Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Órát sem hordok, pláne nem ilyen ratyis órát
87*2=? Így már elég?
A nemlétező térerőn keresztül?
Pontosan az egyéni motorozásról volt végig szó. Te kezdtél terelni meg mellébeszélni.
Mert?
87000 a munkanélküli, az a számlákra is alig elég ha elég (nekem pl. nem) így ha erre szorulnék akkor biztos nem tudnék rendelni 1 kg kenyeret sem.....
Ezért kell Applewatch-ot venni! Ha elesel küldi a koordinátákat
Kötekedel wazze ?!
Ez a véleményed sem igazán megalapozott.
Én akkor agyonverem!
Ez tejesen jogos... lenne! De olyan helyre megyek ahol nincs térerő, mire megtalálnak már halott vagyok
Marad! Kap munkanélkülit 3 hónapig,ami elég! Mivel most kaján kívűl semmire nem kell költeni. A hiteleket is befagyasztották. Úgyhogy hajrá!
Sokaknak nincs megtakarításuk...
Van rajta küszöbspoiler......
Ha eldobsz egy ágat a kutyának és az azt visszahozva feldönt és eltöröd a lábad miután a kezeddel tompítva az esést átpördülve halántékkal kifordítasz egy követ amire felüléskor rátámaszkodsz könyökkel ami szilánkosra törve alád fordul amitől a csuklód visszahajolva roppan szét és a kiszakadt artériából fröcskölő vért belélegezve a tüdődet károsítod akkor igen, teljes bizonyossággal kijelenthetjük, hogy leterhelnéd a rendszert és ezzel más valóban beteg emberektől vennéd el a helyet.
Mitől sportkocsi? Nagyobb a teljesítménye, mint egy átlagosnak?
Attól az még nem sportkocsi..... legfeljebb sportos kocsi a többihez képest.
...már amíg kapunk fizetést, ugye. Utána meg az egész félretett zsetont szép apránként feléljük....
Aha, és annak megmarad pénze akit már 3hete elküldtek a munkahelyéről ?
Vásárolj minden felesleges szhart online, házhoz szállítással!
Nem! Csak én...nekem sportkocsim van! Tehát én mehetek...
Nézzük a jó oldalát! Tisztább a levegő és a vizek!
Meg megmarad csomó pénzünk,mert nem tudjuk elnyaralni

Milyen sporttevékenység, ha motorral közlekedsz közúton?
Akkor ennyi erővel minden jármű sportol, aki közúton közlekedik?
Attól hogy jogász nem okosabb, csak annyi hogy bármit vagy az ellenkezőjét képes belemagyarázni
Én érvelek. Ha te ezt nem tudod értelmezni az a te szégyened.
Van motorom! Ódakocsis!!
Ma el is megyek a kutyával sétálni, azt szabad ?! Vagy terrorista leszek ? Kaputól 500méterre kezdődik az erdő, nincs egyetlen ház sem útközben, az elmúlt években soha egyetlen emberrel sem találkoztam ezen a területen pedig heti átlagban 30km-t sétálok vele minimum.
Mehetek vagy nem ? Ja az a baj, hogy veszettség ellen ki van szórva csali, tehát csak pórázon viszem.