Szikével simán elvágom a saját ujjam is szándékosan. De a tű más
Attól rettegek. Meg akkor is ha a légpuskát olajozom vele
Amikor szúrni kellett a véralvadás gátlót az elsőt mire beadtam 2 óra telt el
Ne is mosd. egyik nap meglát ekecselek egy piros babszit azt elnyeríti magát, figyeld mandarine rosso! Én erre mondom neki, anyád picsája! De jót nevettünk...
136ezer körüli a lakosok száma Győrben. Napi 30 körül szokott lenni, most valami cég szervezett véradást. Sajnos én sem mehetek gyakrabban 60napaj voltam, ugye 56 nap a minimum.
Ez egy szíjas lassító áttétellel hajtja a kést.
A kés tengelyén a támasztó csapágy lóg, a motor támasztó csapágya meg simán összeolvadt.
Nem tudom hogy szándékosan vették e ki az egyik porvédőt, de a nyomait sem láttam és nyilván teli ment szarral, amitől megszorult. Mondjuk a 2év garanciát pont kibírta így kínai csapággyal is, szóval a tervezett avulás sikeres volt. Most kapott Koyo csapágyat, ez szerintem örök élet azon a helyen.
Kösz...az lett
Szerencsére a motor túlélte. Viszont a csapágyboltban 6002-es csapágy dobozában 6000-ást adtak szóval szedhetem szét megint.
Igaz ez nem a besült csapágy volt, de ez is lóg már rendesen.
Úgy indult "van egy kis baj a vezérléssel, nézd már meg" mert ugye frekiváltó meg elektronyika van benne. Aztán ehhez képest le volt merülve az akku, szorult a motor (szétszedtem, csapágy beázott)
Szóval volt eddig egy komplett akku töltés-csere, egy motor ki, lesz hétfőn csapágy csere és akkor fogunk ott tartani, hogy "van egy kis baj a vezérléssel"
De akkor is tű
Egy jóval vastagabb szakáll nélküli horgot Is simán beszúrni a bőrbe
Attól rettegek. Meg akkor is ha a légpuskát olajozom vele
Amikor szúrni kellett a véralvadás gátlót az elsőt mire beadtam 2 óra telt el
Mostanában erősen spórolnak a zsírral
Honvédsegnél vettek vért tőlem meg amikor műtöttek a csuklom előtte
Nagyon félek a tűtől
Mondjuk nem paradicsomszinu leszel hanem falfeher
A kés tengelyén a támasztó csapágy lóg, a motor támasztó csapágya meg simán összeolvadt.
Nem tudom hogy szándékosan vették e ki az egyik porvédőt, de a nyomait sem láttam és nyilván teli ment szarral, amitől megszorult. Mondjuk a 2év garanciát pont kibírta így kínai csapággyal is, szóval a tervezett avulás sikeres volt. Most kapott Koyo csapágyat, ez szerintem örök élet azon a helyen.
Persze ha ügyesen kézzel megforgattad utána simán pörgött
Szerencsére a motor túlélte. Viszont a csapágyboltban 6002-es csapágy dobozában 6000-ást adtak szóval szedhetem szét megint.
Igaz ez nem a besült csapágy volt, de ez is lóg már rendesen.
Szóval volt eddig egy komplett akku töltés-csere, egy motor ki, lesz hétfőn csapágy csere és akkor fogunk ott tartani, hogy "van egy kis baj a vezérléssel"