Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kussoltok!
Úúú...vegyél fahéjas szárított almás zabpelyhet is ...barna dobozost! Csak ott lehet kapni
Tessék, megtettem helyetted. Nem vetted magadra mégis személyeskedésbe kezdesz és takonynak nevezel. Utána, nem is csoda hogy azt írom, azt hittem, szűrik az ilyet.
Még mindig csak a te véleményed ez
Ok..
Holnap kardfűrész akció lesz a lidlben. Reggel megyeeeeek.
https://www.lidl.hu/hu/p/barka...
Nyugodtan idézhetsz. Nincs benne a mondatomban a Te neved sem rád utaló szó. Tehát nem rólad szól, az hogy te kifakadtál és magadra vetted, nem az én bajom.
Most ne idézzelek már légyszi....
Nalam ritka a hitel mint a feher hollo, a 2008 utan szitokszo lett a hitel.
Kuss! Innen indult!
Nem rólad írtam hanem neked, folytatva a beszélgetést. Oriási a különbség.
Már nem 1, hanem 3-4 idősek otthonában alakult ki gócpont. De hogy került be mindegyikbe a fertőzés? Ők tuti nem voltak Tirolban sielni....
Te füstölt agyú vidéki tűzoltó, fogd már fel hogy kurvára nem innen indult, csak te jössz mindig ezzel.

Igaz...igaz...
Valóban elég jól állunk. Sikerült ellapítani a görbét, de pont ezért még mindig a felfutási szakaszban vagyunk.
Az idősek otthona az elég komoly kiugrást okozott a statisztikán, de szerencsére elég jól izolálták.
Az valóban van benne - de ez a jelen problémát nem oldja meg.....
Nem tudom magamra venni,mert nem igaz. Ezen akarok ki! Hogy mert nekem ilyeneket írni ,mikor semmit nem tudsz rólam!
Sőtt...2 pontos EKG és polzoximéter is van benne...meg még sorolhatnám...
Aha, hát persze, hogy igazad van. Kiakadsz mindezt azért mert magadra veszel dolgokat.
De...benne van...
....és nem az almásórában van.
Nem véletlenül "érdeklődtem" én annyira.
Ha a konkurencia hálózatát látja, akkor azon tudsz segélyt hívni, de térerő nélkül nem.
A faszér' nem bírsz megülni a picsádon. Nyeld be (mint mindenki) hogy ez egy pocsék, elvesztegetett év lesz, minden szempontból....
Na figyelj szaroskám. Ha már így ki hoztad belőlem ,elmondom miért nem bukok ki a teszteken
Te 25 évesen az apád faszán lovagolsz még mindig,meg anyukád mossa a szaros gatyádat! Ha nagyon nagy dráma ér,kimész az erdőbe és kivered a faszod...aztán meg felpattansz a 2 millós motorodra és elmész 1 hétre a haverokkal csavarogni. Ha ez sem elég,akkor itt mindenkit kikerülsz mert te hatalmas rutinos öregróka vagy,aztán meg elmélkedsz a gazdaságról meg hogy a szegények így meg úgy. Nem hiteles!
Az itt lévőknek a 99%-nak nem volt 25 évesen ilyen értékű motorja,de az is gyanús ,hogy külföldön csapatták hetekig unalmukban! Nekem sem!
Tudod mit csináltunk? Dolgoztunk és gyűjtögettünk és családot alapítottunk 25 évesen....nem pedig okoskodtunk és pofáztunk!
Nekem meg te ne ugass hogy miből van házam meg nyaralóm te csecsszopó...ébredj már fel te fasz! Mi a geci közöd van neked bármihez is. A tűzoltóságot meg vedd le a szádról,ott nem ilyen kislányok vannak ezt már mondtam! Majd ha megmentettél pár életet,talán beszélgethetünk erről is!