eljátszották ezt a bodaörsi uti felüljáróval, csak ott a külső sávból.buszsávot akartak csinálni. Aztán lett is.olyan torlódás hogy pár hét után visszacsinálták.
A Kormány 169/2020. (IV. 30.) Korm. rendelete
a kijárási korlátozás Budapest fővárosban és Pest megye területén való fenntartásáról
A Kormány az Alaptörvény 53. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, figyelemmel a koronavírus
elleni védekezésről szóló 2020. évi XII. törvény rendelkezéseire, az Alaptörvény 15. cikk (1) bekezdésében meghatározott
feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:
1. § A kijárási korlátozás Budapest főváros és Pest megye területén fennmarad.
2. § A kijárási korlátozásról szóló 71/2020. (III. 27.) Korm. rendelet és a kijárási korlátozás meghosszabbításáról szóló
95/2020. (IV. 9.) Korm. rendelet hatálya Budapest főváros és Pest megye területére terjed ki.
3. § Ez a rendelet 2020. május 4-én lép hatályba.
Ellenben aki nagyon kiváncsi az már elég sok adatot be tud gyűjteni, és nemkimondottan a,harmadik emeleten is szines papirokat a vizerekre dobáló, keresztbetett vesszővel szaladgáló embereket kell megfogadni. Apropó, azok hová tüntek?
De azt tapasttalom hogy a láthatatlan fizikai tulajdonságok köré néha egész terjedelmes misztikumot képesek épiteni az emberek. Néha még azok is akik értenek hozzá ellenben át tudnak verni másokat anyagi megfontolásból. Erre akár most is lehet a neten azonnal találni pár példát.
Ilyen alapon bármit be lehetne tiltani, pláne néhány,ember tuti mindentudására alapozva. Nem kéne tévét nézni, rádiót hallgatni, nem lenne internet, de mégcsak cb rádió se.
Nekem magas viszont a haveromnak nem,és az ő szavait idéztem.Nálam lényegesen okosabb,sőt szerintem itt mindenkinél nagyobb agy a témában.Anno az egyik magyar mobil társaságnál ténykedett(nem,nem értékesítő volt)majd felfigyeltek rá és állásajánlatot kapott Ausztráliába,már 15 éve ott van.nagy szerep volt a loraWAN-ba,a LOT rendszeren is ő dolgozik.
Tudnék róla mesélni érdekességeket a múltból,de inkább nem.
De mesélek egy érdekességet,ezt lehet.Szóval mindenki emlékszik a nagy stroboszkóp őrületre a diszkókból gondolom,mikor bejöttek divatba a villanócsöves szarok,na ő akkor építette meg az első körstroboszkópot mikor a diszkók örültek az egy csövesnek mert még csak olyat gyártottak,nem létezett még olyan mint amit ő csinált.De ez már történelem.
En meg pont ugy gondolom relative jol kezeltek. A tobbi orszag picit jobban beszopta.
Tudom bezzegdelkorea, meg az egesz unioban nalunk haltak meg legtobben blabla. De ez csak magsnvelemeny.
Kasleramokfutast meg az elmebeteg szabotimcsi nyomatja.
Mondjuk nekem van feltetelezesem arrol is miert soportek ki a korhazakat.
Az olaszoknal is latszott hogy ahol vegyesen volt normal akut beteg, meg egyebb, ott barmilyen ovintezkedes volt vegigsoport a fertozes.
Ezt lehet el akartak kerulni. Talan.
De ezutan talan valtozhat videken.
Amúgy ez az 1 kocsi 1 ember dolgot simán büntetném
Kamra rendszer és menne a büntetés
A kivételeket be lehet tenni a rendszerbe könnyedén
Egy 50-60 éves Csepel biciklivel is jobban lehet haladni minimális forgalom mellett mint most a BKV buszokkal
Ilyen 12-15 km/h tempót a 70 éves anyám is tud menni a leány korában vett biciklijével szóval 5-8km távokat bárki letekerne fél Órán belül
Mondjuk.az megkülön szivás lesz ha a tervek.szerint a négysávból.kettőt elvesznek a bringásoknak, a körut igy is be volt állva csucsidőben délelőttbis, délutan öt körül meg végképp. Régen eljátszották ezt a bodaörsi uti felüljáróval, csak ott a külső sávból.buszsávot akartak csinálni. Aztán lett is.olyan torlódás hogy pár hét után visszacsinálták.
a kijárási korlátozás Budapest fővárosban és Pest megye területén való fenntartásáról
A Kormány az Alaptörvény 53. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, figyelemmel a koronavírus
elleni védekezésről szóló 2020. évi XII. törvény rendelkezéseire, az Alaptörvény 15. cikk (1) bekezdésében meghatározott
feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:
1. § A kijárási korlátozás Budapest főváros és Pest megye területén fennmarad.
2. § A kijárási korlátozásról szóló 71/2020. (III. 27.) Korm. rendelet és a kijárási korlátozás meghosszabbításáról szóló
95/2020. (IV. 9.) Korm. rendelet hatálya Budapest főváros és Pest megye területére terjed ki.
3. § Ez a rendelet 2020. május 4-én lép hatályba.
De azt tapasttalom hogy a láthatatlan fizikai tulajdonságok köré néha egész terjedelmes misztikumot képesek épiteni az emberek. Néha még azok is akik értenek hozzá ellenben át tudnak verni másokat anyagi megfontolásból. Erre akár most is lehet a neten azonnal találni pár példát.
Tudnék róla mesélni érdekességeket a múltból,de inkább nem.
De mesélek egy érdekességet,ezt lehet.Szóval mindenki emlékszik a nagy stroboszkóp őrületre a diszkókból gondolom,mikor bejöttek divatba a villanócsöves szarok,na ő akkor építette meg az első körstroboszkópot mikor a diszkók örültek az egy csövesnek mert még csak olyat gyártottak,nem létezett még olyan mint amit ő csinált.De ez már történelem.
Tudom bezzegdelkorea, meg az egesz unioban nalunk haltak meg legtobben blabla. De ez csak magsnvelemeny.
Kasleramokfutast meg az elmebeteg szabotimcsi nyomatja.
Az olaszoknal is latszott hogy ahol vegyesen volt normal akut beteg, meg egyebb, ott barmilyen ovintezkedes volt vegigsoport a fertozes.
Ezt lehet el akartak kerulni. Talan.
De ezutan talan valtozhat videken.
Gondolom nem szeretnek hogy az adott teruletrol szetspricceljenek mint olaszban.