Ezért kell a másik router
Ugyanúgy lehet kódolni mint a másikat
Használtan hegyekben áll pár ezer forintért mindenfele márka 20m utp kábel készen meg újonnan se több 2 ezertől
Igy van. Ugyan úgy kódolható mint a router akár ugyan az is lehet a jelszó akár más is. Ezeknél már ha nem nevezed át akkor is.meg tudod különböztetni a routertől. Mindegyik másolja a router nevét többnyire, ez is csak utána irja az EXT jelölést.
Egy másik routert kell rákötni
5000 Ft aztán fasza minden
Amúgy a router jelez lehet erősíteni vagy akar egy jobbat venni
De a telefonba attól nem lesz az adó erősebb szóval hiába jó a router jel a telefon küldi nehezen az adatokat emiatt ugyanolyan fos lesz minden
Extender. Én a tplink re200-at most vttem a régebbi helyett mert ez már tudja mindkét normát illetve mint kiderült sokkal erősebb. Konnekzorba kell dugni még hatótávon belül és ennyi. Valam 10 ezer körül van sok helyen pl auchan.
Amúgy van komoly következmény
Pl egyik évben el zsibbadt a kezem augusztusban aztán februárig zsibbadt folyamatosan
Most meg test helyzettől függően zsibbad
Reggelente többnyire a pöcsöm nem tudom megfogni olyan zsibbadt mindkét kezem
Meg szert tudnék egy pipi fele több oldalas esszét összeírni a hibás alkatrészeimről
Urak!
Segítségre lenne szükségem. Hogyan lehetne felerősíteni egy a lakásban található router wifi jelét, hogy esetleg a ház másik végében, ne adj isten kint a garázsban is értékelhető jelet találnánk tőle.
Ha vissza mehetnék 30 évet a mostani eszemmel akkor azért volna pár dolog amin változtatnék
Pl terepen ugyanúgy mennék ugyanúgy csupasz seggel de nem használnak olyan motort aminek nehézkes a váltója
És nem építenek házat
Meg pár kisebb apróság
Azért én tisztában vagyok a rossz döntéseim többségével néha be is ismerem másoknak is
Amíg nincs IGAZÁN komoly és visszafordíthatatlan következménye, vagy a rokonokra nincs kihatással, addig ezt a választ is vártam, meg ezt is szoktam hallani.
De ne értsd félre, én MÁR nem várom el senkitől, hogy beismerje a tévedéseit, vagy ha nem is a tévedéseit, hanem a rossz döntéseit.
Pedig valami ilyesmi volt a használatiban (nem tudom szó szerint idézni, mert odaadtam a kocsival): "a beépített légzsákok élettartama 10 év, mely után javasoljuk a cseréjüket Toyota márkaszervizben".
Nem tartom magam oroszlánnak
De így 50 fele azt csinálom amihez kedvem van
Ha ki akarom törni a nyakam akkor kitöröm
Szereztem sok sérülést a motorozás miatt de akkor se használok védő felszerelést mert akkor nem kényelmes a motorozás aztán ha nem kényelmes akkor Nem érzem jól magam és inkább nem csinálom
Jó érv ez most is. Nem felettük akarok ellátni. Egy magasabbb pozicióban a perifériális látótér is sokkal jobban kitágul.
Persze azért egy lamborghini hamarabb kellene ha van rá lóvé, viszont ezek praktikusabbak sok szempontból
Igen, 20 éve ez még jó érv volt - de ma, hogy minden 2. autó is SUV, nem látsz el felettük Én pl. kimondottan örülnék az alacsony autóban érzett zavarnak, ha az egy Ferrari lenne
Tavaly vettem új autót, körülnéztem, mindenütt SUV-ot akartak nekem eladni, és próbálni is csak olyanok voltak... nehezen értették, hogy miért nem kell nekem egy nagy légellenállású, nagy fogyasztású, lomha, billegős dög
Az anyós életére esküszöm, hogy tudtam előre, ezt fogom 8vagy ilyesmit) hallani.
Erre csak azt tudom mondani, hogy aki szerencsésen kerül ki belőle, az ezt mondja (érthető módon), aki esetleg még 20-30 évet él vastüdőben, az meg a születése napját is elátkozza.
Ugyanúgy lehet kódolni mint a másikat
Használtan hegyekben áll pár ezer forintért mindenfele márka 20m utp kábel készen meg újonnan se több 2 ezertől
5000 Ft aztán fasza minden
Amúgy a router jelez lehet erősíteni vagy akar egy jobbat venni
De a telefonba attól nem lesz az adó erősebb szóval hiába jó a router jel a telefon küldi nehezen az adatokat emiatt ugyanolyan fos lesz minden
Pl egyik évben el zsibbadt a kezem augusztusban aztán februárig zsibbadt folyamatosan
Most meg test helyzettől függően zsibbad
Reggelente többnyire a pöcsöm nem tudom megfogni olyan zsibbadt mindkét kezem
Meg szert tudnék egy pipi fele több oldalas esszét összeírni a hibás alkatrészeimről
Segítségre lenne szükségem. Hogyan lehetne felerősíteni egy a lakásban található router wifi jelét, hogy esetleg a ház másik végében, ne adj isten kint a garázsban is értékelhető jelet találnánk tőle.
Pl terepen ugyanúgy mennék ugyanúgy csupasz seggel de nem használnak olyan motort aminek nehézkes a váltója
És nem építenek házat
Meg pár kisebb apróság
Azért én tisztában vagyok a rossz döntéseim többségével néha be is ismerem másoknak is
De ne értsd félre, én MÁR nem várom el senkitől, hogy beismerje a tévedéseit, vagy ha nem is a tévedéseit, hanem a rossz döntéseit.
De így 50 fele azt csinálom amihez kedvem van
Ha ki akarom törni a nyakam akkor kitöröm
Szereztem sok sérülést a motorozás miatt de akkor se használok védő felszerelést mert akkor nem kényelmes a motorozás aztán ha nem kényelmes akkor Nem érzem jól magam és inkább nem csinálom
Persze azért egy lamborghini hamarabb kellene ha van rá lóvé, viszont ezek praktikusabbak sok szempontból
Tavaly vettem új autót, körülnéztem, mindenütt SUV-ot akartak nekem eladni, és próbálni is csak olyanok voltak... nehezen értették, hogy miért nem kell nekem egy nagy légellenállású, nagy fogyasztású, lomha, billegős dög
Erre csak azt tudom mondani, hogy aki szerencsésen kerül ki belőle, az ezt mondja (érthető módon), aki esetleg még 20-30 évet él vastüdőben, az meg a születése napját is elátkozza.