Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Momentán az le van írva.
Ahogy az is hogy kimehetek szabadidő sportolni.
Csináltass videót róla, plíííííz!
Hál istennek azért elkezdték szórni az 50-100 ezres bírságokat a jelen helyzetben hozzád hasonlóan gondolkodóknak. Pár nap / pár hét és gumibottal is fogják nyomatékosítani a dolgot szerintem....
Motoron meg nyomom a fekvőtámaszokat jobbra balra.
Ezen nincs vita.
Ez is csak a te személyes félreértelmezésen alapuló véleményed.
Ha majd a jogalkotó szerint sem lehet, akkor módosítja a rendeletet, de addig kiemelten lehet.
Ez nem így működik!
Az sincs leírva sehol, hogy kést nem szabad a másik ember hátába szúrni.....akkor az rendben van és nem büntethetnek érte?
Basszus.... ott tekersz! Testmozgás, izom munka!

Igen, kakucson sport! A közúton közlekedés..... Tényleg azonosnak látod a kettőt?
De meg KELL állni. A pillanatnyi sebességednek - bármilyen kis időre is - NULLÁRA kell csökkennie.
Egyrészt akkora majrécsíkkal amit fotóztál nekünk büszkén nagyon nem vigyorognék a helyedben.
Másrészt nem ez volt a kérdés.
És igen. A stoptáblánál is elég az 1nanoszekundumra megállni, már azzal is teljesítve van a törvény betűje.
Fú, mikor lesz ennek már vége? Sport tevékenység, nem sport tevékenység... Faszom, felülök a motoromra elmegyek 200km-t ott teszek egy eü sétát az xy parkban és megyek haza, motoroztam nem találkoztam senkivel és a szabályokat is betartottam, ja és lehet hogy a családtag is mögöttem ült mert ő is akart eü sétát tenni.
De nem a közúton.... ...ott most semmi keresni valód nincs motorral.
Pedig ha nem korrupt a bíróság olyanért ami nincs leírva, nem büntethet. A leírtaknak pedig megfelelek.
Bringán is ülök. Akkor az sem sport? Sőt kajakozni is szoktam. Abban kifejezetten nehéz nem ülni. Pontosan hol van ez így összeírva hivatalosan? Mert bocs, de a te véleményedre annyira nem adok
Amúgy meg gyere ki velem Kakucsra. 20perc alatt be fogod ismerni hogy ez bizony sport
Kard fűrész
Asszonynak most lett kész a kardja, már van mindenkinek
Miiii...az Linda a babettával
Hát hogyne!
Azért ilyen érvekkel, hogy nincs valami leírva....egy bíróságon nagyon ne érvelj.

A te logikád szerint is, ha simán kigurulsz az "Állj! Elsőbbségadás kötelező." táblánál, akkor elkezded magyarázni, hogy hátkéremszépen 1 nanoszekundum időre állva volt a kerék...
Az ülés csak szerinted testmozgás.
Miért ne?
Én a szabadidőm eltöltéseként, kötetlen formában végzek szellemi és tesztedzést, a fizikai és szellemi teljesítőképesség megtartására.
Nincs odaírva hogy "kivétel közút, vagy motorkerékpár"
A lónak a faszat, es nem motor, reciklált tejfolospohar.
Nincs felsorolva, szóval én testmozgást végzek motorral
Na miaz? Most épp minek képzeled magad? Múltkor még tűzoltónak, most már ápolónak?