Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom az újabb típusoknál.
Ezek a nagy cégek gecik
Pl egy üdítős ismerős mondja hogy szállított elég sokat valamelyik bolt hálózatnak ha minden igaz a penny volt az
Időről időre megkereste cég hogy most X ideig akciós az az üdítő amit vesz tőlük aki mondjuk 30 forint, így be kellett vállalnia belőle akár a felét is. Ilyenkor azt mondja mínuszban volt, ami utána visszajött amikor nem akciós
Csak a végén túl sok lett az akció a boltban és feladta mert összességében is mínuszban volt.
Elmondom neked hogy egy üres, izzós lámpatest is több száz ezer manapság. Kurva drága a műanyag, bezzeg a régi üveg lámpák még olcsók voltak
Vagy ha elromlik az a LED lámpa,röpködnek a százezrek,ha meg cserélni kell na az az igazán durva.
Adaptív led.... 700e/db
Ennyi
De csak azért mert egyenlőre erőssen a felső kategória sajátja, de ez is kezd leszivárogni és egyre olcsóbb lenni.
Bár az Audi xenon se volt rossz....
I3 is.... rendes nappali fény van...
GE izzót vegyél, megalight, sportlight. Az osramok nekem is hamar tönkrementek, fényük sem volt az igazi. Szezononként szoktam cserélni,12-15ezer km, a ge már futott kb 20ezret de nem veszem észre hogy gyengébb lenne.
Általában sokan nem értik az ipa lényegét sem, sok nem érti, hogy a bevétel bizonyos része és nem a haszoné.
Ez kék volt esőbe brutál világított, közútra tilos volt használni. Nek kezdte ki a foncsort de az egyik foglalat kicsit megolvadt.
egy patront ez is ér mint a többi.......motorszerelő lány meg a pecás lány....... erre a hétre be is tudnám osztani őket
a+130 nem vészes az simán kibírt 2 évet,
Acskóval nem is törli az állát
Ujra Petra......... Juhéjjjjjjjj.

http://youtu.be/_BKhWSHK5s4
Vettem anno ilyen extra izzókat én is csak töredékét bírják mint a sima h7. Bárkába mind a 4 h7es.
Ilyen draga banán nincs.
az astrában egy 2-3 ezer forintos +130as izószett van és kurva jó, a hokikhoz képest nem is az a +30% fény ami ér valamit hanem hogy ebben pont a fókuszban van az izzószál, a hoki 300 forintos izzóban össze vissza áll az izzószál ahogy épp sikerül
audiba valami 60 ezret mondtak hogy kicserélnek pár kacatot és jobb lesz mint új korában, na de úgysem én vezetem szóval leszarom
Majom vs banán.
A ledesnek meg egy baja van, baleset utani szamla.
... ilyen lámpa a jobb autókban 1 MFt forint felár...
Nekem is LED, és a tompit nem is szeretem. Nulla szórt fény felfelé... ahova világít, meg a refi viszont űber tuti Országúton mikor este jönnek szembe, én még alig látom, olyan messze van, és már villognak, hogy vegyem le
Nem lenne rossz az sem, csak ahogy mondja Levi, normális automata magasságállító kell hozzá, amit nem mindig sikerül megcsinálni főleg az olcsóbb autókban.
Erre találták ki ezeket az intelligens mátrix LED lámpákat ami gyakorlatilag reflektorral megy, de ha lát egy autót akkor azt az irányt kikapcsolja, így egyszerre látsz is, meg nem is vakítasz.
Persze egy normális autónál a sima H4-es izzóval is lehetett látni trükközés nélkül is, de az már elavult
nekem már a 20 éves projektoros audiban olyan éles a tompított vonala hogy vonalzónak is lehet használni
jó szarul is lehet vele látni, némileg matt meg amúgy is lófaszt se világít