Nem azért írtam, hogy érdekeljen....
Csak érdekességképpen, hogy eddig is többen haltak meg otthon, mint bármilyen járványban és ugye most maradj otthon. Egy kis furcsaság...na.
Ez azert nagyon nagy szégyen, hogy már 2hete vajban van az eü ellátás pedig alig volt beteg. Itt siránkozzak a nővérek hogy mennyire túlterheltek, magamutogató pöcsök csomó mindent vittek a mentősöknek és az ápolóknak csak azért, hogylegyen egy instagram kép róla. Közben a kórház üres volt, a nővérek a telefonjukat nyomkodták az ágyakban fekve. Ez volt 2hete.
Gyakorlatilag telítettnek lehet nevezni mert kötelezően szabadon kell tartani az ágyakat és tartalékban minden orvost így jelenleg alig van bármilyen ellátás akárhol bármi is legyen a baj így a balesetest is csak ímmel ámmal látják el és hazaküldik amint lehet.
Persze, nem tilos motorozni ahogy gépjárművet használni sem. Csak nem sporttevékenység.
Én is mentem a hétvégén. Volt, hogy a Lepencei szakaszon szembejöttek a motoros rendőrök és ők intettek elsőnek.
Gino... értelmeseket írsz amúgy, de qrvara nem érdekel a háztartási baleset statisztika, mert valaki elvágta az ujjat
Ahogy írták, mindenki nyugodjon le a picsaba, legyen egy kicsit felelős gondolkodású, hogy minél kisebb legyen a kihatása az országra a fertőzésnek.... nem kell ezt túlspilázni, nem hiszem, hogy ez olyan nagy dolog...
Én ezt megértem, de nem tiltja semmi a motorozást, biciklizést, futást, horgászást vagy bármilyen sporttevékenységet mindaddig amíg nem csoportosulunk.
Elmentünk motorozni, sőt a hétvégén kb 500km-t mentem. Maszkban tankoltam, kézfertőtlenítőt használtam, itthonról vittem vizet. Nem álltam meg olyan helyen ahol láthatóan sok ember van, próbáltam elkerülni a csoportosulást. Barátokkal voltam, akikkel amúgy is rendszeresen találkozom de tartottunk tisztes távot amikor megálltunk.
Rengeteg rendőrrel találkoztam, nem állítottak meg, nem csináltak semmi.
Igaz, nem Csesznekre mentem ahol versenyzett mindenki a szerpentinen és nem is az Északi-középhegységbe.
De ne legyen már telítődött Laci...pihizzünk már picit. Nem hiszem hogy nem lehet kibírni! Itt nem a motorozásra van ez kihegyezve,hanem arra IS!
Levi is a motorosokat hajtja...igen...ők is üljenek a seggükön picit! Aztán meg mehetünk 1 hónap múlva.
Áhhh...nagyon ritka ami nincs rommátörve,azokat meg nem nagyon veszik. Az enyémet alku nélkül elvitte egy Pesti fogorvos. Bár hibátlan állapotban volt...
3-4 hónap múlva meg veszek valami 3 millás vasat 2 milláért..
Évente nagyságrendekkel több baleset, halálos is történik az emberek otthonában.
Ez most biztosan emelkedni fog, mert többet vannak otthon.
Szóval nem biztonságosabb otthon SEM, de ha otthon maradsz, akkor csökkenhet a fertőzés terjedése. Mert bizony sokan úgy átesnek6átestek rajta, hogy nem is tudták. De ahol megfordult, akikkel érintkezett simán továbbadhatták és másnál lehet problémát okozott....
Pilismaróton meg vadkemping...havernak volt büféje a kikötőnél
Magyarul, ami nem muszáj.
Csak érdekességképpen, hogy eddig is többen haltak meg otthon, mint bármilyen járványban és ugye most maradj otthon. Egy kis furcsaság...na.
Max a Nánási találkozóra Augusztusban....ha lesz.
Én is mentem a hétvégén. Volt, hogy a Lepencei szakaszon szembejöttek a motoros rendőrök és ők intettek elsőnek.
http://youtu.be/j9dAAFIZeUM
Ahogy írták, mindenki nyugodjon le a picsaba, legyen egy kicsit felelős gondolkodású, hogy minél kisebb legyen a kihatása az országra a fertőzésnek.... nem kell ezt túlspilázni, nem hiszem, hogy ez olyan nagy dolog...
Elmentünk motorozni, sőt a hétvégén kb 500km-t mentem. Maszkban tankoltam, kézfertőtlenítőt használtam, itthonról vittem vizet. Nem álltam meg olyan helyen ahol láthatóan sok ember van, próbáltam elkerülni a csoportosulást. Barátokkal voltam, akikkel amúgy is rendszeresen találkozom de tartottunk tisztes távot amikor megálltunk.
Rengeteg rendőrrel találkoztam, nem állítottak meg, nem csináltak semmi.
Igaz, nem Csesznekre mentem ahol versenyzett mindenki a szerpentinen és nem is az Északi-középhegységbe.
Ez tény, valóság, megtörtént dolgok.
Levi is a motorosokat hajtja...igen...ők is üljenek a seggükön picit! Aztán meg mehetünk 1 hónap múlva.
3-4 hónap múlva meg veszek valami 3 millás vasat 2 milláért..
Ez most biztosan emelkedni fog, mert többet vannak otthon.
Szóval nem biztonságosabb otthon SEM, de ha otthon maradsz, akkor csökkenhet a fertőzés terjedése. Mert bizony sokan úgy átesnek6átestek rajta, hogy nem is tudták. De ahol megfordult, akikkel érintkezett simán továbbadhatták és másnál lehet problémát okozott....