Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és akkor emberölésért bünteted azt aki nem ölt embert?
humánus?
felénk nem egy eset volt ahol az ittas-vagy épp a gyorshajtó kinyírt több embert is, ez humánus megoldás?
pl a legutóbbi 4 évet kapott egy haláleset okozásért, ez humánus? ha a te rokonod nyírja ki akkor is?
elég humánus megoldás.ilyen és ehhez hasonló dolgokat pont a primitív fejletlen országokban csinálnak,ahol pont nincs rend csak sok haláleset.
Pontosan
Én is. Mármint a közérdeket. Kitalált szabályokat nem tartok be.
én értem hogy te mit mondasz,te nem érted hogy én mit gondolok.de akkor mondok egy pl.-t
van a 18 éves cigánygyerek,feltételezzük hogy van jogsija,és mondjuk egy hónap alatt összehoz 3 gyorshajtást és mondjuk vagyok én,belefutok a trafiba 50 helyett 65-el,megbüntetnek(pénzbírság)oké,majd vezetek 20 évet mindenféle probléma nélkül de sajnos az élet úgy dobja hogy egy 30-as táblánál 45el megyek és ezért nekem elveszik a jogsimat egy évre miközben ez a megélhetésemhez kell,de nem gond 1év múlva visszakapom megint eltelik 10 év,és megint sikerül,na hát itt már 5évre elveszik a jogsimat és éppen a nyugdíj előtt leszek munkanélküli.
azért érzed hogy a két elkövető között van különbség.
Mar igy is vinnyognak a penzbirsagon hogy draga, de azert siman tapossak a gazt, az eltiltasba is belerohognek.
Konyorogni kene az celravezezo nem?
Ha meg 3x dragabb lenne a penzbirsag akkoris az lenbe a vinnyogas hogy ez tuti penzbehajtas,szemet kormany, elveszi a jogsim szemet kormany.
Soha egyetlrn gyorshajto sem gondolja ugy hogy neki is lenne feladata, mibdig mas a hibas.
Mostis ez megy, a futo futhat, a boltbsjaro boltba jarhat, a dohanyos vehet cigit, en meg bandaban mennek a matraba, sportolok.
Fasz kivan hogy ezek miatt meg eltolodik az egesz es kurvara megszopom mert a sok idiota nem tud a seggen maradni.
Mivel nem kért olyat a kormány hogy ne motorozzak, miért ne? Még mindig 5.§ kifejezetten lehetővé teszi.
Mi mással tudsz ráijeszteni a szabályokat nem betartókra? Leszarnak ezek mindent és mindenkit.
Akkor jöhet a gumibot szerinted?
Ravasz vagy.
Nézd, jelenleg vészhelyzet van. Vészhelyzetben lehetnek ilyen különleges intézkedések. Én elfogadom, és be is tartom. Ha van ilyen. De egyenlőre nincs.
Annyi az elvárás hogy emberekkel ne találkozzunk, de mivel utálom őket, ez nem esik nehezemre.
Éld egyszerűbben meg a dolgokat!
Segít!
Nem, ezért váltottunk....elvileg...
Simán vezetnének jogsi nélkül. Ha balesetet csinálna, akkor meg cserben hagyná áldozatát, nehogy kiderüljön a dolog. Ebben az országban a büdös életben nem lesz rend, a magyarok így vannak szocializálódva - pártállástól függetlenül.
Na ez fasza.
hát ezt megint meg lehet közelíteni két irányból is.ha az adó a fontos akkor miért nincs nyitva minden?
de amúgy szerintem azért van nyitva mert alapvető létszükséglethez van sorolva(a függőknél)pont mint az élelmiszer.
Azon van a hangsúly, hogy az első után már komolyan vegyék, ne jussanak el az eltiltásig, vagy a halálos száguldozásig.
Így érthetőbb?
az elsőnél lehet lennének problémák, utána a többi majd rendesen megy és túléli az anyuci is és a gyerek is.....
Ja nem a dohányra kivetett adó a fontos.
Tessék, csak itt az álnevemen vagyok:
http://youtu.be/7zQaC60_H0s
ha a nikotinegerek nem kapnának nikotint,5x veszélyesebbek lennének mint a korona.
mit nem értesz?
ezt írtad:
"Én ezt se gumibottal oldanám meg.
Első alkalom=pénzbirság
Második alkalom=1 év eltiltás
Harmadik=5 év eltiltás.
Na szerintem ezen gondolkodnának el a gyorshajtók, nem a tettlegességen."
én erre írtam hogy azért rohadtul nem mindegy hogy mennyi idő alatt,mert te nem írtál olyat hogy hány év alatt,mert azért 30év alatt könnyen begyűjthető 3 gyorshajtás és azért kár lenne 5évre eltiltani az embert.
Mindenképpen a bevétel az első! Az elrohadt bagóboltokat mért nem zárták be, mert ugye a nikotinegerekre hatványozottan veszélyes a vírus.
Kuss, neki úgy is megy
Nem értem, de nem baj.
Ha valakit 30 év alatt 2x kapnak gyorshajtáson az véleményem szerint nem akkora gaztett, mint akit egy hét alatt. Viszont már az első után mindenki jobban ügyelne, bármennyire vastag is a pénztárca.
Soha nem lesz így, de ha be szeretnének keményíteni, ezen a vonalon el lehetne indulni.
De a forint jobban kell nekik.