Ismerős böllérgyerek kis asztalos szalagfűrésszel darabol, az szebben és gyorsabban vág szerinte, bár meló végén 1 órát kell pucolni behordja a dzsuvát mindenhova a méter hosszú szalag.
Még a gengszter váltás előtt, itt Ferihegy mellett előszeretettel kiálltak a rendőrök mérni Ladával a bokorba. Széles út, hosszú egyenes, lakott területen kívül, és 50-es tábla.
Egyik itteni sofőrt lefotózták jól megbüntették.
Éjszaka visszament, és mivel mindig ugyan oda álltak a Ladával gyalogsági ásóval ásott egy nagy gödröt a hátsókerék helyére, szépen lefedte, majd másnap műszakkezdéskor busszal vitte ki a kollégákat, hogy megbámulják a rendőröket ahogy a vakarják a fejüket, az eget világító Lada mellett
Aztán utána már rájöttek hogy ott felesleges mérni.
Lacinak már említettem, hogy erősen gondolkodom egy nagy túraenduro megvételén az Aprilia helyett. Lehet itt bármilyen álom 20 éve, hogy tűzpiros olasz V2-est szeretnék, ha az útviszonyok ellehetetlenítik. Minden keresztborda egy szenvedés ezzel a motorral, azok meg 5 méterenként vannak kb. mindenhol.
Tegnap Albertirsáról Farmos felé olyan útra tévedtem, amire már ki is rakták, hogy csak saját felelősségre használható... Képzelhetitek milyen állapotban volt.
ez biztos nem igaz.... az országos rendőrfőkaőitányunk azt nyilatkozta pár éve a mtv-ben, hogy magyarországon nincs kintfelejtett tábla, de ha lenne is, ott nem büntetnek
Ini megmondta !
Amugy pont nekem kurvajo.
Amúgy annyira nem estem hasra tőle. Flex és körfűrész hasznosabb szerszám.
Egyik itteni sofőrt lefotózták jól megbüntették.
Éjszaka visszament, és mivel mindig ugyan oda álltak a Ladával gyalogsági ásóval ásott egy nagy gödröt a hátsókerék helyére, szépen lefedte, majd másnap műszakkezdéskor busszal vitte ki a kollégákat, hogy megbámulják a rendőröket ahogy a vakarják a fejüket, az eget világító Lada mellett
Aztán utána már rájöttek hogy ott felesleges mérni.
Tegnap Albertirsáról Farmos felé olyan útra tévedtem, amire már ki is rakták, hogy csak saját felelősségre használható... Képzelhetitek milyen állapotban volt.
Mint a katonaságnál az irányított szabadidő
Vicc
De igazad van.
Majd aszfaltozunk utat magunknak
Csak akkor miért fizetünk????
Ezen elmélkedtél már?