Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"én meg büszke vagyok, hogy felgyorsíthatom a föld olyan mértékű elszennyeződését, hogy kénytelenek legyünk minél hamarabb kirajzani " "minél hamarabb kirajzani" legfeljebb a sivatagba!
lehet lesz próba, de jelenleg egy saválló golyón kívül nem tudsz mondani egy olyan tárgyat ami ne romolna el mondjuk 100 év után
és ha a lehetséges cél 5000 fényévnyire van akkor jó sok évig kell ám vizeletből vizet készíteni vagy épp co2-ből o2. és ehhez gépek kellenek
egy mosógép nem bír ki 50 évet, még a legfaszább ipari sem, nem egy ettől lényegesebbet összetettebb eszköz
amúgy én az egyetlen módszerben hiszek: a teret kell "görbíteni" így időben egész jól állnánk, és sok helyre el lehetne jutni rövid idő alatt
csak ez a kurva tér nemigen akar hajolni, ott ahol (kicsit)igen ott meg a élethez való feltételek nem valósulnak meg
Legalább ide ne firkálj butaságot! Egy idegen bolygón kialakult élőlény, talán megeheted, de, hogy nem fogja a szervezeted megemészteni, és jó ha nem lesz mérgező, ha ember eszi! Egy idegen bolygóra az utazás 20-30 000 évig tart és akkor még az ottani, az ember számára veszélyes vírusokról baktériumokról említést sem tettem!! Nagyon alsó-tagozatos szinten vagytok, és azt hiszitek , odamegyünk, (mivel) és (mennyi idő alatt) mindent felzabálunk??!!!
Még......de hát azért vagyunk magyarok, hogy álmodni is csak kisstílűen tudjunk. .....vazz van aki lottónyereményről álmodik, de hát ott is legfeljebb a 4-esről mert megijed a saját nagyravágyásától. .........nyugi meg lessz a kirajzás, de nyilván nem lesz kötelező élni vele, sokan majd itt maradnak és abban reménykednek, hogy majd jól rábasznak az elmenők és nekik lesz igazuk.
ha teliszarjuk a földet attól még nem leszünk okosabbak
mert ugye elég sok új dolog kellene ahhoz hogy több ezer fényévnyi távolságokat meg tudjunk tenni
bár én azt mondom hogy a célokkal is gyengén állunk, így ez a kirajzás csak egy álom, hiszen se a cél se a technológia nincs meg, és még bizakodásra okot adó dolog sem történt ezügyben
Nem nem, pont, hogy én gondolok ezzel megint a jövőre, a gyerekeim szeretik mert jobban érzik, hogy a dínók segítenek eljutni bárhová én meg büszke vagyok, hogy felgyorsíthatom a föld olyan mértékű elszennyeződését, hogy kénytelenek legyünk minél hamarabb kirajzani így az unokáim már talán 2 napot és 8 holdat nézegethetnek egy lila növényektől körbevett kék réten miközben 17 combú csirkeszerű sültet esznek.
Ez is elég beszűkült meglátás. Egy jó dizellel semmi probléma
Holnap,egy 160-as ágy,egy kanapé két fotellal és egy komód.földszint első,második emelet.
Most? Mindjárt felhívom....
Dehigy égetik
A dízel önző autó: csak a tulajdonosának jó. Mindenki más meg dögöljön meg....
OK.
Van egy szerintem 90 literes tartályom.
Találtam.
nem vagy eléggé zindex függő, ott volt ez 3 napja....
Mit szállít most a Zoli?
Évek óta most újra van dieselem.....és jó.....lehet, hogy büdös, de akkor is jó sőt a zasszony is dieselre akarja cserélni miután ezzel is ment párszor......
A benzinkutakon ott sem ingyen adják.
A kitermelők inkább elégetik a felesleget...
Senki. A szállítás isazzal történik
Ráérsz hétfőn
Jelenleg az olajkitermelők fizetnek a finomítóknak, hogy elvigyék a kitermelt olajat mert nincs hova tenni a lukból meg dől mint állat......legalábbis az usákoknál.
KI nem szarja le a csoffadt dízeledet?
Jó lenne végre ha foglalkoznánk körömgombán és egyébb fontos lélekemelő anyázáson kívül az olajtémával is.
Vagy hogy megy e még lejjebb a gázolaj vagy most tárazzak be 200 litert?
Sajna nem lesz.
Csak legyen már vége
Én nem így látom.
A gyerekorvos mennyiben másabb, mint egy aknaszedő, vízimentő vagy tűzoltó?
Az való, hogy egyes szakmákban az átlagtól eltérő LEHET a problémás munkavégzés egynémely esetben. De mivel több ilyen van, ezért nem érdemes semelyiket kiemelni.
Amúgy tök egyszerűen el lehet dönteni, meg kell nézni statisztikákban, melyik munkavégzés, melyik munkakörben van a legtöbb baleset, melyikben halnak meg a legtöbben.
És még itt is lehet finomítani, mert pilóták esetében valószínűleg a balesetekre jutó halottak száma magasabb, mint bárhol másutt, ez a munkakörülményekből fakad.

Abban egyetértek mégis veled, hogy vannak "rendhagyó" szakmák, de ezt önmagunknak vindikálni nem menő.
Mehetünk motorozni.
Persze csak alapos indokkal.