Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de jó lenne....
a padlás az egyetlen, ahova nem vagyok hajlandó pakolni.... ami oda felkerülne sosem jönne le
A hondát esetleg elcserélem.egy ilyenre
És nincs az a hely ami elég lenne
Az asszony mindig háborog hogy két padlás, pincét, három garázst pakolok és neki nincs hely a lomjainak
Telepakolhatod lommal.
Qrvara kellene
Kuldjek egy ezust boxer fülkét?
Én is így vagyok egy darabig... csak mindig több a cuccom, mint a hely egy idő után megunom
Na ebböl sokat ért a földi halando
Küldjed, viheted.
Küldd... elküldjük sztem mindketten, hátha jó lesz.... csak ne küldd vissza kerlek
Nemigen, egesz dögöske.
Kivéve ha pl a router irányába féluton el lehet helyezni. Akkot simán megoldás.
Levettem a 3comokat.... kicsit eljárt felette az idő.... eufycam2-esek kerültek fel, hat eg és fold
Küldjem mindkettőtöknek a címemet? Ennyire rendes embereket!? Csak azt nem értem miért mondják a magyarra, hogy egy g..ci népség.
Tucc élni mindent kidobálsz
Egyébként én is cska rakosgatok csomo dolgot amit kár kidobni de hátha jo lesz valakinek.
Arra jó, de 10-20 m áthidalására alkalmatlan.... ahhoz kell egy jó ap..
Na mindegy..... ha kell elküldöm, ha nem kell, akkor elveszem az antennákat és kidobom.... ha már előkotortam...
uilyen antennák vannak a 3com kamerákon, de lehet azokat is kidobom
Akkor fostalicska lenne
Piros. Vagy szurke.
Kissebb es sor3-as, kevesebb idommal.
Nem erösit de tartja azt a szintet amivel lehet kezdeni valamit. Nekem.pont ez volt a gond, a falak miatt meg némileg a távolság miatt gyenge vagy semmilyen wifi. Ez jól elhelyezve ezeket mind megoldotta.
Jójó.... pont ugyanolyan range extender, csak ez régebbi és csak 300mbites 750 helyett, de uugy nem erősít semmit, mindkettő range extender
A tplink wa850-et én is neki adom ingyé
Az is gyengécske de szuperált az is
Milyen legyen?
A strong közelébe nincs az re200-nak.