Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor nem rossz a ceg.
Vagy szerencse.
Ezen mar ne hagyd hogy atmenjenek.
Budapest egésze és az agglomeráció egyes részei számítanak a járvány gócpontjának.
Jelenleg ez a pontos megfogalmazás a korlátozások területét illetöen.
ja.
Obd?
Komolyan probalkoztam azzal hogy felviszek szalonnat a 9.-re,vagy barhova. Es megvarom mid az adott cucc felmegy sajat laban, de kudarcot vallottam.
A dobostorta, zoldseg, kockacukor szinten. Minden bent doglott a kocsiban amig meg nem fogtam es bevittem.
Nem szoktam rendelni így nincs választás......az egyetlen.
Maradj home officeba
Ha ehen döglök igen. Eleg minimál muködés van.
Azokat is ki kell tiltani. Hogy képzelik hogy akadályoznak téged.
Amúgy jössz bringázni? Adok bringát, aztán ha megtapasztaltad miről is beszélsz, utána okoskodj nekem., ki a hülye.
És tudod miért papagájok? A láthatóság miatt. De még ebbe sem voltál képes belegondolni, de azért te jobban tudod.
Érted nem kár?
Az 50 est is baszhatom kb 30 ra van a varoshatartol.
Mondjuk a 15 oras zaras az nem rossz, a kutya se jar be, napi 3-4 max mennyiseg azok 2/3-a felidiota, de legalabb 6 ig el tudom intezni az adodo szallitasokat, a jelenlegi sracok nem akarnak idegen lakasokba maszkalni. Jogosan.
Igy nekem kell.
Amugy törvény szerint eddig is mehettél, hogy te nem éltél a lehetőséggel az a te bajod.
Igen, de nem.tudom.hogy pest és környéke az egész megxét takarja vagy csak.mondjuk 50km körzetét. De gondolom hétfőre pontosítják
Igazi anyamajma lehetett.
Amugy pest megyere a boltzar, illetve a 15 orai zarasi ido vonatkozik ugyanugy mint eddig?
A heten imadtam egy ilyen balfasz papagajt.
Ez biztonsagmanias lehetett mert egy 15 eves forma srac, es 30 alatti sebesseg, anyuka meg hatul kiserte SUV al.
Boldog voltam, forgalom rogyasig, en futon egy fraciaggyal csoveskedtem.
Anyuka csuklott.
Például....de minek.mennél pestre?
Ma reggel keresztül autóztam az országon. Egy rendőrrel találkoztam, az is a 6-os úton sebességet mért
A forgalom teljesen a megszokott volt, talán kicsit kevesebb személyautó, viszont teherből, furgonból meg qrva sok
Mi lenne? Idióta papagájokról beszélgettünk, akiknek joguk van az országúton menni. Ez is megbaxghatta a jogát... ez pont azt igazolja, amit próbáltunk többen is a hülye fejedbe belenyomni
Melyik?
Egyé igyá motorozzá.
Eddig is legálisan lehetett motorozni. Jegyzem meg, a motorosrendőrök ma is csak köszöntek.
Nekem is megjött a szingapúri vackom, igaz kissé viseltes lett mintha megtaposták volna, de remélem működni fog, holnap kipróbálom.