Én már Szoky Zolitól mindent eltanultam a jutubon
A lángoson át a pizzáig a kürtös kalácsig a kakaóscsigáig a croasonig a kovászolt kenyérig mindent sütöttem már Profi vagyok Tatárral kezdtem még a virus előtti világból
Így hamburgerbuciból is profi vagyok, sőt húspogácsából is.
mekdónácról más lehet a véleményünk A virus előtti világból legalább heti 2x nyomtam. Nekem finom. az alapanyagok meg magyar származó ellenőrzött kiválló minőségek,(legalább is a zöldség és a tojás része a húst nem tudom ) kár ebbe többet látni Bármelyik plázában meg lehet nézni, hol van a legnagyobb sor. Az összes nagymama konyhája, kínai, vietnámi,török, kfc,jack burger, burger king, tökömtuggya mi előtt összesen nincs annyi forgalom mint a meki előtt. Persze lehet ezért szidni Őket de hát minek
Csak náthája van mint Sztálinnak
Remélem tényleg megdöglött a zsírdisznó.
Bár sokat nem változtat, mert jó biznisz ez ott az uralkodó rétegnek szóval némi ágyúval kivégzések közepette raknak másik diktátort az ország élére.
Azért az durva amikor megnézed a salátájukat és kiderül hogy lazán tartalmaz egy napra elegendő szénhidrátot.
Szóval az a baj, hogy telibasszák cukorral, sóval, zsírral, ízfokozóval, mert ezek okozzák a függőséget, és ettől érzed finomnak, közbe lófaszt. Ha megpróbálod értelmezni kiderül hogy nincs is íze, csak valami eggyen mecdonadsz íz ami elnyom mindent, és hidegen olyan mint a savanyított hányás. (a savak is az izfokozók részei)
Persze a Zsuvaburger ugyan ez, csak szarabb minőségben.
Amit magadnak csinálsz egy fokkal jobb, ha nem baszod agyon a tescos hamburger szósszal, meg nem rakod bele a pufiba az előírt cukormennyiséget.
A sima darált hús, megsütve sóval, borssal, salátával, na ezeknek van íze, és még korrekt táplálék is lehet amellett hogy finom.
A terv a tura holtidejenek csokkentese.
oda-vissza egy-egy nap elveszik.
Ha elozo es utolso nap ejszaka kenyelemben idojarasvedetten tudom le az netto nyereseg.
Alapvetoen atneztem az alapanyaglistat, eleg szigoru szabalyozasa van.
Es logikus, usakban szetperelnek ha elbasznak.
Erdekes hogy az atlag ettermi kaja nem biztos hogy egeszsegesebb.
Vagy amit a helyi zsuvaburgesesnel tolsz.
Pl kiskőroösön egy rész az nőtlen tiszti szálló volt
Komplett kis lakások. Mégis hagytak el pusztulni
A délibáb utcai cigokat simán oda lehetett volna telepíteni
A legénységi épületek se voltak túl rossz állapotban 2-3 közéletből simán lehetett volna egy lakást csinálni
Vagy épp munkás szálló vagy ilyesmi
De akar nyugger otthont is épületeinket 2 lift aztán elférek volna sokan úgy is több éves listák vannak minden otthonban
Vagy 25 éve hallgattam a Csiszár műsorát az apukám világát.....ugye ő bevallottan drogos volt meg ilyenek.....mondta, hogy sokan kérdezik, hogy miért drogozik valaki?........válaszolt: hát azért mert kurva jó.....ez van a mekis cuccal is, mindenki tudja, hogy vacak műkaja stb.,...... de finom és ezért szeretjük nem pedig azért mert egészséges......maga az élet sem egészséges mert a végén belehalunk.
Legtobbszor vacsorara kell valami,reggeli vagy a szallason vagy lidl,hofer,barmi ami nyitva,kozben tankolasokkor valami.
Sajnos nekem nem napi elgurulok valahova kategoria az alpok.Hanem egy 4-5 napos nyaralas.
A novenyzet kivetelevel hazi,elso gyartas,virus miatt.
Alapvetoen en motoros turakor preferalom a mekdoncit.
Tobb okbol.
Mindig nyitva,gyors,olcso,salatatol az edessegig minden van.
Nem allok neki etterembe beulni winerniclit enni masfel oraig,motorozni megyek nem zabalni.
A masik alternativa a boktokban kaphato frissensultek,de az meglepoen draga ausztriaban.
Nálunk megnyitott a McDrive. Vannak idióták akik nyitás előtt ott vannak, hogy elsők legyenek, meg akik nappal beállnak a több tíz autóból álló sorba, kivárni azt a szart...
A lángoson át a pizzáig a kürtös kalácsig a kakaóscsigáig a croasonig a kovászolt kenyérig mindent sütöttem már Profi vagyok Tatárral kezdtem még a virus előtti világból
Így hamburgerbuciból is profi vagyok, sőt húspogácsából is.
mekdónácról más lehet a véleményünk A virus előtti világból legalább heti 2x nyomtam. Nekem finom. az alapanyagok meg magyar származó ellenőrzött kiválló minőségek,(legalább is a zöldség és a tojás része a húst nem tudom ) kár ebbe többet látni Bármelyik plázában meg lehet nézni, hol van a legnagyobb sor. Az összes nagymama konyhája, kínai, vietnámi,török, kfc,jack burger, burger king, tökömtuggya mi előtt összesen nincs annyi forgalom mint a meki előtt. Persze lehet ezért szidni Őket de hát minek