Nekem mindegy ...kurvára gyűlik a pénzem,meg ha nem lesz gazdaság az én munkahelyem akkor is menni fog ez 100%!
Csak kurva sok ember munka nélkül van ,ne kelljen már őket lelőnöm ha betörnek mert éhesek lesznek...mert Májusban “lehet menni”. Lehet persze...csak így toljuk...toljuk...toljuk....
Há mitől? Az otthon,aradástól?
Ha elmennek motorozni csak megállnak pihenni..kávézni...dumcsizni. És már terjed is......
Nem motorozás közben terjed....
Tipikus felfogas,mindig mutogatunk hogy de hat mas szrnnyezi a kornyezetet,mas is atmegy a piroson,mas is lop meg csal.Mas megy boltba.
Vilagosan le vam irva,ha nem fontos marafj a kibaszott seggeden,kulonben szeptemberig elhuzzak.
Ha ez bem lehet felfogni.......
Ezt csak te vetted a fejedbe, azt biztatod magad hogy pedig milyen igazad van.
Egyéni sportolás még mindig mehet.
A csoportosulás amire büntetnek.
Németeknél meg pár helyen van bevezetve hogy se bringázás, se motor nem mehet mert terhelt az egészségügy, de nálunk nincs ilyen.
Ha nem érted meg, nem fogom elmagyarázni.... most fegyelmezettnek kell lenni, legalább aki felfogja, hogy helyzet van.... el kell olvasni, mit jelent a kijárási korlátozás, nem kifogást keresni.... ennyi...
De en inkabb dögnehez szemetkupacnak becezem.
Viszont a közúti motorozás -még mindig- nem sport tevékenység.
https://hegylakok.hu/2020/03/k...
Csak kurva sok ember munka nélkül van ,ne kelljen már őket lelőnöm ha betörnek mert éhesek lesznek...mert Májusban “lehet menni”. Lehet persze...csak így toljuk...toljuk...toljuk....
Ha elmennek motorozni csak megállnak pihenni..kávézni...dumcsizni. És már terjed is......
Nem motorozás közben terjed....
Vilagosan le vam irva,ha nem fontos marafj a kibaszott seggeden,kulonben szeptemberig elhuzzak.
Ha ez bem lehet felfogni.......
Egyéni sportolás még mindig mehet.
A csoportosulás amire büntetnek.
Németeknél meg pár helyen van bevezetve hogy se bringázás, se motor nem mehet mert terhelt az egészségügy, de nálunk nincs ilyen.
Én sem motoron kaptam el,de 22-én lejár a karanténom és megyek motorozni.Sőt bevásárolni is.