Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

180 km, néha több...
1 ho mar letelt, es nincs, havi milliom, huhh bocsi, aruban van. Ami most gyakorlatilag zero ertek.
Nem sirok teny, kikonyorgok 3 havi haladekot, de ha ez juliusban tetozik akkor az szeptemberben kezd talan visszaalni a januarira. Azt meg vegkepp KO. Ennyi tartalek nincs senkinel.
és akkor az így kiesett bevételt a te pénztárcádból(is)fogják kihúzni valamilyen címen,akkor az lesz a baj.jó ez így maradjon csak a hülyék adója
Ha ez rájuk lenne veszélyes, imádkoznék minden este és reggel hogy tomboljon itt is a járvány
Van, csak megtagadtak az adatszolgaltatast, es a negyzetkilometerre eso nepsuruseg sem akkora mint lombardiaban.
Most olvasom a nyeten, hogy vannak szagértők, akik szerint nálunk JÚLIUSBAN tetőzik a buli Elnézve a mostani nyűglődéseket a karantén miatt, lesznek itt még gondok a kövi 3 hónapban meg aki amiatt sír, hogy nem bírja bevétel nélkül meg nincs 1-2 hó tartaléka - na azok is nagyon fognak panaszkodni
mert azok nem cigányok
A svédeknél miért nincs ez ?
miért? pl mostanában sokat mozgok full fos utakon, a traktorok szétbasznak minden földutat mégis mindenki élve marad rajta
szóval a szar út nem jelenti azt hogy életveszélyes, a megválasztott sebesség ami életveszélyes lehet
kivétel az autópálya ott van egy minimum sebesség ha ott baszott nagy lyukak vannak akkor esetleg lehet életveszélyes
Hasonloan lazán kezeltek az egeszet a digokhoz. Piknik, sieles, kit erdekel elspriccelek delre. Csakazert is bandazom a spanokkal.
Aztan meg mikor 500 assaval hullottak a nyuggerek es minden munkahely leallt hoppa gond lett. Ez kell ide is?
Hát pedig a szabály az mindenkinek szabály
Pedig az is emberéleteket veszélyeztet.
Szóval mehet a törvényhozónak is a korbács
Nem maradna rendőr, törvényhozó, útfenntartó.....
a kátyús út csak haszonszerzés miatt kátyús, hiszen azt mindig lehet tákolni, ha egyszer megcsinálják 8-10 évig nem lesz belőle pénz
amúgy a kreszben szerintem semmi nincs a minimális út minőségről,
Náluk 2hét alatt 100x annyi fertőzött lett mint nálunk. Valami oka van ennek.
Én benne vagyok. Egy feltétellel.
A rendőröket és a törvényhozókat, valamint a silány kátyús utat nem megjavító útfentartókat is ugyan ilyen rend szerint korbácsolják, amikor vétenek a közösség ellen, gondatlanságukkal.
Baszki, a spanyolok is jo bulinak tartottak a szabalyok gumikent ertelmezeset, elmentek robotkutyat setaltatni, meg 50-en kertek kolcson a szomszed kutyajat hogy kijussanak.
Azt amikor a yard kuldte haza oket es mar masfel honapja huzodik, mindenkinek kifogy a tartalekpenze, a segely sem eleg, amikor az 5 ezredik embert rugjak ki naponta akkor hoppa nem annyira buli rugalmasan kovetni.
Baj lenne, ha így gyűjtenék... akkor én szarul állnék Volt 89-ben egy 65 városban, 2009-ben meg egy 45 a 30-as övezetű lakótelepen. Fejem felett lebegne akkor Domesztosz kardja
ezt nem értem

amúgy kb 3 perc alatt kidolgoztam a tutit
pl gyorshajtás mértéktől függően 1-3 korbács ütés, a következő gyorshajtáskor ismét, de az előzőt is mindig megkapja
a 4.-5. gyorshajtáskor elég számottevő ütés szám összejön ahhoz hogy még a 60as iq-val rendelkező is megvilágosodjék hogy a gyorshajtás szar következményekkel jár
ugyanígy a többi szabálysértés- bűncselekmény is normalizálódna egész hamar
hát azért mondjuk 30év alatt begyűjteni 3 gyorshajtást,én nem nevezném száguldozó embernek.
de hát mindegy is,mert ez a rendszer sosem lesz.
Szerintem erről is gyuribácsi tehet szerintem.
Csak a szokasos.
Lehet vízen van azt az öreg nókián nem tud benézni ide.
Visszaolvastam, de kár volt - nagyon lefáradtam és még Pipi itt sincs
Gyorshajtás visszaszorításán van a hangsúly!!!!!!!!
Nem kell se 18 évesen, se 60 évesen hajtani!
Vagy vállalni kell a következményeket!
De én lezártam ezt az eszmefuttatást veled.
Köszi.