Hál istennek azért elkezdték szórni az 50-100 ezres bírságokat a jelen helyzetben hozzád hasonlóan gondolkodóknak. Pár nap / pár hét és gumibottal is fogják nyomatékosítani a dolgot szerintem....
Ez is csak a te személyes félreértelmezésen alapuló véleményed.
Ha majd a jogalkotó szerint sem lehet, akkor módosítja a rendeletet, de addig kiemelten lehet.
Fú, mikor lesz ennek már vége? Sport tevékenység, nem sport tevékenység... Faszom, felülök a motoromra elmegyek 200km-t ott teszek egy eü sétát az xy parkban és megyek haza, motoroztam nem találkoztam senkivel és a szabályokat is betartottam, ja és lehet hogy a családtag is mögöttem ült mert ő is akart eü sétát tenni.
Bringán is ülök. Akkor az sem sport? Sőt kajakozni is szoktam. Abban kifejezetten nehéz nem ülni. Pontosan hol van ez így összeírva hivatalosan? Mert bocs, de a te véleményedre annyira nem adok
Amúgy meg gyere ki velem Kakucsra. 20perc alatt be fogod ismerni hogy ez bizony sport
Hát hogyne!
Azért ilyen érvekkel, hogy nincs valami leírva....egy bíróságon nagyon ne érvelj.
A te logikád szerint is, ha simán kigurulsz az "Állj! Elsőbbségadás kötelező." táblánál, akkor elkezded magyarázni, hogy hátkéremszépen 1 nanoszekundum időre állva volt a kerék...
Miért ne?
Én a szabadidőm eltöltéseként, kötetlen formában végzek szellemi és tesztedzést, a fizikai és szellemi teljesítőképesség megtartására.
Nincs odaírva hogy "kivétel közút, vagy motorkerékpár"
Ahogy az is hogy kimehetek szabadidő sportolni.