Miért vennél ilyen elavult xart? Hisz már önvezető autó is van... most megveszed az új Cliót, és 5 év múlva meg olyanra fogsz vágyni?
Automata klíma, LED, tempomat tényleg minden autóban van már. Táblafelismerő és sávtartó az enyémben meg csak akkor üzemel, ha beülök vezetni
A 2 dines 12 ezreserintos radion van bluetooth kihangosito de a legnagyobb truvaj hogy egy 5000 forintos tolatokamerat is ra tudok kotni. Ekkora hombarnal jol jon, ugy hogy nincs hatra ablak.
Egy ismeros siman felkent a hatso ajtora nyuggert mert a hulye beallt moge tornadobiciklivel.
A ledes lápa viszont szerintem csak olyan autóban jó amiben van manualis allítás bentről vagy a gyárnak sikerült tökéletesen beprogramozni a szintezőt. Pontos éles vonalban ér véget a fény, nincs szórása. Tompítottal volt sokszor hogy picit lefele világított es nem láttam jóformán semmit. Ez egy avensis volt.
Kurvajó ám a sávtartó is, fogod a kormányt, szűkíted az ívet, nehéz tekerni a kormányt mert ő a sáv közepén akar maradni aztán elfogy a felfestés, hirtelen nem is akar középen maradni és berántom a szembesávba megszopatott párszor itthon a főutakon, pályán viszont nagyon jó, fogalmam sincs mennyi ideig de nagyon sokáig tudtam telefonozni az autó meg szépen ment a sávban a tábla felismerő is nagyon jó, előfordul hogy figyelmetlen voltam és a 60 vagy 70-es táblát nem láttam, esetleg a 30-ast de ő mutatja hogy mennyivel szabad.
AGYATLAN DOLOGNAK TARTOM A MOSTANI GYORS AUTÓKBAN a TAPERÁSZÓ-KÉPERNYŐKÉT alkalmazni. Hogy miért ? Számold ki mennyit megy az autó. pl 130-nál , hány métert, amíg a vezető nem az utat bámulja, hanem tapogatja a képernyőt.
OK, akkor legyen digitklíma, adaptív tempomat, LED-es fényszórók, táblafelismerő rendszer, gyalogost is felismerő vészfékező rendszer, stb.
Ezek pár éve csak a dögnagy (számomra elérhetetlen) luxusautókban voltak, ma meg egy "legolcsóbb" ÚJ kisautóban is elérhetők.
Érintő képernyő a legnagyobb faxság, amit eddig az autóipar alkalmazott Biztosan az elterjedt tenyérnyi divatmobilok hatására... kezelni rémálom, nézni kell...
Tükrözés... még autóban menet közben is a telódat akarod baxtatni?
Olyan már van, feltétlenül ÚJAT szeretnék. Amiben van érintőképernyő, gyári navi, okostelefon-tükrözés, meg az összes létező biztonsági extra. Egyszer az életben....
Én 700 ezret hagytam ott most nemrég bútorra,de még venni fogok. Velem jól járt a bútorasztalos,én meg vele járok jól,mert pontosan azt kapom,amit elvárok. Nincs kompromisszum mint egy kész bútornál...
A Leaf-ben kurvajó a LED-es lámpa, magasság állítás nélkül is.
Automata klíma, LED, tempomat tényleg minden autóban van már. Táblafelismerő és sávtartó az enyémben meg csak akkor üzemel, ha beülök vezetni
Egy ismeros siman felkent a hatso ajtora nyuggert mert a hulye beallt moge tornadobiciklivel.
Ezek pár éve csak a dögnagy (számomra elérhetetlen) luxusautókban voltak, ma meg egy "legolcsóbb" ÚJ kisautóban is elérhetők.
Tükrözés... még autóban menet közben is a telódat akarod baxtatni?
"Ép repülőből,
ép eszű ember,
épen nem ugrik ki."