Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyszer össze tudtam hegeszteni két vasdarabot, akkor innentől én is hegesztő vagyok?
Ma meg kit látok melóból bicajon, az amcsi nagyfőnökünk. Baszki lesett megismert nyenyőcével mert intett nagyot. Vagy mert scottba voltam.
sazrok, mert ti nem vagytok művészek.... neki meg ez már a 12321423141. szakmája....
Ezek egyszerű és jó képek, pont attól, hogy nincsenek agyon variálva.
Én max a belógó, nem odavaló dolgokat szoktam utólag levágni (mint pl. középső és/vagy mutató-hüvelykujj... ), kizárólag a képről, és nem a kezemről ..Persze, az utóbbi valószínűleg hosszabb távú problémamegoldás lenne
Utómunkálatokat azoknak érdemes csinálni a képeken, akik tudják is, hogy mit csinálnak, különben olyan értéktelen "galériák" születnek, mint aminőt délelőtt "szakértettünk"
Ezeket szaros telóval lőttem aztán, hogy ramaty vagy sem... nekem teccik érteni.
Baszki.Én voltam a Nassfeld hágón.Assetudom hogy.
De szar régi fényképek.
Na ma akkor mindenki profi fotós nem kovács vagy mondjuk pék.
Nem a műanyag nehéz.
Valami hasonló, rádió és egyéb marhaság mentes gyári verziót csinálhatna a BMW ezzel a sor6-os blokkal. Ha van GT és GTL, lehetne egy GTS is, ami sokkal könnyebb a többinél.
Attól se?
attól,hogy nem értenek meg, még nem vagy művész...
Tehát, ha jól értem, úgy érezte, hogy elsőre nem sikerült elég szarul, igyekezett minél jobban elcseszni?:
Akkor viszont Ő egy Zseni!
Úgy tűnik, ezen a vonalon is a meg NEM értett művészek táborát népesíti
Ha ezt szándékosan így akarta, tényleg művész a lány
Ez effekt, szándékosan ilyen. Bár szerintem szerencsétlen választás volt.
Nos, ÉN NEM vagyok fotós, de...ennél életlenebb képeket rég láttam már, bárkitől...
Hozzáteszem, bizonyos képeknél ez kifejezetten előny
- j
Ja, most olvastam a kommentekben hogy ő a fotós. (Amnesztiát kapott, hogy lássam a bejjegyzéseit....)
A fotósa megtalálta a legrondább effektet, amivel úgy néz ki, mintha fényt kapott volna a 30 éves ORWO diafilm....
Dehogynem minden ott van a képeken amik számomra visszataszítóak Túlzott vignett, a színeknek köze sincs a természeteshez, ferdék a képek, az alany meg hát na mindegy
Darabjaira hullott - igaz, jó nagy darabokra, nem mertem bele rongyolni.
Es nem kanalaztad fel a kanapet?