Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig biztosra veszem, hogy fülig érne a szád ha kiprobálnád!
Városba k... Jó
Mi a fszt lehet olvasgatni olyanon? Nem tudtad, hol vannak a sebességek, vagy csak a pedálokat nem találtad?
Ez csak te lehetsz.
Madárdalos pálinkás szép jó reggelt Motorosok! Ne szarozzátok a kis suzukikat , mert az szr mind a ti lebecsülésetek nélkül is! Nem mintha a trabant különb lett volna! Egyenszr! De nem lehet mindenkinek "ódi"-ja a garázsban! Leszrom ki mivel bosszantja a rendőröket, de legalább ne jöjjön át a dupla-záróvonalon, mert semmi keresnivalója nincs ott!
Pusztulat mind, de közlekedőedénynek pont megfelelnek.
Az új Suzuki Ignist is mini-SUV névvel illetik néhol, pedig annál nyomorúságosabb kisautó nem sok van manapság.
https://www.autonavigator.hu/c... kár, hogy nincs már kispolák abból is csinálnának lefosott suvot!
Dehogy cseréltettem - viszont anno végig olvastam a Yaris használati utasítását (kb. 400 oldal).
Gondolom Te minden autódban cseréltetted az összes légzsákot 10 év után! Aha, ja.
Nem mindegy druszám? Pár éve volt visszahívás jobb1 légzsákmodul cserére azt is megoldották márkaszervizben.
"... a Takata légzsákok egy új típusával szerelt modellek..."
De hát ezek 20-23 éves autók - az összes légzsák elvileg 10 év szavatosságú, 10 év után MINDEN kocsiban cseréltetni kellene őket, márkától függetlenül....
https://hu.motor1.com/news/381... hátha van akit még érint, és még nem tud róla.
Fekvőgipszügynökként nem nagyon lehet futkorászni, nekem az volt.
Aha, eltört a lábad? Elég szar lehetett, sajnállak.
Bokától heréig gipszben voltam elég korlátozott volt a mozgásom.
Még a budiba is alig fértem be
6 hét gipsz 6 hét szuri. Minimum 15 fél tenyérnyi kék folt. Amikor érbe ment egyből lett nagy folt
Tessék a suzukisok nem maradtak otthon
Jaaa csak tankolni voltunk
Csoportosulás!
Akkor még mennem kell, hogy elérjek a nirvánába.
Azok olyan meeeeehhhhhh kategoria, legalabb nem k5 ezer balfaszmotor.
A Kawasakisok a helyes úton járnak?
Én nem tudtam magamnak beadni, inkább a műtétet követő 2. nap elmentem melózni, hogy mozogjak, mert az is jó. Ha elfekszik valaki, az tud problémát okozn i, habár mind a három gyerek császárral született, mégsem kellett az asszonyállatnak szúrnia magát.
Kesz remalom, ennyi felrement elet.
Volt 1 R1 is, de a 11 motorból 10 suzuki volt
Nalam ilyen sosevot.
Amugy remiszto ez a sok szuszka.
Na ezért csipázom a motorosokat, ha leparkol 1 Mingyá lesz 2, aztán még több