Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki tudja esetleg cross gumival lehet menni műszakira? Mármint átengedik úgy a motort? Köszi!
kivétel 5. §
...mivel hogy ez még mindig nem változott meg
Most valóban jobb a helyet, mert megnyitottak egy halom karantén kórházat, és eloszlanak az esetek, így egyenlőre most békés állapotok vannak.
Meg az elején amikor asszonyék nyakába szakadt minden korona gyanús eset, akkor a többi helyre nem irányítottak annyit, így máshol valóban lógatták a lábukat.
Most már ez annyira nincs így de egyenlőre nincs gond.

Az is igaz hogy akit lehet küldenek haza, nehogy elkapjon valamit a kórházban.
Szóval tényleg csak az életbe vágó eseteket tartják bent.
Na..a Spanyolok visszaindítják a gyárakat
https://www.szeretlekmagyarors...
Lecserélték
A fluimucilos reklámban a kisgyerek fogadjunk hogy a rokonod!
Azért nem pont innen indult az egész
A dobozolt hengertáskás motoros simán lehet hogy csak azért pakolta fel a motorját mert hát adventure és arra kell a doboz meg a táska
Én is láttam egy hasonló csapatot. 14-16 motorost, ahányan voltunk annyit számoltunk Na mimdegy, nemhogy ilyenkor, soha sem motoroznék ekkora csordában. Hülyék azok de nem azért mert most hanem mert egyáltalán csordában motoroznak.
Szombaton láttam 6-os konvojt, némelyik motoron ketten. Nem helyi speedes hülyegyerekek voltak, idősebbnek tűntek a motorok alapján. Ez nem Pesten van a Balcsin, itt az alföldön, lehet, itt lazábbak a népek - meg a yard.
ui: biztos nem csak tankolni voltak, dobozokkal és hengertáskákkal
Innen indult a beszélgetés te fasz...fogd már fel a szétsugárzott agyaddal!!! Sikerül???
De fogd már fel hogy te megállsz bandázni és kávázni, csak Alfa nem
Ugyan ez
Az Iphone 9lesz! Legalábbis remélem. Az lesz a 8-asom utódja mert a 10-11 irreálisan drága. Kurva anyjukat, tegyenek bele egy nagy akksit az A13 mellé és bírjon vígan 10-12óra képernyőidőt.
Jahh..az más
Azért eltelt egy hónap....én sokkal rosszabbra számítottam! Ha az idősek otthonát nem számoljuk,nem is rossz
Nálunk mindent szabad, a szomszèd 150méterre van. Legtöbbszőr nincs itthon, a követkző szomszéd meg hallókészülékes, aztán van egy alkoholista és már legalább 400méter távnál járunk.
Tudom...
Meg akartam venni az SE2-őt ,de nem adták ki
Amúgy meg ne reménykedj. Egy hónap múlva pont hogy rosszabb lesz a helyzet. Most kell menni amíg lehet.
Én beindítottam ma a korfureszt legyenek hálásak hogy nem a lancfűreszt
Helyes
Ha jól tudom, a telefon akkor is tudja hívni a 112-t ha nincs térerő. Sokszor azt írja ki “csak segélyhívás” gondolom erre már kitaláltak valamit.
Bááár, egyszer akartunk mentőt hívni egy motoros balesethez és fel kellett szaladjak a völgyből a hegyre mert nem tudtam telefonálni
Annak semmi köze az ünnephez. Hétvégén nem lehet...bár ezt is helyileg szabályozzák.
Egyelőre csak a telekom ad e-sim-et... és hálózaton kuld...
Nem miattam fog telítődni ezt megígérem.
Kurva nagy ünnep
Bár én melózom dupla pínzírt
Egész hétvégén nem flexeltem... most már jó lenne ha lehetne
Na..komolyan..
Lehet kapni asszem 1 hete itthon is Apple Watch -ot ,ami kártyás is. 200 ezer környékén van. Én kint vettem az enyémet...
De tényleg nem tudom hogy küldi e a segélykérést GPS alapján ha nincs térerő. Fingom nincs