Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos dolgozni...
Mire fel, ez egy baromság.
Tudsz egy jót?
Azért zsákutca mert csúcs...nincs tovább
A kávéracer az meg ilyen divatbuziskodás. Az már a lejtő...
Aha, most jön a terelés... ugyan

Én megértem hogy mindneki otthon kellene kuksoljon és ne menjen sehova. De ez kivitelezhetetlen. Olaszoknál 1hét alatt elindult a pokol vagy még rövidebb idő alatt. Itt is lehetett volna ugyanez, mégsem lett. Zárkózottabbak vagyunk, lehet, hogy szervezetünk is jóval ellenállóbb.
Kezdek Pipivel egyet érteni, az öregeket és betegeket be kell zárni aztán indítani a gazdaságot.

De ne akarjuk már beledumálni hogy az a pár vagy legyen inkább sok motoros miatt lesz itt szeptemberig zárlat meg miattuk lesz világvége. Ez álszentség.
Honnan tudod hogy azok az emberek honnan hova mentek, ja, hogy te feltételezed.
Ha kaptál piros cetlit akkor maradj a seggeden. Addig meg viselkedj úgy mintha fertőzési forrás lennél és redukáld az emberi kontaktust az elemi létszükséglet szintjére, valamint tartsd a higiéniai ajánlásokat. (távolság, maszk, gyakori kézmosás, fertőtlenítés)

A kijárás csak azért van korlátozva hogy ne találkozz emberekkel. Ezt egy értelmes ember be tudja tartani. Motoron illetve az autódban ez maximálisan biztosítható. Ezért nincs korlátozva.
Kedvelt kiránduló helyek látogatása van korlátozva, mert hiába egyedül megy, ha sokan vannak elkerülhetetlen a kontaktus.
Ezt én felfogom, de neked csak azt mondják hogy ne menj sehova, mert ennél komplikáltabbat úgy sem értenél meg
Hát hogyne!
Biztos jobban tudod, mint egy jogász!

De a közúton közlekedés, nem sportolás. Tehát a motorkerékpárral való közlekedés, nem sporttevékenység.
Amit idéztél az nem a közúti közlekedésre vonatkozik. Hanem ha elmész futni, szabadtéri edzési lehetőségek....stb.
Az zsakutca,dinoszauruszoknak,a hipsztet caferacer a menci.
Simán megtették.... fejenként 50e.... jogos is, sőt elnézők, én 500e-t adnék mindenkinek...
2 hete motoroztam EGYEDÜL és sehol nem álltam meg. Itthon tankoltam...ezt is írd le nyugodtan,mert így kerek! Akikről most beszéltünk azok nem egy kört mentek valószínű(90%). Meghalnak hát meghalnak jaja..igazad van. A klinika mellett lakom,ha a szüleidet is beviszik majd, ugorj fel egy kávéra dumcsizni. Remélem nem kerül rá sor. Vitát lezártam...neked ez így jó...nekem is...hajrá!
Na ez pont a motorzgatasra nem igaz

Amúgy megkaptam az üdvözletet
Hát akkor meg az éhséget/éhhalált kapom el.
Ez mellébeszélés. Pont amire hivatkozva állítja hogy nem sport az alapján én azt mondom hogy sport.
"1. § (2) Sporttevékenységnek minősül a meghatározott szabályok szerint, a szabadidő eltöltéseként kötetlenül vagy szervezett formában, illetve versenyszerűen végzett testedzés vagy szellemi sportágban kifejtett tevékenység, amely a fizikai erőnlét és a szellemi teljesítőképesség megtartását, fejlesztését szolgálja."

Motorozásnál minden teljesül.

Majd ha megtiltják az 5.§ szerinti egyéni szabadidős sportot, akkor ahhoz tartom magam, de addig élek a törvény adta lehetőséggel.
Nagyon magabiztosan beszélsz. Németek elindítják a gazdaságot, külföldi sofőröknek +1500eurót akarnak adni csak menjenek vezetni. Repülővel viszik a románokat dolgozni. És te meg szidod a motorost hogy miért megy el motorozni. Na ez a nevetséges
Svédekkel mi a helyzet ? Megy minden ugyanúgy, meghalnak hát meghalnak.
Kettősmérce, álszenteskedés. Múlthéten vagy előtte meg dicsekedtél hogy motoroztál, akkor még szabadott vagy mi van ?
A sportmotor a csúcs kisfiam..te most csak még ballagsz a csúcs felé. Van aki soha nem ér el addig...mert nem is akar.
Ezt mond el egy Spanyolnak, ahol az utcákon koporsók vannak és halottak...MOST!
Nyíván a németeknél nem..de azért,mert betartják az intézkedéseket. Spanyol vagy Német akarsz lenni? Ha Német,akkor maradj a picsádon és fogd fel végre!
Miért állsz meg kávézni? Ja igaz, sportmotor. 5km-enként pihenni kell
Nekik is a kurva anyjukat, annak aki kitalálta hogy büntetni kell.
Hortobágyon is szórtak ki büntiket...
Ez is egy jó nagy hülyeség... németekkel mi a helyzet vagy az osztrákokkal? Holnaptól nyitnak a boltok, Rómában meg a metro. Biztos a motoros fogja itt széthurcolni a vírust. Istenem...
Reggel beleköpök a tesztbe,az meg kiírja hogy negatív! Szólok a haveroknak is és ha ők is negatívak mehetünk is motorozni. Aztán megállunk kávézni,ahol a felszolgálóra ki van tűzve az aznapi tesztje...hogy negatív és dolgozhat. Elkéri a tesztünket és hozza a kávét. Így csináljátok ti is?
Mert ha nem ,akkor bárki lehet fertőzött!!!
Amióta karanténban vagyok nem mentem ki a lakásból!
Ez egy jó nagybaromság. Nem büntethet meg 100-ra mert ketten ülnek a motoron. Főleg ha egy háztartásban élnek. Ha ez igaz lenne, autósokat is végig kellene büntetni. Egyszerűen csak egészségügyi sétára mentem és semmi sem tiltja hogy ezt motorral tegyem.

Nem tudom hol volt ez a büntetés, én csak Csesznekről hallottam és ott is azokat büntették akik fel le motoroztak.

Szerinted megérdemli szerintem meg csak álszenteskedsz.
Akkor nem a garázs előtt kellene mutogatni magad.Ennyi erővel a Marcipánba ,vagy Garaihoz is beülhetnél.
Igen,az enyem,mind az 50 kiloja.