A közérdeket az szolgàlnà ha minden mehetne a normàlis kerékvàgàsba... a fokozottan veszélyeztetetteket elkülöníteni ,,tàborokba” és mehet a gazdasàg tovàbb.
A vilàg lakosságának a 20%-àt érinti komolyan ez a vírus és 20% miatt szopik a maradék 80. Ez aztàn qurva jó!
Igazad van.
De a motorosak nagy részét az frusztrálja, hogy mindenki mehet bárhova autóval, kerékpárral, gyalog, rollerrel....viszont csak a motorosokat baszogatja a gumibotos rendőrke.
Így másabb a megközelítés?
Én azt tartom érdekesnek, amikor pár hónapja a motoros gyorshajtásán és a nem kellően feltűnő traffipaxos rendőrről volt szó.
Milyen érdekes párhuzamot lehet találni a szabályok betartásán akkor és most.
Én ezt se gumibottal oldanám meg.
Első alkalom=pénzbirság
Második alkalom=1 év eltiltás
Harmadik=5 év eltiltás.
Na szerintem ezen gondolkodnának el a gyorshajtók, nem a tettlegességen.
Bocs, lehet: közben a Facebookon a Motoros túrázók csoportban olvasgatok, és ott (is) "mindenki" arról dumál, hogy hogy lehetne "kikerülni" a járványügyi szabályozást, és egy jót motorozni a kormány kérése ellenére, hiszen "megérdemlem", meg "nem bírom ki nélküle", meg "nehogy már engem bármiben is korlátozzanak". Ja, és az a vérforraló, hogy képekkel illusztrálják, hogy merre jártak ma meg tegnap is...
Nem tudom mire gondolsz,de nekem diktatúrának tűnik ha van érvényes jogosítványom,kötelező biztosításom,érvényes műszaki vizsgám,benzinem,TB kártyám és nem mehetek motorozni.Most piros cetli van az ajtómon így nem megyek,de utánna fogok menni.
azért amikor pl a gyorshajtó havi 3x csíkos háttal menne haza szerintem egész gyorsan elkezdené a szabályokat betartani
büntetés javarészt szart sem ér
Gumibottal akarja betartatni a korlátozást?
Azonnal vágom álba.
Amikor a retek karddal hadonászik, akkor meg meg se mer szólalni.
El van ez már picit túlozva.
A vilàg lakosságának a 20%-àt érinti komolyan ez a vírus és 20% miatt szopik a maradék 80. Ez aztàn qurva jó!