Viszont!
Van veled egy idegenvezető aki mindenhová bejuttat,mindent el tud mondani. Illetve nem kell foglalkoznod a szervezéssel sem...minden meg van oldva.
65 felett nem rossz az...egyedül Rómában kb a parkolóig jutnál
most rágugliztam, autóval 20óra, az busszal lesz 25 simán de inkább 30. Nizzába jártam sokat autóval, az is egy kibaszott nagy kín és nincs látnivaló, autópályáról szinte semmit sem látsz. A távolsági buszozás felér egy kínzással.
Most is ők csinálják csomó “nagy” márkának a cuccokat...házimozikat. A Samsungnál is ott van Harman fejlesztés...stb..stb..
Rengeteg prémium autómárkánál is jelen van....szóval nem egy szar. Biztos van jobb is,de mondom...én csak átlagfelhasználónak számítok.
Ez igaz, de közben nem állnak meg pihenni, levegőzni Busszal 10 óra minimum. Plusz ami nekem számít, buszon tudok nézelődni, hisz nem jártam még sokat arra Repcsin meg szenvedek, nem férek el, nem szívesen állok fel (át kell mászni máson) meg mire vidékről feljutok a repcsire, az is egy rémálom (utazás, parkoló, csekkolás, stb. ez nekem min. 4 óra)
De én nem zárom ki egyik módot se.
A HK Citation XX a 80-as években a világ egyik legjobbja volt... a tervezőjük egy legenda volt. Aztán jött a tömeggyártás, a profit, és lesüllyedt a többi kommersz márka szintjére.
Én pár év alatt, amíg ezzel foglalkoztam, megtanultam, hogy a házimozi a külön erre berendezett szobánál kezdődik. Ha az nincs, akkor nulla az egész - és az a legtöbbx nincs. Az asszony nem engedi alárendelni a hangnak a nappalit Eleve már a világos falnál bukik a vetítés... Ezért én inkább TV-zek, és még az 5 csatornást is ritkán kapcsolom be itthon.
LINN, ha ez mond neked bármit is.
A Hígendesek tényleg idióták, ismerek párat
Na akkor figyelj te kiscsoportos kisgyerek! Olvass vissza és látni fogod hogy mit írtam...baráti társasággal mennek anyosomék és így ki lehet bírni!
Nem idegenekkel...BARÁTI társaság! Érted? És én is baráti társasággal megyek versenyezni...ÉRTED? Így jó buli...
De te erre előjössz és mondod hogy a hajó jobb meg te soha idegenekkel meg ajjajajjj meg hujuuujjjj. Voltál már oceánjárón öcsi? Én voltam!
És kurva tengeribeteg leszel ott is ha nem bírod! Nem ugyan az mint a busz? Igen...nem...de ha nem voltál még,honnan tudod? Ugyan úgy össze vagy zárva rengeteg IDEGENNEL,akikkel naponta kötelező szinten találkozol...ha akarod,ha nem!
De lehet neked külön indítanak egyet!
A repülő sokkal szűkebb, mint egy jobb busz... mi emeletesben mentünk többx, azzal semmi gond, légkondi, csend, stb. A titka, hogy drágábbakra kell befizetni, ott kevesebb az igénytelen
A Harman Kardon csak elhiteti a néppel hogy milyen fasza cucc, persze az alsó polcos sony vagy jamo meg ilyen rettenetek a nyomába se érnek de azért messze van a nívós hangtól
Én átlag felhasználó vagyok,nem hifista ,aki zselés fali konzolon tárolja a lemezjátszót. Ismerem őket...van ilyen ismerősöm. Revox stúdió szalagos magnók,aranyozott hangfalkábelek meg minden szar. Több milliókat rá lehet költeni ez tény. Mindezt azért,hogy elvitázzunk azon ,hogy a fúvós a negyedik sorban vett e levegőt 4 pert 13 secnél. Házimozizáshoz nekem egy 1 millás rendszer elég. Ne keverd a kettőt...mert nem ugyan az.
Ebben a kategóriában ez a projektor és hang cucc profi...minden teszt ezt írja!
Nálunk úgy volt hogy egy csaj szervezte a buszos utazást, ki volt számolva 50 főnél mennyi a zseton meg 40 főnél, ha nem érte el a 40 főt akkor nem indult a buli
amikor összejött a minimum ember volt egy megbeszélés, hogy kinek milyen terve van szállás ügyileg aztán befizette mindenki a zsetont és le lett foglalva
aztán itt lett rostálva a nép mert akit ismertek hogy nem odavaló annak már nem jutott hely, mondjuk a törzs közönség lehetett olyan 70% szóval idegen nemigen volt a csapatban
Pont az a CVT, amit képtelen voltam ezekben megemészteni. Számomra vezetési élménye nulla, vagy inkább -1. Egy fordulatön pörgő daráló hangú Atkinson, brrrr... a turbó 1000x inkább.
Van veled egy idegenvezető aki mindenhová bejuttat,mindent el tud mondani. Illetve nem kell foglalkoznod a szervezéssel sem...minden meg van oldva.
65 felett nem rossz az...egyedül Rómában kb a parkolóig jutnál