Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a nagy hiba, mert ha korbácsolás után pár hétig állva alszik az ember akkor eszébe jut hogy az utasításokat be kell tartani
most ez teljesen mindegy hogy milyen utasítás

bár az én meglátásom szerint ez a maradj otthon egy faszság, de úgy néz ki nem értek ehhez..........
Én simán elütöm az időt, de az tuti hogy ha luigivel talalkozok tuti lapattal baszom pofán.
Öszödi beszédért is járna a gumibot.
Ha megüt akkor jöhet ez a vàlasz: Levágták egy indiai rendőr kezét, amikor számonkérte a kijárási korlátozás betartását! Írta az index!
Nah..faszom...igaz!
Elengedett kormánnyal.
Egyszer ütne meg EZÉRT gumibottal, olyan pofont adnék neki, hogy nem tudná mikor lesz karácsony.
Hol élsz te?
Ez nem “Etkó” Lacikám...én elengedett kézzel egykerekezek
Ugyan. Karantén van, el kell baszni valahogy az időt ha már nem motorozhatunk
Hát igen. Az alföldi egyenesekbe gázhúzáshoz az is elég lenne
De, mivel le van írva hogy nem lehet ölni és nincs kiemelve hogy mivel lehet mert semmivel nem lehet, ez pont annyira értelemszerű mint a sporttevékenységi mizériád. Sehova nincs leírva hogy mivel mehetsz és mivel nem, tehát ha autóval elmehetsz akkor morral is mehetsz, kár ezen lovagolni.
Milyen fekvőtámaszokat? Olyan a karod mint egy Etióp modellnek te hülye
1. Nem fotóztam nektek majrécsíkot soha!
2.kuss!
Csakhogy le van írva. 5.§-ban hogy szabad. Az nincs leírva hogy részletesen hogy mivel. Ahogy a szomszéd hátba szúrását sem részletezik, hogy milyen eszközökkel nem szabad.
...pedig de
De ha nem jön senki akkor ennyi idő is elég az elsőbbség megadásához.

Van egy csomó feltételezésed, de attól még nem következik az adott törvényből az amit képzelsz.

Pl mert te nem fáradsz el, ezért feltételezed hogy nem szabadidő sport a motorozás, de ez megint csak a te prekoncepciód, ahogy az is hogy hosszabb időre kell megállni a stoptáblánál. Holott csak annyi az elvárás hogy állj, meg és add meg az elsőbbséged. Mindkettő teljesíthető tetszőlegesen rövid megállás mellett is, hiszen az elsőbbségről meggyőződést nem a megállás után kezdi általában az ember hanem már a lassítási szakaszban is, tehát még csak nem is fizikai lehetetlenség.
Nem én írtam, hogy ami nincs leírva (nincs tiltva) azt szabad.
Vagy nem....
Ezzel most pont magadnak mondasz ellent.
De le van írva, hogy nem ölhetsz embert, nem okozhatsz neki sérülést. Nincs ott hogy kivétel csavarhúzóval.
Ahogy az is le van írva, hogy lehet egyéni szabadidő sportolni, és ugyan úgy nincs leírva egyenként minden eszköz amivel lehet, tehát minden amivel lehet azzal lehet.
Szerencsére nem az elvtársaid vannak hatalmon, ezért nem lesz ilyen.
A fekvőtámaszos videót ne felejtsd el!
Húú b+!

A megállás az, amikor nincs mozgás.
Valamint a megállás után meg is kell győződni a forgalomról.
Ha neked ez mind belefér 1 nanosec-be, akkor rendben. Kérdés, hogy a rendőrség, bíróság is elhiszi-e. Na meg hogyan bizonyítod szakértőivel?
Le van írva? hol?
Akkor gondolom az is, hogy csavarhúzóval sem lehet.... kereszthornyú csavarhúzóval sem lehet, torx csavarhúzóval sem.... egy vaslemezzel sem, laposvassal sem....stb.

Ilyenek nincsenek leírva és mégsem lehet!
Ez nem ámerika, ahol ilyennel lehet érdemben érvelni, hogy há' kérem nem volt leírva, hogy a makkát nem lehet mikróban száríttani....
"b) * „ÁLLJ! Elsőbbségadás kötelező” (11. és 12. ábra), a tábla azt jelzi, hogy az útkereszteződésnél - a megállás helyét jelző útburkolati jel előtt, ilyen útburkolati jel hiányában az útkereszteződésbe való behaladás előtt - meg kell állni, és az a) pontban említett úton érkező jármű részére elsőbbséget kell adni. A vasúti átjáróra a megállás után a 39. §-ban foglaltak szerint szabad ráhajtani."

Nincs sehol leírva időkorlát.