Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem..az hogy buzi vagytok..vagyunk
Mi volt ez - őszinte beismerés?
Aki ma nem motorozott az buzi!
Na pont ezaz, a gyorsabb vágást elvesztegeti a széthordott hús és csonttörmelék takarítgatásával.
Aprilia Caponord 1000 és letudva a gond, az pont megfelel az off-road aszfaltra dicső kis hazánkban.
Ismerős böllérgyerek kis asztalos szalagfűrésszel darabol, az szebben és gyorsabban vág szerinte, bár meló végén 1 órát kell pucolni behordja a dzsuvát mindenhova a méter hosszú szalag.
Aszfaltozz magadnak!
Ini megmondta !
Láttam egyszer valami horrorfilmet is ahol ilyet használtak. Bár legjobb még mindig a jó öreg láncfűrész - az mindent visz!
Ilyennel darabolják asszony nagyszülei a disznóhúst, mikor egy nap 500 kg-ot is feldolgozunk. Azt remekül viszi, borda csontokat is.
Mire jó ez különben? megnézném, ahogy vágja a 16 cm gerendát meg a nyócas vasat!
Egyet vagy kettot mar taccsra tettem,szoval buzievagy?
Amugy pont nekem kurvajo.
Neked eddig nem volt? Buzi vagy
Amúgy annyira nem estem hasra tőle. Flex és körfűrész hasznosabb szerszám.
Még a gengszter váltás előtt, itt Ferihegy mellett előszeretettel kiálltak a rendőrök mérni Ladával a bokorba. Széles út, hosszú egyenes, lakott területen kívül, és 50-es tábla.
Egyik itteni sofőrt lefotózták jól megbüntették.
Éjszaka visszament, és mivel mindig ugyan oda álltak a Ladával gyalogsági ásóval ásott egy nagy gödröt a hátsókerék helyére, szépen lefedte, majd másnap műszakkezdéskor busszal vitte ki a kollégákat, hogy megbámulják a rendőröket ahogy a vakarják a fejüket, az eget világító Lada mellett
Aztán utána már rájöttek hogy ott felesleges mérni.
Azért adózunk, hogy az o.v. dinasztia tudjon mit lopni.
Lacinak már említettem, hogy erősen gondolkodom egy nagy túraenduro megvételén az Aprilia helyett. Lehet itt bármilyen álom 20 éve, hogy tűzpiros olasz V2-est szeretnék, ha az útviszonyok ellehetetlenítik. Minden keresztborda egy szenvedés ezzel a motorral, azok meg 5 méterenként vannak kb. mindenhol.
Tegnap Albertirsáról Farmos felé olyan útra tévedtem, amire már ki is rakták, hogy csak saját felelősségre használható... Képzelhetitek milyen állapotban volt.
Buzi az akinek nincs kardfűrésze.
Lehetőség.
Mint a katonaságnál az irányított szabadidő
Igazat mondott. Nem felejtették kint, szándékosan maradt ott hogy lehessen büntetni

Vicc
de az Egér úton a rendőrök... mjad kiálltak büntetni...
Ebben az esetben az adófizetés is csak egy lehetőség. Nem kötelező.
Teljesitményadó, a benzinben erre szánt adó........stb.
De igazad van.
Majd aszfaltozunk utat magunknak
ez biztos nem igaz.... az országos rendőrfőkaőitányunk azt nyilatkozta pár éve a mtv-ben, hogy magyarországon nincs kintfelejtett tábla, de ha lenne is, ott nem büntetnek
És nem volt senki aki ellopta volna?
Igazad van.
Csak akkor miért fizetünk????
Ezen elmélkedtél már?