Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is azt mondom, hogy az óvszergyártásra kellene koncentrálni....
Most őszintén,mért csak a fehér séfnek jut eszébe zöldséget szüretelni?

http://youtu.be/SyLZDZeJjz0
a pénz mennyisége nem számít, hiszen az csak egy szám, a cél a fontos, de nincs még cél.......
ez a fúziós reaktor valamiért megrekedt, már 20 éve is "20 év múlva lesz kész" és most is
És a "fúziós reaktor" 6- 8millió fokos anyagát mivel fogod egyben-tartani??! De álmodozzatok csak!
De látod, hogy Ő szemetel mint az állat mert hamar indulni akar!?? Mint valami sci-fi filmben??
Ha van egy fuzios reaktorod dogivel lesz energia
Amugymrg mar azzal szetcseszunk mibdent hogy tobb mint 7 milliardan vagyunk es a polkorrekt libsi mentalitas miatt megmentunk mindenkit.
Ráadásul, ha tényleg el akarnak menni egy másik csillag körül keringő bolygóra akkor amíg oda nem érnek addig azt a huha hideget (-273fok C) is el kell viselni valahogy , fűtéssel pl.
1 kg anyag Föld -körüli pályára felvitele 20 000 Dollárba kerül! Egyelőre álljatok meg a talajon és ne álmodozzatok!!
Mégis mit gondoltok, honnan fogják beszedni azt a sok pénzt amit tegnap és tegnapelőtt Orbán már bőkezűen szétosztogatott?? Igen adóból b+!
nem lenne egyszerűbb a jelenlegi élőhelyünkön megcsinálni úgy mindent mint egy bazi nagy űrhajón?
mindent újrahasznosítunk, mindenből csak a szükséges dolgokat használjuk és öröm és boldogság

azért azt csak sejted hogy egy egyszerű alu öntvény előállításához mennyi energia kell? egy hajón nehéz koncentrálni ennyit, a gyártás nagyon problémás tevékenység
Májust olvastam én is.
Hát, nem is tudom, pedig hallottam azt is. Talán május, de nem 100%.
Mikortól?
Adót fog dobni rá az állam, szóval lassan tárazhatsz.
most a madarasban 306 literje,megy ez még lejjebb? .
Na ugye!....smoke and charm.....
Dehogy találják. Mindenki nem tud elmenni - a többség viszont nem is akarna. Itthon (a Földön) szeretne JÓL élni.
Én se megyek haza............közvetlen.
Minek akarnál kujtorogni? #Maraggyotthon
Dehogynem,a fekete lyukak körül kibaszott mód görbül.
Amúgy a gyártást kell feltelepíteni,és ha elromlik csinálsz újat.
Víz a fontos,meg pár alapvető nyersanyag.
De amíg ilyen kis kényelmes a bolygó addig nincs késztetés,ha már szorít a cipő kurvagyorsan kitalálják a technológiát.
Pedig rajzanék én mint a kurvaélet, de nincs mivel és nincs hova. ....és ahogy itt olvasom nem is lesz soha.....
Nekem rendszeresen hajlik a tér.......igaz nem olcsó az ital, de hajlik. ......és hát igazad lehet, van a faluban 2 vasas cég és egyiknél sem láttam, hogy hiperhajtóművel dolgoznának vagy csak egy vacak úrhajót is gyártanának így azok nyilván nem is lesznek soha no meg a szomszéd utcában a Bélus aki a helyieknek javítgatja a 486-os gépeiket még sosem hallott kvantumfizikáról, relativitásról meg ilyen badarságokról pedig nagyon okos gyerek és mindent tud mert netezik így kizárt, hogy valaha is odáig jussunk, hogy megközelítsünk egy másik bolygót sőt még egy másik földrészt sem!
Na rajozzatok már annyit!
Én igen, mindent szeretnék felzabálni minden bolygón.....még a bacikat is....és különben is, ez nem butaság....