Nálunk elég sokan, tudod milyen kis település és a laktanya is kívül esik, de tele vannak a lakások mert olcsók még tavaly is 5-6 milláért lehetett 2 szobásat kapni. Ha valami elég olcsó akkor az elfogy.
A legtöbb mára annyira lepukkant, hogy többe kerülne használhatóvá tenni (az is korlátozott mert a mai igényekben alig felelnek meg) mint újat felhúzni a helyére. A cégünk bérel több raktárt a városban ilyen régi telephelyeken és igazából már elég rossz ott raktározni mert a közlekedő utak, belmagasság, megközelíthetőség (teljesen más igények alapján készültek 50-60 éve) miatt nehézkesek és inkább a telephelyeken belül is lebontják ezeket és újakat húznak fel. A lakásnak megcsináltak sem a legjobbak, de annak legalább volt értelme nálunk is a volt szovjet tiszti lakásokat csinálták meg és lakják őket.
Már akkor így néztek ki azok is, amelyekből 89-ben mentek ki az oroszok. Lelakták, lepusztították. Láttam akkor belülről. Többe került volna felújítani, mint újat építeni
Sok mindenre, engem is zavar a sok tönkre ment nem hasznositott épület, telephely. Ha ingyen átadják valami vállalkozásnak vagy netán képzés számára akkor is hasznosabb lett volna.
Ismerösöm a bicikliket is felviszi. A másiknál meg most volzam, alig birtam átverekedni magam a sok lomon. Az összes nyári kerék felnistöl két autora, családnal összes si cucc medencéhez csomo lom stb.
Én azóta sem használtam a 4kg-os liszt készletemből.
Meguntam, de kíváncsi lennék mi a faszt csinál az a liszttel aki 20kilót vett
http://youtu.be/2PMh1rLQWY4
Akkor tempó, tempó !
Nem veletlen hogy felveri a gaz a legtobbet.
Egy működő dolgot nem hinnem hogy nem lehetett volna hasznosítani
Csak szél és vizállo dolgokat tegyél bele amit az se baj ha ellopnak