Pár éve volt kártyám hogy versenyző vagyok. Akkor ha odamentem volna Lacihoz az utcán és úgy fejberugom hogy az orra háromfelé törik,az álla meg kétfelé,akkor nem kapok semmit. Mert ez nem súlyos testi sértés,hanem csak sportoltam egy jót
Nincs.....a többségnek nincs, aki melósként élte az életét folyamatosan épp csak picivel a minimálbér fölött annak annyija van ameddig az előző havi fizuja kitart, régóta írogatunk erről, vajon mennyi lenne az a fizu amennyiből bármennyit tartalékot tudna félretenni valaki egyedül vagy 2 gyerekkel? Albi árakat figyelembe véve egyedül is legalább 250 kell csak a megélhetéshez és ennyit átlagban nem keresnek.....valamit mindenki rosszul csinál aki átlagosan próbál élni.......ne azt vegyük alapul, hogy ide kik írnak mert itt senki nem az átlag (még én sem jelenleg). Nem véletlenül futnak állandóan a fogyasztási hitelek mert egy hűtőt nem bír az átlag megvenni hitel nélkül nem még éljen hónapokig.
A motorozas, közúton tényleg nem sport. Ha az lenne, lenne licenszem és azt mutogatnám a rendőrnek ha megkérdezné hogy miért egykerekeztem vagy mentem 100felett a lakotton...
Viszont sportolni, futni vagy sétàlni mehetek motorral ugyanúgy mint autóval.
Nem tudod felfogni hogy a motorozás nem sportolás hanem közlekedés? Azt hittem értelmesebb vagy sokkal.
Ha te a Hungaroringen hivatalosan versenyzel motorral,az sport...de ez ugye nem te vagy?
Nem fejtem ki az álláspontomat a tartalékolásról ,mert tudom hogy sokakban megforgatnám a kést.
De azért egy 40 éves embernek legyen már pici tartaléka. Ha meg nincs,akkor valamit rosszul csinált...el kell gondolkodni.
Na, ezért mondom én hogy nem a motorossal van a baj. Nem a felelőtlen bandázós motorossal! És hiába lesz kijárási tilalom, ha a gazdaság összeomlik.
Én előreláthatólag nagyjából 1évig nem fogok egy forintot sem keresni viszont kell fizessem a KATÁt. És én jó helyzetben vagyok! Ha körbenézek, rengeteg ismerős éhen fog halni ha ez így marad hónapokig, mert egyszerűen eddig sem tudott tartalékot felhalmozni és most elég sem lesz az a 40-80ezer forint havonta. Szerencse hogy nyár van és nem kell fűteni.
Egy motorversenyző sem edzhetne közúton motorozással.
Közúton közlekedés történik.
Viszont sportolni, futni vagy sétàlni mehetek motorral ugyanúgy mint autóval.
Ha te a Hungaroringen hivatalosan versenyzel motorral,az sport...de ez ugye nem te vagy?
De azért egy 40 éves embernek legyen már pici tartaléka. Ha meg nincs,akkor valamit rosszul csinált...el kell gondolkodni.
Ezt én mind teljesítem motorozáskor.
Én előreláthatólag nagyjából 1évig nem fogok egy forintot sem keresni viszont kell fizessem a KATÁt. És én jó helyzetben vagyok! Ha körbenézek, rengeteg ismerős éhen fog halni ha ez így marad hónapokig, mert egyszerűen eddig sem tudott tartalékot felhalmozni és most elég sem lesz az a 40-80ezer forint havonta. Szerencse hogy nyár van és nem kell fűteni.
A kerülendő szó és értelme az saját döntés.