Akkoriban repültem legtöbbet, mikor ezek mentek... biztos ültem valamelyikben https://www.vilagvandor.hu/mal...
Valahol a guli mapsen lehet is őket látni...
Vagy aludtam közben, mert kényelmes buszon simán tudok
Többx mentem fapadossal, szép az a 6000 Ft a reklámban, csak soha nem oda és akkor, amikor épp akarsz menni Hollandból 1x egy nappal később jöttem azért, mert a jegy többel volt olcsóbb, mint egy éj szállás
ha busszal mész, hol érdekel a pályadíj? Az Alpokat meg elég jól látni a pályáról is... Mind1, nem vitatom, hogy jobb a repcsi, de én kipróbáltam a buszt sokx, és élveztem.
Egyszer még kényszerleszálltunk is Pesten KLM-el, 2004-ben, benne voltunk a híradóban
miért ne ? Barcelonába amúgy nem is megy szerintem nem fapados, 3 órára minek első osztály? wizzair gépein elég jól el lehet férni, ryanair gépein már kevésbé. Fogalmam sincs melyik milyen repülő, nem értek hozzá.
Barcelonába amúgy is inkább 12ezer körül van a repjegy. ez még mindig olcsóbb és főleg kényelmesebb mint végigszopni magunkat a pályán. Pláne az olaszokon át drága.
Costa Bravara ír 18órát a gugli, nem nagyon szokott alábecsülni. Biztosan az idő megszépítette az emlékeket.
Vagy 10-15 éve voltam a Costa Braván busszal, nem rémlik, hogy 20 óra lett volna... haladtunk jól, és sok szép dolgot láttunk. Ma már lehet, repülőre ülnék, vagy autóba, ha családosan megyünk (mert úgy a repcsi már igen drága lenne, pl. 4 embernek) és ne gyere a 6000 Ft-os fapados jeggyel
amikor vettem a cuccot elég sok mindent meghallgattam, és rengeteg szar volt, ez 96ban volt
azóta is ugyanaz szól, annyi változással hogy a gyári 22es mélynyomó habszél elporladt, hiába lett megcsináltatva nekem nem jött be utána a hangzás, aztán lett valami 25-ös mély beletéve ami baráti áron és használtam 50 ezer volt
evvel jó a hangzás, a basszust kicsit lejjebb kellett venni de azóta ismét szeretem hallgatni a dolgokat rajta
amúgy 96ban 120 volt a hangfal, ami akkoriban nagyjából 4 havi fizetésem lehetett
szóval ha most kellene hangfalszett nagyjából a millás kategóriát kellene nézegetni ahhoz hogy értékelhető változás legyen
És azt felfogod végre már hogy 65 évesen? Te 65 évesen a segged nem fogod tudni kitörölni idegenvezető nélkül! Csak nézegeted mire való az a kagyló
Tuti hogy a fluimucilos gyerek a testvéred...
Kurvasokat lehet nezni az autopalyabol meg a varosokat elkerulo iparnegyedekrol,ha meg bemegy egy panoramabusz egy latvanyutra azt en siman felrobbantanam.Agyfaszt kapok toluk.
Most már igazából Harmann International, egy befektető csoport, a Harmann-Kardon csak egy márkájuk a sok közül. Már csak a pénz a lényeg... Addig akartam Mark Levinsont is, amíg a Harmann meg nem vette - mert egyből átvitte Kínába a gyártását. Az egyik legrégebbi és legjobb USA márka volt
ui: A profilképeim közt ott a legendás erősítő évek óta, az még az eredeti Mark Levinson.
https://www.vilagvandor.hu/mal...
Valahol a guli mapsen lehet is őket látni...
At fogjak gombolni a kabatot.
Többx mentem fapadossal, szép az a 6000 Ft a reklámban, csak soha nem oda és akkor, amikor épp akarsz menni Hollandból 1x egy nappal később jöttem azért, mert a jegy többel volt olcsóbb, mint egy éj szállás
ha busszal mész, hol érdekel a pályadíj? Az Alpokat meg elég jól látni a pályáról is... Mind1, nem vitatom, hogy jobb a repcsi, de én kipróbáltam a buszt sokx, és élveztem.
Egyszer még kényszerleszálltunk is Pesten KLM-el, 2004-ben, benne voltunk a híradóban
Barcelonába amúgy is inkább 12ezer körül van a repjegy. ez még mindig olcsóbb és főleg kényelmesebb mint végigszopni magunkat a pályán. Pláne az olaszokon át drága.
Costa Bravara ír 18órát a gugli, nem nagyon szokott alábecsülni. Biztosan az idő megszépítette az emlékeket.
azóta is ugyanaz szól, annyi változással hogy a gyári 22es mélynyomó habszél elporladt, hiába lett megcsináltatva nekem nem jött be utána a hangzás, aztán lett valami 25-ös mély beletéve ami baráti áron és használtam 50 ezer volt
evvel jó a hangzás, a basszust kicsit lejjebb kellett venni de azóta ismét szeretem hallgatni a dolgokat rajta
amúgy 96ban 120 volt a hangfal, ami akkoriban nagyjából 4 havi fizetésem lehetett
szóval ha most kellene hangfalszett nagyjából a millás kategóriát kellene nézegetni ahhoz hogy értékelhető változás legyen
Tuti hogy a fluimucilos gyerek a testvéred...
ui: A profilképeim közt ott a legendás erősítő évek óta, az még az eredeti Mark Levinson.