Az utolsó Malévgép szerintem még mindig itt áll az egyik hangár mellett, mert nem volt pénz elszálítattni
Aztán közben a szerelők is kibelezték apránként, úgyhogy lehet már csak a tűzoltók gyakorlatoznak rajta.
Viszont egy Tu154-est sikerült megmenteniük és restaurálni, még a rendszerváltás előtti festéssel, az viszont faszán néz ki.
Ez a baj a nem vallalkozo emberekkel.
Osszekeverik a forgalmat a haszonnal.
Kurvara sokat ersz a nagy forgalommal ha nincs belole hasznos mert elviszi az engedmeny.
Az alatt a 25 ev alatt miota csinalom sok ceget lattam ebbe belebukni.
Magyaraztaaz ipse hogy de hat havonta 700 kanapet adtunk el a jysknek.
A vegen annyi penz se jott be hogy az elfogyott szovetet potolni tudja.
Be is csodoltek.
Velem ti már nem jártok jól...tanultam ebből a cigány hozzáállásból amit tapasztaltam a boltokban. Csináltattam garnitúrát egyedi méretben!
Innentől pedig mindent csináltatni fogok...mert ez az igazi
Ha elengedem a motorozást, az egyrészt az egészségi állapotom miatt lesz, másrészt meg azért: ha meg akarom valósítani az "álmomat" (zsírúj kisautó a szalonból, és azzal kirándulgatni motorozás helyett), akkor sajnos egyszerűen szükségem lesz arra a pár százezer forintra is hozzá, illetve amit most a motorozásra költök, azt majd beletankolom az autóba.
Annyiert adom amennyiert a gyarto, de olcsobban csak azert mert a vevonek ugy kell nem, ha az a vagyam hogy penzt szorjak a disznok ele akkod nem izmozok butorral csak kiszorom ele. Jon neha ilyenforma vevo mint te, kedvesen megadom a konkurencia cimet, szenvedjen o vele.
Van hogy szol a lapszabasz szogy te direkt kuldod ezeket?
Dehogy engedem - illetve lehet hogy mégis, de nem ezért: "kis pénzért" engem szórakoztat, kikapcsol hogy tök egyedül gurulgatok alkalmanként 3-400 km-t. Egész nap itthon vagyok "bezárva", nekem ez a szórakozásom, kikapcsolódásom.
De hogy én egy reptéren üldögéljek órákat soromra várva, utána meg órákat egy "nem dohányzó" repülőgép tömött turista osztályán (utálom az embereket....) majd visszafelé ugyanez - csak azért mert olcsó? A faszomat.....
Mert így döntöttünk azért! Ennyire egyszerű...
Motorozásnál nem szoktuk nézni mennyi a benzin,meg hogy mennyit eszik...motorozunk!
Ha már így motorozol ,akkor engedd el...
De ha nem tudok pár napot kint értelmesen eltölteni, akkor miért repülgessek? Azért mert olcsó? Akkor a 16 ezer forintból inkább elmegyek 3-4 alkalommal motorozni itthon egy jót.
De nem akkor amikor te szeretnél menni - hanem last minute. És mijafaxt csinálsz az oda-vissza repülgetéssel? Elmégy és fordulsz vissza? Pár napi szállás kéne, kaja kéne, belépők a múzeumokba, stb., az meg nem kis pénz.
Persze, fel evig bukjuk a bevetelt, ami a reg rendben minimalis arresen ertekesitett jegyarakat jelentett, de kurvanagy mennyisegben igy jo biznisz volt, ezutan kevesebb utazo lesz mert felnek a virusol adjuk meg olcsobban a kevesebb jegyet, hatha az onkoltseg fele se jon ki.
Persze, logikus.
Pont ez tortent a sportmotorokkal a valsagkor es utana.
Gombokert adtak a literes nagyvasakat jott a bukta, a kutyanak se kellettek, ezet a mostaniak mar kifejezetten olcsobbak mint a valsag idejen............. Ja nem.
Aztán közben a szerelők is kibelezték apránként, úgyhogy lehet már csak a tűzoltók gyakorlatoznak rajta.
Viszont egy Tu154-est sikerült megmenteniük és restaurálni, még a rendszerváltás előtti festéssel, az viszont faszán néz ki.