Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ezt látom egész nap
Úgy fúj ez a kibaszott szél hogy ki se nagyon jövök a kocsiból
Azt hiszem ugrott az esti szalonna sütés is
Bocs, nem tp link, hanem strong.... de uaz

Privatba küldj egy címet.... restelek rajta egyet...
Csak nagyon ződ...
Ha esetlek van otthon jo sok felesleges deak ferencet abrazolo szines papirdarab megyek erte kombival.
Viccnek szántam én is. Küldjed akkor, ha nem lesz jó ígérem visszaküldöm.
Nem mondtam hogy kellene
De ha ingyen szerzek meg mégis más mintha mondjuk egy Deák is elúszna közben
még mindig nagyon szép ez a motor
Nem azért írtam.... nekem nincs rá szükségem... én ilyenkor szívesen adom annak, akinek szüksége lehet rá...
A múltkor az egyik motoros srácnak a régi GPS-emet küldtem el... nem csóróztalak le, az nem én vagyok...
Halaszthatatlan dolgok letudva
Azt ne mond hogy bevállalnád akármilyen bombázótól is kapnád szeretettel.
Ingyen cucctól nincs jobb
Ingyen meg a szifilisz is jobban esik
Le ne csórózz már! Csak a leves meg a hús összefüggésére próbáltam rávilágítani.
De ha nagyon erőlteted, elküldheted, a postát állom.
Jófogáson tele van pár ezres routerrekkel minden
Nézz egyet hátha a szomszéd faluban va
Sok éve amikor vettem egy Linux routert akkor pont a cégnél dolgozó biztonsági őr árulta
Ha kel elküldöm postán...nyugi nem kell kifizetni
A boxeres véletlen volt
Barmekkora, barmilyen nagy wifi van, egyel nem lehet lefedni nagyobb teruletet. Itthon 4 darab Mikrotik ac-s access point van capsman-al egybekötve az 1 ssid miatt.
Köszönöm, rendes vagy, de 200 km oda, meg annyi vissza Pest nekem. Igaz hogy most nem kell menjek dolgozni még egy darabig, de a benzin többe lenne mint az erősítő értéke. Még ha motorral mennék akkor jó lenne, de a rendőr nem hiszem hogy bevenné a halaszthatatlan dolgom volt dumát.
hátul a garázsban is fel van rakva egy AP.... az se kutya
Letelt a 30 nap, addig király volt minden, de én nem fizetek érte. Eddig is elvoltam nélküle, itthon meg wifizek, ha kell, már ha van jel.
Te ipari keretek közt nézed
Háztájiba pont jo, nem akarom az egész utcát lefedni
mindent is... nagyon jó cucc.... a jelerősség is állítható, a környéket agyonverem vele
ablakon kidobott pénz lesz, de te tudod.... nekem van itthon tp link, ha kell elpostázom neked, vagy pesten odaadom....
Nekem a 3x5gb vida net hasít
Ebből kb 3 giga ment a kevésbé mert nincs mit nézni ennyit rajta
Mist mindenfele videókat nézek de meg 1giga se ment el
Amit írsz következményeket, akkor a te mértéked alapján nem érte el azt a küszöböt, ahol átértékelődnek a dolgok.