az a baj ha virít a fény egész éjjel az nem jó mert a part szélén pecázunk és nem szereti a fényt a hal
ha meg kapás van akkor baszakodni kell a lámpával
nem olcsó, és ahogy a véleményezőket olvasgattam múlt évben, eléggé esik a színvonal
legutóbb már el se mentem enni oda pedig egész nap győrben hédereltem, volt valami robotos világverseny aztán el kellett vinni a gyereket mert műsort csinált róla
ettől tud valaki gazdaságosabb 12 mozgás érzékelőt? https://www.aliexpress.com/ite...
arra kell hogy ha pecázok és futok a bot fele éjjel felkapcsolja a villanyt, nem kell nagy hatótáv 1-2m bőven elég
kellene vagy 6 db szóval minden cent számít, de azért nagyon szar ne legyen
Á, ez csak origos propaganda. Nem csak az index hiteles hírforrás
Olaszoknál baloldali kormány van. Simogatják a migriket, meg tövig benyaltak Sorosnak, szóval attól hogy háborog pár jobbos, nem fognak kilépni.
Angolok mindig kívülállók voltak, be sem léptek igazán. Erős a gazdaságuk, de az olaszok únio nélkül csődbe jutnának azonnal.
Persze, ez a cikk csak találgatás.
Viszont ami biztos higy szívműtét volt. Ami nem is csoda olyan életmód mellett ahogy kinéz.
Márpedig a korona egyértelműen életveszélyes a szívbetegeknek. Ha pedig rendeletileg tiltották be a koronát, akkor tuti el is kapta.
ezt te sem mondod komolyan
Most nem nagyon netezek, éppen csak annyit amin szoky féle receptekkel pallérozom az elmém. Besokaltam a világ híreiből. Most felnéztem azt láttam a hamburger a téma abba pedig nagy király vagyok rohadt sokat elpusztítottam már életembe
Túl sok főnököt és rokont végeztetett ki és így a megmaradtak félhettek rendesen így könnyen lehet, hogy valamelyik betett neki, de még közel sem biztosak a hírek, de ha igaz akkor nem vagyok benne biztos, hogy választanak újabb diktit mert ez általában inkább széthúzást eredményez ha csak kína nem segíti valamelyiket.
ha meg kapás van akkor baszakodni kell a lámpával
legutóbb már el se mentem enni oda pedig egész nap győrben hédereltem, volt valami robotos világverseny aztán el kellett vinni a gyereket mert műsort csinált róla
Erröl valaki tud valamit? Érdemes venni vagy átverés?
https://www.aliexpress.com/ite...
arra kell hogy ha pecázok és futok a bot fele éjjel felkapcsolja a villanyt, nem kell nagy hatótáv 1-2m bőven elég
kellene vagy 6 db szóval minden cent számít, de azért nagyon szar ne legyen
A net midenre is jo
De nem most hanem 10-15 evvel ezelőtt
Olaszoknál baloldali kormány van. Simogatják a migriket, meg tövig benyaltak Sorosnak, szóval attól hogy háborog pár jobbos, nem fognak kilépni.
Angolok mindig kívülállók voltak, be sem léptek igazán. Erős a gazdaságuk, de az olaszok únio nélkül csődbe jutnának azonnal.
Viszont ami biztos higy szívműtét volt. Ami nem is csoda olyan életmód mellett ahogy kinéz.
Márpedig a korona egyértelműen életveszélyes a szívbetegeknek. Ha pedig rendeletileg tiltották be a koronát, akkor tuti el is kapta.
Lassan csak széthullik az unio, nem is volt az jo a franciákon meg a németeken kivül sokmindenkinek.
Most nem nagyon netezek, éppen csak annyit amin szoky féle receptekkel pallérozom az elmém. Besokaltam a világ híreiből. Most felnéztem azt láttam a hamburger a téma abba pedig nagy király vagyok rohadt sokat elpusztítottam már életembe