Nem.tom nekem.hasonlo célra kell, de gond nélkül müködik. Oda van bedugva ahol még stabilan van három csik a wifin és a net is, illetve a tévé is gond nélkül megy. Elötte a tévé egyáltalán nem mert a falak árnyékoltak, net több helyen szintén sehogy, most a kádbol simán netezek, filmezek mert ott se wifi se 4g nem volt
Ez nem erősít jelet..... igazából egyik sem. Csak oda tudod tenni, ahol stabil jel van és azt tudja valamennyire kiterjeszteni. Ahol gyenge a jel és oda teszed, onnan uazt a szar jelet szórja tovább) Igazából semmire sem jó... Amire neked kell, arra pláne nem...
Ki kell kabelezni egy normális kültéri routert pl az ereszaljra és azzal szórni az udvart (nekem egy unifi ac mesh van kint), ha ez kevés a garázsbaN is fel lehet tenni egy AP-t....
Nem kell semmit be állitani. Eleve a tanitását is ugy jvasolja hogy a router közelében dugd be tanitsd fel aztán vidd távolabbi helyre ahol még foghato a wifi
Ezek közt is van 10999-ért, az olcsobb tesoja 6999-es meg van még, de helyette vettem a 200-ast mert gyengécske volt. Az olcsobbak általában kisebb hatotávval birnak. Még talán az asusbol nézek ki valamit.
Ha közelben laknál még neked is adnám a régi tp linket, most a pincében van bedugva de ott nincs sok jelentösége.
Egy véleményező azt írja áram szünet esetén újra be kell állítani ha ez így ban nálunk használhatatlan lenne mert napi 3-15 Mini áramszünet van
A router szünet mentése örökké nyivákol. A mikrón se kell az órát beállítani mert másnap már nem mutat
Mint állat.
Tegnapi sutes,jobb mint a bolti na.
Ez nem igazsag.
Ki kell kabelezni egy normális kültéri routert pl az ereszaljra és azzal szórni az udvart (nekem egy unifi ac mesh van kint), ha ez kevés a garázsbaN is fel lehet tenni egy AP-t....
Ha közelben laknál még neked is adnám a régi tp linket, most a pincében van bedugva de ott nincs sok jelentösége.
A router szünet mentése örökké nyivákol. A mikrón se kell az órát beállítani mert másnap már nem mutat