Ezek egyszerű és jó képek, pont attól, hogy nincsenek agyon variálva.
Én max a belógó, nem odavaló dolgokat szoktam utólag levágni (mint pl. középső és/vagy mutató-hüvelykujj... ), kizárólag a képről, és nem a kezemről ..Persze, az utóbbi valószínűleg hosszabb távú problémamegoldás lenne
Utómunkálatokat azoknak érdemes csinálni a képeken, akik tudják is, hogy mit csinálnak, különben olyan értéktelen "galériák" születnek, mint aminőt délelőtt "szakértettünk"
Valami hasonló, rádió és egyéb marhaság mentes gyári verziót csinálhatna a BMW ezzel a sor6-os blokkal. Ha van GT és GTL, lehetne egy GTS is, ami sokkal könnyebb a többinél.
Dehogynem minden ott van a képeken amik számomra visszataszítóak Túlzott vignett, a színeknek köze sincs a természeteshez, ferdék a képek, az alany meg hát na mindegy
Én max a belógó, nem odavaló dolgokat szoktam utólag levágni (mint pl. középső és/vagy mutató-hüvelykujj... ), kizárólag a képről, és nem a kezemről ..Persze, az utóbbi valószínűleg hosszabb távú problémamegoldás lenne
Utómunkálatokat azoknak érdemes csinálni a képeken, akik tudják is, hogy mit csinálnak, különben olyan értéktelen "galériák" születnek, mint aminőt délelőtt "szakértettünk"
De szar régi fényképek.
Akkor viszont Ő egy Zseni!
Hozzáteszem, bizonyos képeknél ez kifejezetten előny
http://youtu.be/yBcjzNbQB2c