Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze, én meg maga a nagy Napóleon
Csak néz rá a profil képemre, azt is verseny közben fotózták
Te meg azt nem olvastad el, amire hivatkozol.
Valamint kevered a dolgokat. Van közlekedés -ez a közúton történik- és van a szabadidős tevékenység. Elég fura magyarázat, hogy hát én szabadidőmben közlekedem...

""1. § (2) Sporttevékenységnek minősül a meghatározott szabályok szerint, a szabadidő eltöltéseként kötetlenül vagy szervezett formában, illetve versenyszerűen végzett testedzés vagy szellemi sportágban kifejtett tevékenység, amely a fizikai erőnlét és a szellemi teljesítőképesség megtartását, fejlesztését szolgálja.""
Úgy hogy 3 helyen dolgozik 1 ápoló, és nincs pénze saját kocsira hanem BKV-val jár be.
Eladó...kell?
Újra indul jövőhéten az Audi gyár Győrben!
Konkrét szabályok vannak rá hogy tehetem meg hogy ne üljek a picsámon, csak magatoknak kitaláljátok a nem létező szabályokat meg az értelmezését, és ráerőszakoljátok az egyéni véleményeteket másra. Azért bazmeg
Nem is mondta senki. Az szabadidős tevékenység, testmozgás.
Napisz@rnál tartotok megint...
Saját érveidet sem olvastad el. Nem szükséges versenyszerűen sportolni.
Lehet kötetlen szabadidős sport is. Azt meg lehet közúton....az általad linkelt szerint is.
Ugyanolyan L-es NXR-T hordok mint te.
Ketteske!
Azért ekkora a fejed...
Töltöttkáposztát eszem nem ilyen szarokat.
Amúgy meg akkor a bringázás sem sport, a gyaloglás sem az, de máskülönben a közlekedés A-ból B pontba mozgás.
Én A-ból Apontba mozgok, sportolási célzattal, ezért sport.
Én vagyok az ápoló ketteske!
Nem szeretem a csokist...vagy lehet meguntam
Mi ebben a meglepő? Én jól viselkedtem haza engedtek. Te nem, téged csak a számítógéphez engedtek oda
Szövegkörnyezet...tanultad? Tedd hozzá legközelebb hogy “ne vedd magadra,DE...”
A csokis sokkal finomabb!! A banános viszont egy kalap szart nem ér, a tyúkok sem ették meg.
Van persze...
Roller
Idézz akkor megint tőlem. Neked de nem rólad!
Nem nekem írtad hogy nem mindenki örökölt.....blablabla...akkor ki a faszomnak? Ott van!
Dehogynem. Van verseny licenszem is.
Faszt, homárkaját nem veszek.