Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mlgu6? A tiedet!!!
Nem,a hivaltalos neve MLGU6.
De en inkabb dögnehez szemetkupacnak becezem.
És én honnan a faszomból tudjam hogy beteg vagyok e? Van nálad teszt? Adj már egy marékkal pajti!
Igen, lehet sportolni. Ahogy a gépjárműhasználat sem tiltott.
Viszont a közúti motorozás -még mindig- nem sport tevékenység.

https://hegylakok.hu/2020/03/k...
Nekem mindegy ...kurvára gyűlik a pénzem,meg ha nem lesz gazdaság az én munkahelyem akkor is menni fog ez 100%!
Csak kurva sok ember munka nélkül van ,ne kelljen már őket lelőnöm ha betörnek mert éhesek lesznek...mert Májusban “lehet menni”. Lehet persze...csak így toljuk...toljuk...toljuk....
De ne az menjen motorozni aki beteg!Vagy már az is terjeszti aki nem vírusos?
De az... kiskapu...
Van több ember is, aki érti
Há mitől? Az otthon,aradástól?
Ha elmennek motorozni csak megállnak pihenni..kávézni...dumcsizni. És már terjed is......
Nem motorozás közben terjed....
A motorozás nem egyéni sport mondom, ilyenkor mindenkiben hirtelen erős lesz a liberális felfogás
Egy egy Birodalmi lépegető talpa?
Úgy lesz a gazdaság leépítve,ha fél év múlva is itt szopunk a hülyegyerekek miatt ,akik szerint lehet menni.
En maradok a csak munkaba meg vissza,ugy nem buntetnek.
5§ szerint lehet, és nem kiskapu, hanem a hivatalos értelmezés szerint is, mivel nem ettől terjed a vírus.
Kepek,lemaradtak,itt..
Tipikus felfogas,mindig mutogatunk hogy de hat mas szrnnyezi a kornyezetet,mas is atmegy a piroson,mas is lop meg csal.Mas megy boltba.
Vilagosan le vam irva,ha nem fontos marafj a kibaszott seggeden,kulonben szeptemberig elhuzzak.
Ha ez bem lehet felfogni.......
Ezt csak te vetted a fejedbe, azt biztatod magad hogy pedig milyen igazad van.
Egyéni sportolás még mindig mehet.
A csoportosulás amire büntetnek.
Németeknél meg pár helyen van bevezetve hogy se bringázás, se motor nem mehet mert terhelt az egészségügy, de nálunk nincs ilyen.
Én fegyelmezet vagyok,/a rendőrség ellenőrzi is/ de majd a leépített gazdaságnál is legyen mindenki fegyelmezett!
Ha nem érted meg, nem fogom elmagyarázni.... most fegyelmezettnek kell lenni, legalább aki felfogja, hogy helyzet van.... el kell olvasni, mit jelent a kijárási korlátozás, nem kifogást keresni.... ennyi...
Miért monjdák ne menj? Máshol nem kaphatod el?
Én sem motoron kaptam el,de 22-én lejár a karanténom és megyek motorozni.Sőt bevásárolni is.
Valto.
Mert pont uaz a mentalitás.... megmondták, ne menj.... de megy.... semmivel nem jobb.... de tudom, lehet ra gyártani mindenféle libsi ideológiát
És nem félsz,hogy elkapod a vírust?
A kis cigány fattyak már hirdetik az ingyen leptok-ot.
Én is "megrohanom", de hát kaját kell vennem a napi munkához.