Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És egy tökös ember nem volt aki letette volna az út mellé azt a táblát....
Amúgy amíg nem veszik át az utat addig nincs kész. Szóval lehet a minőség ellenőrzés és az átvételi procedúra folyamatban volt
Azt hiszem meg mindig benne van a keresetben hogy út viszonyoknak megfelelően kell közlekedni. És valami olyasmi is hogy olyan tempóban kell menni meg tudj állni ha valami van előtted
Pontosan nem tudom de mindig az autós a hibás ha át út szar és baj történik
Nem mondom hogy ez jó, csak ez van
Senki sem kényszerít senkit hogy a közút hálózatot használja. Ez csak egy lehetőség. Akinek nem tetszik épít utat magának és úgy tartja karban ahogy neki jólesik
Igen, van bőven
De lehet, hogy az se véletlen.
Nálunk volt egy 14km-es szakasz, ahol felújítás után 2 hónaoig ott hagyták a 60-as táblát.
Sorra büntettek mindenkit.
Legjobb a "kint felejtett" sebességkorlátozó...
Gazdaságosabb a táblát kitenni, mint javítani.
És még büntethet is.
Ez a legolcsóbb megoldás nekik.
Na pont ezt kéne. Minimum sebesség, és rossz az út és emiatt korlátozni kell, mindennap seggbe baszni seprűnyéllel a közútkezelőt, amíg kint van a tábla.
Nekem van eladó
Tesznek ki táblát a szakasza oszt kész a javítás.
Márpedig vannak. Meg amikor azt hiszed hogy lehet menni (nem ilyen full szar tanyasi dűlő ahol épeszű nem megy gyorsan), és van egy kátyú, felgyűrődés, vagy fehér csúszós aszfalt javítás. Még agyatlannak sem kell lenni egy balesethez. Felnisérülés, durrdefekt, azt szerencséd van ha csak ennyi.
Ilyenkor van az hogy rákenik hogy nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett, pedig az útviszonyok nem megfelelők a vezetéshez.
Nálunk akkora széllükéssel jött a hidegfront, hogy a szélfogóból kirobbantak a lamellák.
Asszony úgy is baszogatott, hogy csinálják újat mert ez már ronda, de reméltem hogy még elhúzom ezt úgy 10-20évig
Annyi van, hogy el is adnak ha kell másik.
Minek? Aki kanyarodik, az gyáva
Köszi.
Majd meglátod, hogy mennyit bírsz menni az idén...
Kb max 1500km mennék azzal a gumival!
Lehet még többet is elmenne, de nem várnám meg míg a szálak is látszanának
Enyém már kocka de még tapad jól. Nemtom idén le kell majd cserélnem.
Neked se kell a szomszédba menni ha hülyeségről van szó
Eleve kocka gumit teszek fel, utana terkovekkel allvanyon alakitom.
Azt nem mondanám, hogy azért cseréltem gumit mert kockás lett
Inkább azért, mert bakelit kemény szar gumi volt a motoron, ami csúszkált össze vissza

De a mostani angel 2-t kockásra koptatom
Mindenkinek "kockásra" kopik aki közúton motorozik ezen kár agyalni.
Attól függ, hova kerülsz. Amúgy nem mondanám, hogy nyugis általában.
A közösséget meg most ne is kelljen említenem...
Akkor szinte alig van különbség. Ha haszontalan a 120-180-at 130-190-re váltani, akkor én sem próbálkozok vele.
Ahány gyártó és típus annyi féle profil.
Nem tudom ki mondott ilyet de ez nem így van. Felnid szélességétől függ, hogy milyen széles gumit tehetsz rá.
Ez hogy milyen érzet lesz, nem is értem, elképzelni sem tudom. Nem mindegy hogy 190/50 vagy 55.
Nem lesz később kockás a szélessel.
Ez egy nagy baromság, minél jobban próbálom értelmezni, annál nagyobb baromság.
Ne tegyél rá 130-ast előre és hagyd hátul is a 180-ast. Minél szélesebb, annál mélyebbre kell dönteni ugyanannál a kanyarsebessègnél(hátsógumi)
Van amelyik 180/55 183mm széles, vagy még szélesebb, és 180/55-ből is ezer féle profil van.
Eggyiket sem tennem, foleg az elejet, ugy elbassza az iranyithatosagot hogy cssk nezel.Olyan gumit kell valssztani aminek kemenyebb a kozepe.