Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is félek a repüléstől...542-szer ki is ugrottam út közben
Akkor most röhögjetek körbe: életemben nem utaztam még repülőgéppel - és nem is igen vágyom rá.
Akkoriban repültem legtöbbet, mikor ezek mentek... biztos ültem valamelyikben
https://www.vilagvandor.hu/mal...
Valahol a guli mapsen lehet is őket látni...
Mit gondolsz miért motorozok?
De...az lesz. Olcsóbb mint valaha! Mivel kevés embernek lesz pénze eleinte....
Nezem az aeropark videoit,a nagy 500 szemelyeseknek reszeltek,es jonehany flotta is selejtezve lesz.
At fogjak gombolni a kabatot.
Ideig óráig. Szerintem nem lesz drasztikus árnövekedés. Ott állnak a gépek, tönkremennek. Levegőben a helyük akkor is ha nincs nagy haszon.
Nem inkább iszok.
Vagy aludtam közben, mert kényelmes buszon simán tudok
Többx mentem fapadossal, szép az a 6000 Ft a reklámban, csak soha nem oda és akkor, amikor épp akarsz menni Hollandból 1x egy nappal később jöttem azért, mert a jegy többel volt olcsóbb, mint egy éj szállás
ha busszal mész, hol érdekel a pályadíj? Az Alpokat meg elég jól látni a pályáról is... Mind1, nem vitatom, hogy jobb a repcsi, de én kipróbáltam a buszt sokx, és élveztem.
Egyszer még kényszerleszálltunk is Pesten KLM-el, 2004-ben, benne voltunk a híradóban
Te allandoan zabalsz?
Huhh,ez a mult,a jovoben sanszosabb hogy kicseszettul nem lesz ennyire olcso a repules
Jó étvágyat!
5. éve nincs működő rádió a kocsimban, de már kár is lenne megcsináltatni, többet érne, mint a jármű.
miért ne ? Barcelonába amúgy nem is megy szerintem nem fapados, 3 órára minek első osztály? wizzair gépein elég jól el lehet férni, ryanair gépein már kevésbé. Fogalmam sincs melyik milyen repülő, nem értek hozzá.
Barcelonába amúgy is inkább 12ezer körül van a repjegy. ez még mindig olcsóbb és főleg kényelmesebb mint végigszopni magunkat a pályán. Pláne az olaszokon át drága.
Costa Bravara ír 18órát a gugli, nem nagyon szokott alábecsülni. Biztosan az idő megszépítette az emlékeket.
Ebbe 16os a közép mély meg 25ös. Metál jól szól rajta. Asszony hallgat inkább retró discot rajta.
Azért a bmw-ben sem szól szarul.... de nyilván az fastra gyári hangrendszere sokkal jobb
Vagy 10-15 éve voltam a Costa Braván busszal, nem rémlik, hogy 20 óra lett volna... haladtunk jól, és sok szép dolgot láttunk. Ma már lehet, repülőre ülnék, vagy autóba, ha családosan megyünk (mert úgy a repcsi már igen drága lenne, pl. 4 embernek) és ne gyere a 6000 Ft-os fapados jeggyel
Én is erre gondoltam...
amikor vettem a cuccot elég sok mindent meghallgattam, és rengeteg szar volt, ez 96ban volt
azóta is ugyanaz szól, annyi változással hogy a gyári 22es mélynyomó habszél elporladt, hiába lett megcsináltatva nekem nem jött be utána a hangzás, aztán lett valami 25-ös mély beletéve ami baráti áron és használtam 50 ezer volt
evvel jó a hangzás, a basszust kicsit lejjebb kellett venni de azóta ismét szeretem hallgatni a dolgokat rajta
amúgy 96ban 120 volt a hangfal, ami akkoriban nagyjából 4 havi fizetésem lehetett
szóval ha most kellene hangfalszett nagyjából a millás kategóriát kellene nézegetni ahhoz hogy értékelhető változás legyen
És azt felfogod végre már hogy 65 évesen? Te 65 évesen a segged nem fogod tudni kitörölni idegenvezető nélkül! Csak nézegeted mire való az a kagyló
Tuti hogy a fluimucilos gyerek a testvéred...
Kurvasokat lehet nezni az autopalyabol meg a varosokat elkerulo iparnegyedekrol,ha meg bemegy egy panoramabusz egy latvanyutra azt en siman felrobbantanam.Agyfaszt kapok toluk.
Most már igazából Harmann International, egy befektető csoport, a Harmann-Kardon csak egy márkájuk a sok közül. Már csak a pénz a lényeg... Addig akartam Mark Levinsont is, amíg a Harmann meg nem vette - mert egyből átvitte Kínába a gyártását. Az egyik legrégebbi és legjobb USA márka volt

ui: A profilképeim közt ott a legendás erősítő évek óta, az még az eredeti Mark Levinson.
egyébként a jutyubon is meg tudom nézni, kb ilyen lehet az is ha mindent leszerveznek előttem
a parkolóig se !