Sok esetben egy nagycsoportos kisgyerek is értelmesebb nálad, oda van írva, hogy 40 idegen.
Csak neked tagolom, ha valaki barátom vagy rokonom az nem lehet számomra idegen hiszen ismerem őlet.
Egy pillanatra azt hittem, valami rendes cuccod van, de látom, ez csak a szokott Alfa duma, semmi extra. Látták, nem értesz hozzá, eladták neked
Becsszó nem fikázásból mondom, de ez a jótól baromi messzire van.
Ha 5 évet visszamennénk az időben, elküldtelek volna egy Házimozi Show-ra, minden évben rendeztek Pesten. Manapság már csak kétcsatornással demózik mindenki. Persze vannak még privát bemutató termek, de azokat biztos nem ismered (mivel HK-t vettél )
Legyen...a NEGYVEN fős baráti társaságod és a családod ennyire durva hogy igénytelen,fingadozó ,koszos horkoló ãllatok.
Na jó...így én sem mennék...nyertél!
Na meg a minőség is gáz...nagyon!
Van itt 4 D mozi is,természetesen kipróbáltam. Pofánspricceltek vízzel (mamlas kuss!),meg a szék remegett....húúú...nagy szar.
Otthon azért ezerszer minőségibb minden...
Én csak 176 de én sem férek el a buszban, kockásra ülöm a seggem, ott van korulottem 40idegen büdös koszos horkoló fingadozó ember. Aki ezt szereti hát élvezze.
Inkább repülök vagy vonatozok, ha nem autóval kell menni.
Tengerjárón meg van saját szobám, nem kell alkalmazkodjak senkihez.
Nekem a 3-as van. Az szép
Meg ez megy úgy mint bármely hasonló.
Férfias 1800ccm szívó motor, 100LE-val amit már álló helyzettől végsebességig fokozat mentesen le is ad, nem csak úgy immel-ámmal szarrá pörgetve egy egy pillanatra, szóval ez nem ilyen buzis 1.2lityó TSI fostalicska, vagy koromgyár varrógép, turbóval kompenzált minimotor
Ilyen készülékeket manapság a Vintage Hi-Fi kategóriában kell keresgélni De ennek is van élvezeti értéke, nekem volt olyan erősítőm, amit azért vettem, mert annak a képére recskáztam, egy külföldi újságban, 15 évesen, akkor az világújdonság és elérhetetlen volt nekünk.
Csak neked tagolom, ha valaki barátom vagy rokonom az nem lehet számomra idegen hiszen ismerem őlet.