Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, menni kéne egyet bűnözni a karanténból: kisunnyogni a Duna-part valamely ember nem járta részére, sétálgatni egy órányit.. ..péntek este szerintem találok lakatlan helyet.
Általában informatikával, ma pl. egy targoncát javítottam
Amúgy tök helyesek a barátnőid!
Dehogynem,tilos kilőni oket.ez is a bunoto.
De legalább nem szaporodnak!
Nesze,ezt is nektek koszonhetjuk,rosszabb mint fukushima.
Te csak ne dumálj - inkább kalapáljad Kéri Laci horpadt űrhajójának az oldalát....
A liberalizmus tobb kart okozott mint ezek egyuttveve.
Az kb ezerből egy ember
Nálunk ettől jóval nagyobb az arany
Több mint 130 véradó volt ma kicsiny falunkba.
nem feltétlen
ott ahol nincs ember egész faszán összeállt az egyensúly
A Jóisten most próbált kicsit ciánozni a Földön, csak gyenge volt a matéria...
Az "élet" eleve olyan.
a matrix filmben volt egy nagy igazság hogy olyanok vagyunk mint a vírus............
és tényleg
Én nem
De máshogy mondva. OK Boomer
Amúgy te tisztára olyan vagy mint a Marvin a Galaxis útikalauz stopposoknak c. regényből.
Mi tettük szarrá - ezt kellene rendbe hozni, nem egy másikat keresni helyette amit majd szintén tönkretehetünk.
Így van. Én támogatom az öngyilkosságot. Kell a hely azoknak akik értelmes dolgokat is tudnának csinálni, és nem csak sopánkodni hogy milyen szar a világ
Ha megyek viszlek téged is és Pipivel meg Orbánnal együtt kibaszlak a légzsilipen, a földnek is jobb lesz
Zoli egyenlőre használhatónak tűnik, ha meteor okozta horpadásokat meg rozsdás űrhajót kell lakatolni
Kit érdekel amúgy ez a nyomorult faj? Csak az elmúlt 100 évben csináltunk 2 világháborút, egy kis fasizmust holokauszttal, egy kis kommunista diktatúrát szintén népirtásokkal, 2 - saját fajunkra ledobott - atombombát, Csernobilt, Fukusimát... Miért érdekeljen engem az, hogy 4-5-6 generáció múlva mi lesz?
a kolombó ember azért ment hogy egyszerűsítse a kereskedelmi útvonalat, a felfedezés csak véletlen volt
a földön a felfedezés más dolog, itt mindenhol van levegő-kaja-víz, az életben maradáshoz szükséges hőmérséklet tartomány is egész sok helyen megvan, vagyis inkább kevés helyen nincs meg
a marson talán van víz, ez egy dolog de a többi szopó
szóval ha kukoricát akarsz termelni nem elég egy marék magot vinni hanem egy fél űrhajónyi marhartágyát is
Nem szeretem a kozmikus sugárzást. De ha elmégy a Marsra, és viszed magaddal Pipi-t, Zolit meg az Orbán Viktort, akkor megegyezhetünk.
Ini, ezt nem te írtad? Kanapé, horgászbot, lelki nyugalom...
Rendben. Látom te mersz kicsi lenni