Nem sűrűn találkozik egy tengerjáró akkora viharral, ami az alig észrevehetőnél jobban meg tudná mozgatni a hajótestet. Én is inkább hajókáznék, mint távolsági vagy kiránduló buszozzak.
Hát, elég sok senkit ismerek köztük magamat is....akik bizony házimoziznak,
Sokkal szívesebben, komfortosabban nézek filmet itthon, mint....moziban. (nekem ott sok a bírka és a zavaró dolog)
De,pont ez,mar mondtam,semmihez nem vagy kotve,ha feltunesmentes furgon kinezet akkor a kutya nem torodik vele hol tamasztod le.Ha akarom a stelvio labanal,ha jo akkor a timmelsjoch tetejen,de lehet egy varos kozepen,van par app ahol szabad parkolok vannak feltuntetve,vizveteli es csatorna lehetoseggel szerte europaban.
Te figyu már...
Azért mert téged apád rendszeresen molesztált és ebben nőttél fel,nem jelenti azt hogy mindenki úgy szopik mint te. Sőtt! Mi nem is szopunk,akármilyen hihetetlen ez neked.
Ok vén fasz vagyok..
Philips HPD1590 projector,egy Harman Kardon 7.1 cuccal. Én inkább nem megyek moziba...ezt sajnos ott nem tudják
Neked való csóringernek...
Pedig jó a busz. Mi fiatalon voltunk sokat. Autónk se volt még olyan, amivel 1500 km messze elindultam volna, nem kell vezetni 15-20 órát, navigálni, stb. és még általában kevesebbe is került 2 embernek. Spanyol, francia, görög, mindre jó volt.
Egyedül, mikor valamelyik paraszt elővette a fasírtos szenyát, na az volt durva és ilyen általában van mindig.
Vén fasz vagy, ezt nyeld le szépen (tudom, lenyelésben van rutinod ) Féccbukk vagy Sportmotor, nem mind1? a lényeg a szereplés és írás kényszer... szóval függő vagy, bezony
... és mondom, le vagy maradva, már vagy 5-8 éve nem házimozizik senki - jött a DVD, a blúréj, volt kicsit a 3D mánia, aztán le is csengett az egész.
Egyébként mi az a modern cucc? (komolyan érdekel, mivel szakmabeli vagyok)
Ezért vettem én Priust. 1400kg 6litert 100-110-es tempónál 5liter. Városban 4.5 vagy kevesebb. Éves átlag fogyasztás 5liter, de ebben a 140-es pályázás is benne van. (ott mondjuk szarul fogyaszt, 6 litert is bezabál )
Rövid távon (5km hidegen) is 5.5-6literben megáll.
Egy gorog tura volt vegzos osztallyal,jo volt a banda,24 ora,hulla voltam,egy masik egy iveco busz olaszba,ceg fizetett mindent,9 re győrben,utana 13 ra szombatthely,ott a buzi digok kitalaltak hogy ebed,3 kor indultunk velence melle,a kocsog busz max 80 at mehettett mert korlatozva volt,tévé is volt,de este 9 kor meg ott basztuk a rezet egy autogrillben mert a digok vacsorazni akartak,paradicsomos tesztat,valamikor ejjel egykor ertunk oda.A csapat jo mert a digok kesobb mondtak hogy eletukben nem voltak ennyire fertelmesen reszegek mint velunk.Pedig a grappa irgalmatlan rossz ital.
Szoval a lónak a faszát megyek en busszal.
Mióta van fészbook te fasz?! 46 vagyok most és azt nem mondanám öregnek. Főleg hogy sportos életet élek,nem ilyen kocka vagyok mint te
Soha nem érdekelt hogy a sok nyomorult mit hisz...nagyon kevés ember szava érdekel.
A lemaradásról meg annyit,hogy még a házimozim is a legmodernebb,pedig alig nézem
Ha a szemed szerint ez nem swift, akkor nem higgyj neki! Látogass el szemészhez!
A roncs képen nem az eredeti formája látható.
Állítsd meg ott (klikkelj mindig a kék vonalra akkor, mielőtt felfut középen. Látható a Swift hátsó sárvédő formája és az eleje is.
Le vagy maradva, ez az, amit több tény is bizonyít:
1) öreg vagy, a fiatalok nem tudnak meglenni nélküle
2) sok munkakörnél szinte követelmény, hogy legyen (ha nincs, úgy vélik, antiszociális vagy)
3) te tudsz buzi lenni féccbuk nélkül is
Sokkal szívesebben, komfortosabban nézek filmet itthon, mint....moziban. (nekem ott sok a bírka és a zavaró dolog)
Azért mert téged apád rendszeresen molesztált és ebben nőttél fel,nem jelenti azt hogy mindenki úgy szopik mint te. Sőtt! Mi nem is szopunk,akármilyen hihetetlen ez neked.
Ok vén fasz vagyok..
Philips HPD1590 projector,egy Harman Kardon 7.1 cuccal. Én inkább nem megyek moziba...ezt sajnos ott nem tudják
Neked való csóringernek...
Egyedül, mikor valamelyik paraszt elővette a fasírtos szenyát, na az volt durva és ilyen általában van mindig.
... és mondom, le vagy maradva, már vagy 5-8 éve nem házimozizik senki - jött a DVD, a blúréj, volt kicsit a 3D mánia, aztán le is csengett az egész.
Egyébként mi az a modern cucc? (komolyan érdekel, mivel szakmabeli vagyok)
Rövid távon (5km hidegen) is 5.5-6literben megáll.
Szoval a lónak a faszát megyek en busszal.
Soha nem érdekelt hogy a sok nyomorult mit hisz...nagyon kevés ember szava érdekel.
A lemaradásról meg annyit,hogy még a házimozim is a legmodernebb,pedig alig nézem
A roncs képen nem az eredeti formája látható.
Állítsd meg ott (klikkelj mindig a kék vonalra akkor, mielőtt felfut középen. Látható a Swift hátsó sárvédő formája és az eleje is.
1) öreg vagy, a fiatalok nem tudnak meglenni nélküle
2) sok munkakörnél szinte követelmény, hogy legyen (ha nincs, úgy vélik, antiszociális vagy)
3) te tudsz buzi lenni féccbuk nélkül is