Budapest egésze és az agglomeráció egyes részei számítanak a járvány gócpontjának.
Jelenleg ez a pontos megfogalmazás a korlátozások területét illetöen.
Komolyan probalkoztam azzal hogy felviszek szalonnat a 9.-re,vagy barhova. Es megvarom mid az adott cucc felmegy sajat laban, de kudarcot vallottam.
A dobostorta, zoldseg, kockacukor szinten. Minden bent doglott a kocsiban amig meg nem fogtam es bevittem.
Az 50 est is baszhatom kb 30 ra van a varoshatartol.
Mondjuk a 15 oras zaras az nem rossz, a kutya se jar be, napi 3-4 max mennyiseg azok 2/3-a felidiota, de legalabb 6 ig el tudom intezni az adodo szallitasokat, a jelenlegi sracok nem akarnak idegen lakasokba maszkalni. Jogosan.
Igy nekem kell.
A heten imadtam egy ilyen balfasz papagajt.
Ez biztonsagmanias lehetett mert egy 15 eves forma srac, es 30 alatti sebesseg, anyuka meg hatul kiserte SUV al.
Boldog voltam, forgalom rogyasig, en futon egy fraciaggyal csoveskedtem.
Anyuka csuklott.
Ma reggel keresztül autóztam az országon. Egy rendőrrel találkoztam, az is a 6-os úton sebességet mért
A forgalom teljesen a megszokott volt, talán kicsit kevesebb személyautó, viszont teherből, furgonból meg qrva sok
Mi lenne? Idióta papagájokról beszélgettünk, akiknek joguk van az országúton menni. Ez is megbaxghatta a jogát... ez pont azt igazolja, amit próbáltunk többen is a hülye fejedbe belenyomni
Vagy szerencse.
Ezen mar ne hagyd hogy atmenjenek.