Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma még ünnep van
Nem...ma éjfélig tart!
Érezd már az iróniát....
Ez csak és kizárólag az ünnepre vonatkozik, utána nem lehet sehol sem kijárási tilalom csak korlátozas.
De ha ez megváltozott akkor viszont tévedtem.
Kispáltól tudnék idézni erre: “Emese, most már indul a buszod....”
Igen!
De változott nagyon sokminden. Van olyan település Magyarországon,ahol pillanatnyilag is kijárási tilalom van érvényben!
Csak most nem a kormány rendelheti el mint eddig,hanem minden település polgármestere rendelkezhet a városa szigorításáról.
Ha a polgármester úgy dönt hogy náluk nem lehet sétálni a parkban,akkor nem lehet! Ha te sétálsz,akkor megbüntetnek. Meg minden hasonló...
Pár napja még nem volt lezárva Visegrád
Szóval akkor neked olyan almás órád van, ami egy műhódas telefon IS? WOW!
Ez tud!
A szerző a rendőrségtől kért állásfoglalást.
Szóval nálunk is így van. Ha megbüntetnek valakit csak mert a közúton megy, az simán hihetetlen, de minimum rendőri túlkapás.
https://totalcar.hu/magazin/ko...

Azóta meg ugye nem változott semmi, ezt hosszabbították meg.
Máskülönben ha túlbuzgó a rendőr, engem akkor sem tud megbüntetni, mivel az ország teljes területén vannak létfontoságú berendezéseink.
1 perc alatt lezárathatom Magyarország légterét ha megszűnik a radarkép, aztán egy darab kínai maszkot sem hoznak Wizair géppel
GPS van benne...ha nincs térerő akkor is küldi. De ez nem biztos...most találtam ki
A GPS igaz...
Ami fogja a műhód jeleket (GPS) az még nem tud visszafele kommunikálni is.
Ne mond már hogy akik egyedül élnek azok 5 szobás családi házakban tengődnek,amiknek több mint 86 ezer a rezsijük
Ha meg igen,akkor nincs nagy baj szerintem...
Persze..... akkor azért jár hozzá hátizsák a többi kütyü miatt?
Ok..mennyit is dolgozott?
Ez mindenes teee
Ami épp akad....
Asszony régóta keresett állást azt talált, kettő hónap után leépítették. Azt mondta a hölgy neki telón kb 40papír lesz a segély.
Neked minden ratyis ami nem olyan mint a tied? Lehet te vagy a ratyi?
Hát a zappleóra biztosan nem műhódas kommunikációs....
Kastélyokban?
Műhód
Miért X2? .....felénk egyedül ének elég sokan.....
Nem...én nem az egyéni motorozásról beszéltem