Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lofaszt.....
Annak tényleg nincs semmi értelme hogy felcipeled, aztán meg le amikor kidobod. Egyszerűbb egyből kidobni.
Sárga fekete
Ezzel nem fog menni
Legalább lefogyna, és felmenne rá a tavalyi motoros ruha.
Ez a menet is jovedelmezo volt.Kulonben nem csinalnam.

Én azóta sem használtam a 4kg-os liszt készletemből.
Meguntam, de kíváncsi lennék mi a faszt csinál az a liszttel aki 20kilót vett
Figyu. Akarsz gyorsan meggazdagodni?
Akkor tempó, tempó !
Felvágós Labanc
Attol mert olcso meg nem tomegigeny.Anno volt valami laktanyahasznosito program is.
Nem veletlen hogy felveri a gaz a legtobbet.
Nálunk elég sokan, tudod milyen kis település és a laktanya is kívül esik, de tele vannak a lakások mert olcsók még tavaly is 5-6 milláért lehetett 2 szobásat kapni. Ha valami elég olcsó akkor az elfogy.
A legtobb laktanyat a semmi kozepere raktak,ki akar ott egy lepukkant szocreal epuletben lakni?
A legtöbb mára annyira lepukkant, hogy többe kerülne használhatóvá tenni (az is korlátozott mert a mai igényekben alig felelnek meg) mint újat felhúzni a helyére. A cégünk bérel több raktárt a városban ilyen régi telephelyeken és igazából már elég rossz ott raktározni mert a közlekedő utak, belmagasság, megközelíthetőség (teljesen más igények alapján készültek 50-60 éve) miatt nehézkesek és inkább a telephelyeken belül is lebontják ezeket és újakat húznak fel. A lakásnak megcsináltak sem a legjobbak, de annak legalább volt értelme nálunk is a volt szovjet tiszti lakásokat csinálták meg és lakják őket.
Már akkor így néztek ki azok is, amelyekből 89-ben mentek ki az oroszok. Lelakták, lepusztították. Láttam akkor belülről. Többe került volna felújítani, mint újat építeni
Sok mindenre, engem is zavar a sok tönkre ment nem hasznositott épület, telephely. Ha ingyen átadják valami vállalkozásnak vagy netán képzés számára akkor is hasznosabb lett volna.
Egy gyors internet bekotes egy bolt középre ahol van chips meg kóla aztán az összes fiatal ott lakna
Ááá... Zoli nem olyan
Én is romos házakat fotóztam :-)
Zsugorfoliaval patent tarolo,es stilusos.
Mi a fenére? A két magyar laktanya sem sokkal jobb állapotú mostmár....
Ez is vicces
Egy működő dolgot nem hinnem hogy nem lehetett volna hasznosítani
Tegnap esti egészségügyi sétám végül nem vezetett ki a Duna-partra, csak a volt ruszki laktanyáig. Kedélyes hangulatképeket lehetett lőni:
Vigyázz, mert átbasz, se ajtaja se ablaka
Csak szél és vizállo dolgokat tegyél bele amit az se baj ha ellopnak
Ismerösöm a bicikliket is felviszi. A másiknál meg most volzam, alig birtam átverekedni magam a sok lomon. Az összes nyári kerék felnistöl két autora, családnal összes si cucc medencéhez csomo lom stb.